V roku 2012 začíname snažilkovať. Kto sa pridá?
Ahojte zenusky, najde sa tu nejaka, ktora ako ja planuje v roku 2012 pocat dietatko? Asi sa snazilky snazia uz teraz, ja mozem zacat az od decembra, lebo som pred mesiacom podstupila kyretaz. Tak som zvedava, ci sa niekto prida, budem sa tesim ak sa budem moct s niekym podporovat.
@ vejvass uslo mi jedno s 🙂 odpoved vyssie 🙂))))
@oriesokm ,to tu máš co by dup,aj ja som sem prispievala ,do tejto témy , už od začiatku januára,ale snažíme sa len 6 dní 🙂 chceli sme počkať do marca,ale koncom februára sme už nevydržali 🙂 v každom prípade držím pästičky,aby vám to tento krát vyšlo 🙂
@severankaa2 ,to je zákon schválnosti...
@cubana ,joooj,no tak nech si čoskoro fit a ide sa na to znova 🙂
@puhinka Dakujem ti pekne za povzbudenie 🙂)) uz nech to je, sama vidim, ze je riadne tazke vydrzat .))) keby tam nebola ta hematologia, uz asi ani my nevydrzime tan dalsi mesiac 🙂))) No a tebe prajem tiez nech sa vam to cim skor podari 🙂 a nech sa cim skor pochvalis // na testiku
práve čítam o tehotenských testoch tu na koníku....najlepšie sa osvedčil mamatest, alebo pepino....najhorí že rapidclear....chichi.....tak teraz čo???na nedelu som si kúpila mamatest že si urobím, ale mám doma ešte aj IntiMed ale ten je 25mlU/ml menej citlivý.....tak zajtra sa už netestnem....a tiež som čítala že babám ukázal test slabučké čiarky a oni dostali mrchu ...testovať by sme sa mali až po meškaní...ale tá nedočkavosť....že...trpezlivosť ruže prináša....cítim sa všelijako....len neviem či je to PMS, alebo Tehu
@puhinka no to ti poviem konečne sa rozhodnem ich kúpiť a oni si dovolia ich nemať.
noo keď som si prečítala o rapidclear aký je nespoľahlivý veľmi jej neverím.....ty používaš testy od pepino???ako sa cítiš???
tak
@vateska ja tiež mám bolesti v podbrušku, a výtok mi začal včera taký slabší no dnes už je viac....tak ti držím palčeky...a baby videla som ovu testy spolu s tehu testami, to skrz tu teplotu???ak je žena tehotná výjde ovu test pozitívny tiež???tie ovu som si nikedy nerobila tak sa nevyznám

@vejvas Ahojkaj, je mi luto, co sa ti stalo, viem co prezivas. Telo sa dokopy da, ale psychika je na tom tazsie. Prajem ti hlavne skore uzdravenie a cim skor 2 ciarocky na testiku. Budem drzat palceky nech sa najprv z tohto cim skor dostanes
Ja som dnes presne 2 mesiace po MA, v tychto dnoch cakam na 2hu mrchu....
Co sa tyka znovu snazilkovania, mozem od aprila po 3 mrske. Sice bolo uz dnes na sone vsetko dorastene ako keby sa nic nestalo, ale mam hustu krv a ak by to bola pricina, nechcem to risknut ak este nemam za sebou vysetrenie od hematologa. Uz sa ale velmi tesim na znovusnazilkovanie. Este nemam dieta a uz ma aj vek a tyzba tlaci 🙂 🙂
Co sa tyka sestonedelia.... hehe, no oficialne by to tak malo byt, no mne doktorka kazala prve 2 tyzdne pit zenske cajiky, dala mi aj lieky aby som nahodou neprechladla a nenastal problem.. Ked ma po 2 tyzdnoch prestalo boliet uplne brusko, tak som radsej pockala este tyzden a potom sme sa uz nezdrziavali a nebol ziadny problem. Vies telo sa rychlo zahoji.