icon

V roku 2012 začíname snažilkovať. Kto sa pridá?

crapula
5. okt 2011

Ahojte zenusky, najde sa tu nejaka, ktora ako ja planuje v roku 2012 pocat dietatko? Asi sa snazilky snazia uz teraz, ja mozem zacat az od decembra, lebo som pred mesiacom podstupila kyretaz. Tak som zvedava, ci sa niekto prida, budem sa tesim ak sa budem moct s niekym podporovat.

laluchova
5. mar 2012

@laluchova tak testíky moje

kemonka
5. mar 2012

@butterfly22 Ahoj vitaj medzi nami 🙂

kemonka
5. mar 2012

@laluchova krásne, pekný deň v práci želám 😀 😀 😀

kemonka
5. mar 2012

@laluchova a inak ako tak viete pekne fotiť testiky, ja to neviem 😖 😀

karinka2105
5. mar 2012

@laluchova tak gratulaciaaa
mne mrcha skoncila v sobotu,ale tak enskutocne ma boli podbrusko ani neviem zcoho,toto som nikdy nemala,ci som neikde prechladla ci coo
ovu to asi tazko budee
tu cakam az cez vikend a muzik pride domov 😝 😝 tak snaddd

janulap
5. mar 2012

@karinka2105 pises,ze mrcha ti ksoncila v sobotu a ovu cakas uz tento vikend...nie je to skoro?Ja som teraz domylena,menzes som dostala 25.2 a ovu by mala byt potom kedy?Ratam ze tiez cca 10-14 den od zaciatku menzesu....dobre ratam?

karinka2105
5. mar 2012

pocitala som si podla takeho ovu kalendara
prvy den ms a to vychadza medzi 8-13.3
ja som dostala 26,2 takze ty onieco skorr budes mat

olle17
5. mar 2012

ahojte tak po včerajšom rozhovore, by sme sa aj my radi pridali kvám 😅

mirkapb
5. mar 2012

ahojte, aj ja by som sa k vám rada pridala. Včera dorazila mrcha a potom by sme sa chceli posnažiť o ďalšie bábo. Doma máme 4,5 ročného Adamka a minulý rok v júni sa nám narodil ďalší synček, mal však vrodenú vývojovú vadu pažeráka a bohužial nám odišiel do nebíčka. Stále mi strašne chýba a strašne túžim po ďalšom bábetku. Dúfam, že na Vianoce už budem držať v náručí vytúžené bábenko.

miminka327
5. mar 2012

Baby pozerám , že si tu robtíte všeliaké tetíky 🙂 ... sú spoľahlivé ???Lebo včera som čítala,že aj meranie v pošve je učinnééé 😀 ,že by som sa aj ja na to dala ...

kemonka
5. mar 2012

@miminka327 je to dobrá vec, my si tu všetky meriame BT 😀

osicka36
5. mar 2012

@laluchova krásne tmavnú 🙂 moc gratulujem a prajem všetko dobré 😉

miminka327
5. mar 2012

kemonka 😀 a ako to funguje ? 😀 ...pred pár rokmi takéto vymoženosti človek ani nepoznal 😀

magic08
5. mar 2012

ahojte baby, tak dorazi mrcha... teplota dnes klesla... 😝
http://www.fertilityfriend.com/home/26f403

@laluchova gratulujem, ciarocky krasne silneju, zelam krasne tehulkovanie... 😀

chuchu86
5. mar 2012

ahojte baby -

ja ešte stále čakám na mršku, vo štvrtok by mal doraziť, cítim že prsia mám nejaké citlivé, a je mi zle od žaludka od včera

majusa123
5. mar 2012

@mirellka , @puhinka ...tak ahohte kočky! snažili ste sa? 😉 my ano, tak sme zvedaví, ako sme dopadli...akurát, že som asi dostala zápal moč. ciest, lebo ma strašne páli pri čurani 😒 tak držím nám palce!!! 🙂 🙂 🙂

laluchova
5. mar 2012

@magic08 jéj taknevadí budúci cyklus držím palčeky...ja keď si predstavím že hneď na prvé snaženie a vyšlo to...ale ešte je to strašne ďaleko a môže sa čokoľvek stať----dríme si aplčeky navzájom...

kemonka
5. mar 2012

@magic08 tak znovu do toho 😉 ale užasné je vedieť takto podla grafu pekne ukážkovo, ja to ani podla grafu neviem zistiť čo bude 😝

kemonka
5. mar 2012

@miminka327 je to jednoduché, merať teplotu každé ráno v tú istu hodinu, bez toho aby si vstala z postele a aspoň 3 hodinovom spánku 😉 a potom si to už len zapisuješ a vzniká ti graf, podla toho vidíš ako to funguje, kedy bola ovulka, atd atd....

kemonka
5. mar 2012

@miminka327 a táto stranka sa mi zdá najlepšia na grafy 😉

www.fertilityfriend.com

laluchova
5. mar 2012

noo dnesšná teplota bola 37,3....a je mi od žalúdka tak divneeee...len jem chutí mi teda a som často hladnááá

miminka327
5. mar 2012

kemonka :D ... a to si mam kedy zacat merat-tu teplotu ? Ked mi skonci menzes...alebo zacne,alebo co ? :D

misel1
5. mar 2012

@maryjou no prosim ta najprv skoro odpadol ze aka farba ale kazdym dnom si uz zvyka a sa mu to aj zacina pacit tak je dobre...Lebo nemienim tu farbu menit len kvoli nemu lebo mne sa hrozne paciii 😉))
a ozaj som s av paitok pytala doktora na tie ovulacne testy povedal mi ze to je hrozne nepresne takze prestavam im tiez uz verit,sakra tam....On povedal ze presne to vie urcit iba sono a kedze to sono nieje nutne ked ho chces a sa vykonava casto tak sa to musim platit tu u nas platim vzdy 7,30€ ale hadam to pomoze....

misel1
5. mar 2012

@mirkapb vitaj!!! je mi to luto vasho babetka ale vsetko sa v dobre obrati.... Ja som na tom tak isto tiez dufam ze na Vianoce uz budeme styria 😀 😀 😀

osicka36
5. mar 2012

@miminka327 ahoj 🙂 , no teplotu je najlepšie začať merať v prvý deň cyklu a to je prvý deň mršky, meria sa vždy ráno keď sa zobudíš- najlepšie v ten istý čas 😉 ...v klude, to znamená pred vstávaním...meria sa každý deň a hodnoty sa zapisujú do grafu ...pred ovuláciou budeš mať nižšie hodnoty, po ovu vyššie...pred mrškou klesnú dolu...alebo ak neklesnú...potom // 😀 ...asi toľko....a ešte si môžeš vybrať kde chceš merať...buď v ústach pod jazykom alebo dolu 😉 ...tam je to presnejšie 🙂

miminka327
5. mar 2012

osicka36 @ 🙂 jejda...ok tak teda počkám si na mršku :D ... to bude hadám čoskoro a začnem merať,dúfam,že moja štítna žľaza nebude protestovať 🙂 ... potom dám echo 🙂

kemonka
5. mar 2012

@miminka327
no osička ti už odpísala 😀 ktorý DC si teraz? Ja si inak začínam merať až na konci MS, počas svojich dni chcem pokoj 😀 😀 😀

kemonka
5. mar 2012

@miminka327 a čo máš so štítnou?

miminka327
5. mar 2012

@kemonka mám zníženú činnosť štítnej žľazy ... 4 roky :D ... zvykla som si ... však čo iné mi ostáva ...

kemonka
5. mar 2012

@miminka327 a čo to znamená? Máš aj nejaké problémy? Berieš lieky? Mňa to zaujíma, lebo ja si myslím, že aj ja mám niečo so štítnou žlazou, mávam aj nejaké problémy a na gastroenterologii mi povedali, tiež, že by som si mala dať vyšetriť štítnu.