V roku 2012 začíname snažilkovať. Kto sa pridá?
Ahojte zenusky, najde sa tu nejaka, ktora ako ja planuje v roku 2012 pocat dietatko? Asi sa snazilky snazia uz teraz, ja mozem zacat az od decembra, lebo som pred mesiacom podstupila kyretaz. Tak som zvedava, ci sa niekto prida, budem sa tesim ak sa budem moct s niekym podporovat.
@miminka327 no ja som dosť často unavená a po pôrode sa začali postupne príznaky prejavovať a to napr. som začala priberať a neviem schudnúť a mávam často zapchu, tak som sa dostala na gastro a tam mi povedali, že to môže byť aj štítnou žlazou - tak som išla s papiermi za obvodakom, kde bolo že treba vyšetriť, tak mi zobral na to krv, a povedal, že je to v norme, ale si myslím, že len niečo základné mi zobral, preto by som niekedy chcela ísť priamo na endokrinologiu 🙂 no len neviem kedy sa tam dostanem 😀 ale na gynde mi robili odbery, HP, tak určite sa aj tam niečo objaví, musím počkať na výsledky ...
@kemonka . hej-hej držím palce aby si bola v pohode. Mne sa to tiež objavilo po pôrode,ale ja som zas veľmi schudla,keď som prišla prvý krát na enokrinolgiu vážila som 47kg---bola som otrasnáááá---ale keď mi povyšetreniach nasadila liečbu pekne som sa dostala na vahu 54kg...a teraz som spokojná ! Ale tiež som mávala aj menzes nepravidelný. Človek si zvykne na všeličo. 😀
@kemonka .. Z Gelnice 🙂..viem tu o jednej no vraj doktorka je fajn len na sestricku sa stazuju tak preto vaham
krvne testy na HCG ( na 35DC ) su na 100% spolahlive aj ked je mozne ze zena ma posunutu ovulaciu a uhniezdi sa vajicko neskor??
@miminka327 no ja som dosť často unavená a po pôrode sa začali postupne príznaky prejavovať a to napr. som začala priberať a neviem schudnúť a mávam často zapchu, tak som sa dostala na gastro a tam mi povedali, že to môže byť aj štítnou žlazou - tak som išla s papiermi za obvodakom, kde bolo že treba vyšetriť, tak mi zobral na to krv, a povedal, že je to v norme, ale si myslím, že len niečo základné mi zobral, preto by som niekedy chcela ísť priamo na endokrinologiu 🙂 no len neviem kedy sa tam dostanem 😀 ale na gynde mi robili odbery, HP, tak určite sa aj tam niečo objaví, musím počkať na výsledky ...
@dominika1516 jej ja tam mám kamošku v Gelnici 😀
ups, hodilo mi text 2x 😝
ahojte..dnes som test robila a negatívny :( a mrcha stále nikde,tak už neviem a nechápem tomu :(
ahojte, ja som po vikende ubolena unavena takze sa ozyvam az dnes, moj graf- cudny poriadne..
http://www.fertilityfriend.com/home/Janusa2/
a vy mate nejake novinky?
Dievcata, zacala som si merat bazalku, som 8 dpo, da sa z grafu uz nieco vycitat?
Tu je moj graf http://www.fertilityfriend.com/home/3b8d0e
Snazime sa osmy mesiac a ja sa obavam, ze asi nikdy neotehotniem, zase ide na mna poriadna depka:((((
@majusa123 ahojček,no my sme čakali na ovulku som 14 den cyklu a dnes na folikulke mi dr.oznámil že mám policystické vaječníky ,foliky mám v oboch ale sú malé a nerastú takže ovulka tento cyklus u mňa asi nehrozí. ☹ Dal mi akési lieky čo mám brať od 3 dňa budúceho cyklu 5 dní na podporu rastu folikov tak dúfam že sa to zlepší bo pak vraj ma pošle na operáciu aby mi stenšili steny vaječníkov aby vajko mohlo ísť na vandrovku 😒
Nejak ma to dosť zobralo,minulý cyklus bolo všetko ok a teraz totálne naopak ☹
Držím vám palčeky,babulky a želám na testíku // 🙂
@iskrickaa No my snazilkujem uz pod dozorom mojho lekara lebo uz nam to tak dlho trva a este aj k tomu mam iba jeden vajecnik lebo hned na zaciatku som prekonala mimomaternicove ...aj manzel bol na spermograme u neho vsetko ok,tak teraz skusime cez hormony ci sa zadari a ked nie mala by som na preplach vajcovodou ale to nechcem podstupit sa bojiim....Tak dufam ze to teraz klapne vcera vecer sme sa snazili a zase v utorok vyskusam a uvidimeee 😉 😉 😉 😉
Ahojte 🙂 tak po piatkovej kontrole u gynekologicky a po jej odporucaniach na hematologiu a endokrinologiu, som obom dnes voala... jaaj na hematologii ma chcela objednat na 29 maja... nastastie som stretla kamosku, ta tam mala termin na 15 marca, kedze potrebuje riedit krv ked chce otehotniet.... ale nie je tehotna a ma muza na 3 mesiace v zahranici, prepustila mi temin... sestricke sa to vobec nepacilo, no nakoniec som ju ukecala a termin nam vymenili. Teraz vidim, ze na svete je aj vela dobrych luadi a dakujem kamoske. Ak mi budu len riedit krv a budem v tehotnosti v pohode, asi tu moju kamosku aj na rukach budem nosit 🙂)
No a endokrinologia 5.4, tak to je tiez oki termin, aj ked si nemyslim, ze mam problemy zo stitnou zlazou, doktorka to chcela vysetrit.
Tak uz som v ocakavani ako to cele dopadne a hlavne nech sa mozme zas snazilkovat.. Uz to ledva zvladam...... :D
Tolko len info o dnesnom dni. 🙂 kazdej snazilke prajem nech sa to cim skor podari :D

@kemonka znížená funkcia štítnej žľazy – je ochorenie, ktoré je spôsobené zníženou či chýbajúcou funkciou štítnej žľazy, a teda nedostatočnou produkciou jej hormónov. Mne osobne sa srdce rychlo rozbuchalo bez príčiny aj keď som bola v kľude a najmä v noci...tak som šla k obvodnému a zobral mi krv,ale konkrétne na štítnu žľazu...presne na ten hormón a mala som to veľmi pod tým bodom... Ale každému sa to môže prejavovať inak...niekedy sa smejem, že táto štítka čo mám ja,že robí odutý výraz v tvari :D ...ale hovorím..navštív doktora odborníka a on ti povie...ja užívam euthirox 75mg...a teraz v zime som bývala dosť taká,že sa mi nič nechcelo a v lete mi napríklad vadi dlhý pobyt na slnku...ale to som odsledovala časom 🙂