icon

V roku 2012 začíname snažilkovať. Kto sa pridá?

crapula
5. okt 2011

Ahojte zenusky, najde sa tu nejaka, ktora ako ja planuje v roku 2012 pocat dietatko? Asi sa snazilky snazia uz teraz, ja mozem zacat az od decembra, lebo som pred mesiacom podstupila kyretaz. Tak som zvedava, ci sa niekto prida, budem sa tesim ak sa budem moct s niekym podporovat.

januliatko1985
5. mar 2012

Tak ja som dnes bola u dr, vysledky z preventivky vsetky negativne, tesim sa, ale co ma viac tesi je, ze mam dobre vysledky z homonalneho profilu, az na ten progesteron, co mi blokuje ovulku, nevadi.a pichol mi konecne vyvolavacku, tak ak do 10 dni ju nedostanem, tak mam prist,a ak dostanem ms, tak mam prist ihned po nej, nech ma skontroluje.az sa normalne bojim, ze aka bude ms, ci silna alebo slaba, po taaakom dlhom case.
Dokonca aj prolaktin mam uz ukazkovy, co som pred prvym tehu mala dost vysoky, takze tam problem nebol, len vajecniky zaspate trosku este, takze ich budeme prebudzat s dr z toho dlheeeho spanku 😀 😀 😀
@kemonka
@mauerka

A co tu dnes noveee? ja som mala od rana strasnu migrenu, tak som tu nebola, ale uz je mi dobre. 🙂

puhinka
5. mar 2012

@butterfly22 ,ďakujem krásne 🙂

puhinka
5. mar 2012

@majusa123 ,snažili sme sa,ale nie každý deň,vyšlo na 10DC,13DC,14DC,16DC a dnes 18DC,tak uvidíme 🙂

mauerka
5. mar 2012

@januliatko1985 Dobre sa citaju taketo spravy 🙂 Ja som trosku down , ze nebola ovula... ale tak co uz.

kemonka
5. mar 2012

@janusa_ no hej, test nič nenaznačuje, ale ešte sa mi zdá na ovu skoro nie? Veď si podla grafu ešte len 11 DC, a telo sa dáva ešte asi dokopy, uvidíš ďalej ako to bude pokračovať....a kde si bola, si bola lyžovať? 😀

kemonka
5. mar 2012

@iskrickaa no ešte sa zatial nič vyčítať neda, ale super, že si sa dala na meranie 😉 a tam vlastne v te 13-14 DC si mala pozitívne ovu testíky? a ešte sa chcem spýtať, prečo tam ukazuje také hodnoty, že 98, máš asi anglicke nastavenie, či? 😀

kemonka
5. mar 2012

@mirellka aj ja mám PCO, nevešaj kvôli tomu hlavu, najlepšie bude ak aj ty začneš s BT alebo ovulačnými testami súčasne, a tak zistiš, či ovulku máš alebo nie, ale aspoň 3 cykly by si musela merať, aby si vedela porovnať 😉 😉

januliatko1985
5. mar 2012

@mauerka veru dobra sprava je to, len nech sa to da cim skor do normalu ten moj (ne)cyklus.
A ty by si mala mozno obmedzit pitie tej alchemilky, ved si mala pekny pravidelny cyklus nie? mozno ti to ten cajik trosicku rozhadzal. Nezufaj, hlavu hore, dalsi cyklus bude ovu 😉

@kemonka a kedy budes vysedky HP?

janusa_
5. mar 2012

@kemonka ale preco je ta teplota kdesi v keli hore?!
a bola som lyzovat teda skor sa sankovat, prv sme mali v plane len Staru lubovnu ale skoncili sme na orave 🙂

kemonka
5. mar 2012

@oriesokm To je super, no vidíš, ta kamoška to je uplne ako také znamenie, že si ju tam stretla a že ste si to takto vymenili, tak to máš čim skôr za sebou a potom šup do tehulkovania 🙂

kemonka
5. mar 2012

@januliatko1985 no to su super správy, už to len dať s tým progesteronom do kopy a vidím to na rýchle tehu 🙂

kemonka
5. mar 2012

@mauerka no čítala som, že aj u zdravej ženy, ktorá nemá problémy nastane občas anovulačný cyklus 😉 alebo ešte je tu možnosť, že sa ti to posunie, a bude neskôr, ktorý DC si?

kemonka
5. mar 2012

@januliatko1985 joj no moje HP počítam že budem vedieť až po velkej noci, no je to doba, ale máme pred sebou ešte kopec vyšetrení a tak mi povedala doktorka, že ked sa všetko urobí, tak potom na konci prídeme spolu a všetko nám povie čo a aké su vysledky a čo dalej 🙂

iskrickaa
5. mar 2012

@kemonka Dakujem za odpoved. Ano, to som mala pozitivne ovu testy. Pod grafom vlavo sa da kliknut na "view in celsius" a potom ti graf nabehne v stupnoch celzia.

kemonka
5. mar 2012

@janusa_ hihi no dobre, aspoň si trochu vyvetrala hlavu, muselo byť super 😝
a teplota neviem, nejako ti to skáče, meraj dalej a informuj, a teraz vlastne chodíš do tej novej práce, či nie?

oriesokm
5. mar 2012

@kemonka ved prave, ja som normalne nepochopila. My sme sa nevideli ani nepamatam, nejako v rychlosti sme si povadali nase story a kedze ona mala tu istu skusenost a nemoze sa teraz par mesiacov snazilkovat, tak mi upustila termin.... stale tomu nechapem, ze aj taky ludia este su. Mi strasne vylepsila naladu. Ja sice neviem ci mi nieco najdu, mozno to MA bola fakt nahoda, aj ked si nemyslim a ani moja gynekologicka nie. Tiez si mysli, ze to je krvou. Ale som neskutocne stastna, ze to bude uz o necele 2 tyzdne a nie o skoro 3 mesiace. Vo stvrtok idem kuk tu kamosku, dostane odo mna asi veeelku pusu :D :D :D

kemonka
5. mar 2012

@iskrickaa jaj no vidiš, zase niečo nové som sa naučila 😀 😀 😀 no škoda, že si hneď po ovu nezačala merať, ale ten pokles by v tom lepšom prípade mohol znamenať aj uhniezdenie 😉

kemonka
5. mar 2012

@oriesokm 😀 😀 😀

iskrickaa
5. mar 2012

@kemonka 🙂 Hej, skoda, ale vtedy som este nemala doma teplomer a ten, co mali v lekarni sa mi nepozdaval.
Uhm, aj mna to napadlo s tym prudkym poklesom teploty, zeby sa mohlo jednat o uhniezdovanie, no cakala som, ze by to bolo sprevadzane bolestou v podbrusi, ako o tom pisu ine zeny. Mna len obcas pobolieva vajecnik, z ktoreho som ovulovala (od tretieho dna po ovulacii), no to sa mi stavalo.

silvuska47
5. mar 2012

@wolawka no ako??už si testla??som v očakavaní dobrých spravičiek!! 😉

zora256
5. mar 2012

@butterfly22 Ahoj!
ďakujem🙂A taktiež prajem nak vám to vyjde tentokrát🙂

mirellka
5. mar 2012

@mauerka minulý ciklus bolo všetko ok a vlastne vôbec neviem ako moje telo funguje,myslela som že je všetko ok,utešujem sa že keď minule ovulka bola tak príde zase len čím viac o tom čítam na nete tak zisťujem že to nemusí byť tak skoro 😖 už sa ti stalo že by ti ovulka vynechala,či to bolo prvý krát ? Vtedy keď si písala tie receptíky,bolo tam aj niečo na rast folikulov a ovulku ?

mirellka
5. mar 2012

@kemonka no spravila som si zásobu ovu testov a začnem aj s teplotou.Dnes som si robila prvý test a bola tam aj druhá slabučká čiaročka i keď mi doki povedal že z tohto cyklu ovu asi nebude bo foliky sú menšie ako boli v piatok .Min cyklus som mala ovulku 11 ty deň cyklu,pred tým som to neriešila nejakým príliš sledovaním a počítaním...berieš nejaké lieky? ako často mávaš ovulku?

kemonka
5. mar 2012

@mirellka no u mňa sú to zatial anovulačné cykly, i keď teplota mi vyskočí hore, ale asi nič z toho, som teraz v riešení 😀 už len niekolko testov a výsledky a potom uvidíme 😒

kemonka
5. mar 2012

@mirellka jaj a tá ovu čiaročka musí byť aspoň taká silna ako kontrolná 😉

kemonka
5. mar 2012

@mirellka jaj a tá ovu čiaročka musí byť aspoň taká silna ako kontrolná 😉

takto napr. vyzerá môj graf 😀 😀 😀 už vela razy sa mi stalo, že teplota šla hore, ale testíky s tým nesúhlasili 😎
http://www.fertilityfriend.com/home/38be16

mirellka
5. mar 2012

@kemonka meraniu teploty som sa chcela uplne vyhnúť lebo som z toho jeleň,ale vidím že to máš akési kostrbaté...uff ..no začnem merať,zapisovať a k výsledkom mi hádam dáte komentár 🙂 držím ti palčeky aby sa to poriešilo čo najlepšie 🙂 ako dlho vieš že máš tento problém ?

mirka32o
6. mar 2012

Tak som tu aj ja. Od minulého týždňa sme fyzicky v tejto skupinke a od včera aj oficiálne pred priateľmi sme sa museli priznať, že sa snažíme o dieťatko.

kemonka
6. mar 2012

@mirellka od januára 😝 , nepravidelný cyklus mávam vlastne odjakživa, tak teraz neviem, či som PCO mala stále, alebo len od pôrodu sa mi zamiešali hormony alebo neviem ako 😀

kemonka
6. mar 2012

@mirka32o ahoj vitaj 😉 už máš detičky?