V roku 2012 začíname snažilkovať. Kto sa pridá?
Ahojte zenusky, najde sa tu nejaka, ktora ako ja planuje v roku 2012 pocat dietatko? Asi sa snazilky snazia uz teraz, ja mozem zacat az od decembra, lebo som pred mesiacom podstupila kyretaz. Tak som zvedava, ci sa niekto prida, budem sa tesim ak sa budem moct s niekym podporovat.
@butterfly22 ,ďakujem krásne 🙂
@januliatko1985 Dobre sa citaju taketo spravy 🙂 Ja som trosku down , ze nebola ovula... ale tak co uz.
@mauerka veru dobra sprava je to, len nech sa to da cim skor do normalu ten moj (ne)cyklus.
A ty by si mala mozno obmedzit pitie tej alchemilky, ved si mala pekny pravidelny cyklus nie? mozno ti to ten cajik trosicku rozhadzal. Nezufaj, hlavu hore, dalsi cyklus bude ovu 😉
@kemonka a kedy budes vysedky HP?
@januliatko1985 no to su super správy, už to len dať s tým progesteronom do kopy a vidím to na rýchle tehu 🙂
@januliatko1985 joj no moje HP počítam že budem vedieť až po velkej noci, no je to doba, ale máme pred sebou ešte kopec vyšetrení a tak mi povedala doktorka, že ked sa všetko urobí, tak potom na konci prídeme spolu a všetko nám povie čo a aké su vysledky a čo dalej 🙂
@kemonka ved prave, ja som normalne nepochopila. My sme sa nevideli ani nepamatam, nejako v rychlosti sme si povadali nase story a kedze ona mala tu istu skusenost a nemoze sa teraz par mesiacov snazilkovat, tak mi upustila termin.... stale tomu nechapem, ze aj taky ludia este su. Mi strasne vylepsila naladu. Ja sice neviem ci mi nieco najdu, mozno to MA bola fakt nahoda, aj ked si nemyslim a ani moja gynekologicka nie. Tiez si mysli, ze to je krvou. Ale som neskutocne stastna, ze to bude uz o necele 2 tyzdne a nie o skoro 3 mesiace. Vo stvrtok idem kuk tu kamosku, dostane odo mna asi veeelku pusu :D :D :D
@kemonka 🙂 Hej, skoda, ale vtedy som este nemala doma teplomer a ten, co mali v lekarni sa mi nepozdaval.
Uhm, aj mna to napadlo s tym prudkym poklesom teploty, zeby sa mohlo jednat o uhniezdovanie, no cakala som, ze by to bolo sprevadzane bolestou v podbrusi, ako o tom pisu ine zeny. Mna len obcas pobolieva vajecnik, z ktoreho som ovulovala (od tretieho dna po ovulacii), no to sa mi stavalo.
@wolawka no ako??už si testla??som v očakavaní dobrých spravičiek!! 😉
@butterfly22 Ahoj!
ďakujem🙂A taktiež prajem nak vám to vyjde tentokrát🙂
@mauerka minulý ciklus bolo všetko ok a vlastne vôbec neviem ako moje telo funguje,myslela som že je všetko ok,utešujem sa že keď minule ovulka bola tak príde zase len čím viac o tom čítam na nete tak zisťujem že to nemusí byť tak skoro 😖 už sa ti stalo že by ti ovulka vynechala,či to bolo prvý krát ? Vtedy keď si písala tie receptíky,bolo tam aj niečo na rast folikulov a ovulku ?
@kemonka no spravila som si zásobu ovu testov a začnem aj s teplotou.Dnes som si robila prvý test a bola tam aj druhá slabučká čiaročka i keď mi doki povedal že z tohto cyklu ovu asi nebude bo foliky sú menšie ako boli v piatok .Min cyklus som mala ovulku 11 ty deň cyklu,pred tým som to neriešila nejakým príliš sledovaním a počítaním...berieš nejaké lieky? ako často mávaš ovulku?
@mirellka jaj a tá ovu čiaročka musí byť aspoň taká silna ako kontrolná 😉
takto napr. vyzerá môj graf 😀 😀 😀 už vela razy sa mi stalo, že teplota šla hore, ale testíky s tým nesúhlasili 😎
http://www.fertilityfriend.com/home/38be16
Tak som tu aj ja. Od minulého týždňa sme fyzicky v tejto skupinke a od včera aj oficiálne pred priateľmi sme sa museli priznať, že sa snažíme o dieťatko.

Tak ja som dnes bola u dr, vysledky z preventivky vsetky negativne, tesim sa, ale co ma viac tesi je, ze mam dobre vysledky z homonalneho profilu, az na ten progesteron, co mi blokuje ovulku, nevadi.a pichol mi konecne vyvolavacku, tak ak do 10 dni ju nedostanem, tak mam prist,a ak dostanem ms, tak mam prist ihned po nej, nech ma skontroluje.az sa normalne bojim, ze aka bude ms, ci silna alebo slaba, po taaakom dlhom case.
Dokonca aj prolaktin mam uz ukazkovy, co som pred prvym tehu mala dost vysoky, takze tam problem nebol, len vajecniky zaspate trosku este, takze ich budeme prebudzat s dr z toho dlheeeho spanku 😀 😀 😀
@kemonka
@mauerka
A co tu dnes noveee? ja som mala od rana strasnu migrenu, tak som tu nebola, ale uz je mi dobre. 🙂