icon

V roku 2012 začíname snažilkovať. Kto sa pridá?

crapula
5. okt 2011

Ahojte zenusky, najde sa tu nejaka, ktora ako ja planuje v roku 2012 pocat dietatko? Asi sa snazilky snazia uz teraz, ja mozem zacat az od decembra, lebo som pred mesiacom podstupila kyretaz. Tak som zvedava, ci sa niekto prida, budem sa tesim ak sa budem moct s niekym podporovat.

mirellka
6. mar 2012

@kemonka trošku som sa z toho vyspala,hneď ráno som si fukla teplomer 😀 mm ma dodžubal že prečo meriam po pazuchou,že mám v pošve 😀 😀 😀 ty brďko,nevedela som že sa tak vyzná 😀 😀 😀

mirellka
6. mar 2012

@kemonka aj máš nejakú liečbu ? robili ti hormonálny profil?

kemonka
6. mar 2012

@mirellka 😀

kemonka
6. mar 2012

@mirellka teraz mi robili a ešte musia urobiť počas MS a v čase kedy by mala byť ovulka, že ako to vtedy vyzerá, takže až potom podla toho mi nasadia liečbu

mirellka
6. mar 2012

@mauerka halo,halo, kde si ? včera sme boli rovnako smutné no dúfam že dnes ti je lepšie a aj myšlienky sú pozitívnejšie.Neboj ono sa to spraví,ako písala kemonka môže sa stať že sem tam ovu nieje,budúci cyklus môže byť tehu 🙂 ako si prišla na to že si nemala ovu ?

laluchova
6. mar 2012

ahojte, tak bt 37,3, test krásne koľajnice....babenky držím palčeky a ozvem sa keď budem mať info od lekára t.j.tak o 2tt.....

mauerka
6. mar 2012

@mirellka Ahoj, ja som si robila ovu testy, tak som na to dosla, ale pravda je aj taka, ze som nemala ani tie bezne priznaky, kt. mavam zvycajne - bolesti v podbrusku, hlien, bolave prsia a testy mi to len ptvrdili 😒 Ja som dokiho este vobec ohladne tehu neriesila, ani nechcem este, je to este len druhy nevydareny cyklus, hoci minuly som aj ovulovala, len sexik nebol prave najlepsie nacasovany...tak uvidime bud. cyklus. Ms by som mala mat bud. tyzden okolo stredy 13. - 14. 3. .

miminka327
6. mar 2012

@osicka36 Ahojky...tak dnes som len tak skusila zmerat...nemam ani mrsku :D , ale mam pred...okolo nedele by sa mala dostavit,ale namarala som si 36,8...uvidime 🙂)

osicka36
6. mar 2012

@miminka327 ahoj 🙂 to je taká po ovulačná teplota 😉 pred mrškou ti pôjde ešte dolu...ale kľudne meraj ďalej aspo§ si to otestuješ ...ja som dnes 12DC a nejak tesne pred ovu 😉
môj grafík http://www.fertilityfriend.com/home/osicka36

miminka327
6. mar 2012

@osicka36 boze som jak krepa...to co je DC ??? :D :D :D

osicka36
6. mar 2012

@miminka327 nemôžeš všetko vedieť...ani ja som nevedela 😀 ...DC je deň cyklu.... DPO je deň po ovulácii... tak ako som ti písala graf sa delí na teploty pred ovu...to je ff...folikulárna fáza - dozrievanie vajíčka a teploty po ovu...to je lf...luteálna fáza... uhniezďovanie oplodneného vajíčka
ak budeš mať čas preštuduj 😀 http://merenibt.xf.cz/mscyklus.html#d

zumeska
6. mar 2012

Práve som sa vrátila z toalety a zistila som že prichádza mrcha ☹ A už som si myslela že tentoraz to vyšlo 😒

sandraaaaa
6. mar 2012

@zumeska je to sklamanie, ale tak hlavu hore ved si ešte mladučka určite sa to raz podarí 🙂

mirellka
6. mar 2012

@mauerka už si mala niekedy aj predtým taký stav pred mrškou že žiadne ovu príznaky ? ja som na tom rovnako ,žiadne prsia ani pocity akurat ma sem tam trochu oba vaječníky zabolia ... len vždy som mala príznaky a dosť citeľné,myslím že teraz je to prvý krát čo sa mi to deje,no neviem...ešte tajne dúfam že ovulka bude,testujem 2hy deň,čiarka je slabá ale je tam ...alebo som len naivná 😒

zumeska
6. mar 2012

@sandraaaaa ja viem, ale aj tak ma to mrzí :( už sa obaja nevieme dočkať dvoch čiaročiek a stále nič :( No neva, zas začína maratón 🙂

mauerka
6. mar 2012

@mirellka Kedy mas dostat ms?

mauerka
6. mar 2012

@sandraaaaa jeej, ako sa dari, sanrda, dlho sme sa necitali? Predpokladam, ze ste stale vo faze snazenia, kedze sa stretavame v tejto teme 🙂

sandraaaaa
6. mar 2012

zumeska
Ja som vystresovana s tých mojich výsledkov dnes mali byť ale mám zavolať až o týžden a ak to nebude ok tak ešte antibiotika a tak vôbec neviem kedy začneme 😕 No už budem mať pomaly tretí Calibrum tak neviem kolko ich ešte budem mať 😀 No a ako som to tu tak čítala tak tu alchemilku som vysadila.

sandraaaaa
6. mar 2012

@mauerka ahoj my sme boli už vo faze snaženia ale prestali sme lebo my brali odbery na toxoplazmozu tak čakám 😒 Mala som ju už davnejšie a nebola preliečena. Tak buduci týžden by mali byť výsledky ešte pred ovu no dufam že to bude ok. A vy ako? Občas som tu nakukla tak som si ťa prečítala 🙂

mirka32o
6. mar 2012

@kemonka Mám dvoch chlapčekov a v októbri sme prišli o dievčatko, takže nový pokus.

mauerka
6. mar 2012

@sandraaaaa No my v januari "zly timing", vo februari anovulak 😒 Ale tak snaha je, uvidime bud. mesiac. Dufam, ze uz bude u teba vsetko ok a budete sa moct snazit aj vy 🙂

misel1
6. mar 2012

@maryjou nove zdravie???viem to aj cez net citat???

misel1
6. mar 2012

@mauerka ahoj akoze anovulak???minuly mesiac sme mali nejako narovnako nie???mne zacala dnes rano ciarka taky duch na ovu teste tak hned dnes vecer aj vyskusame nechcem to zase presvihnut lebo od stredy je zase mangel prec 😠

mirellka
6. mar 2012

@mauerka okolo 18.19 by mala doraziť,no som zvedavá ako sa to bude ďalej vyvíjať 😨 ty budeš o krok vpred 😀 nemáš tam dáky receptík na podporu rastu vajíčok ?

miminka327
6. mar 2012

@osicka36 no mrknem na to , ked dovarim ... my mame prazdniny teraz,tak frcim 😀

mauerka
6. mar 2012

@misel1 Takze hormoniky zabereju? 😉 Ja by som mala dostat ms buduci tyzden v stredu-stvrtok. Ty asi az neskor, ze?

mauerka
6. mar 2012

@mirellka Moje recepty...keby aj na mna zaberali 🙂 Ku koncu menzes treba take 3-4 dni /nie dlhsie/ jest vela soje. Ale to fakt len do takeho 8-9DC, dlhsie nie.

mauerka
6. mar 2012

@mirellka a mimochodom - len aby som ta s tym ms este aj "nepockala", tento cyklus je totalne divny, kto vie, ci menzes vobec dorazi vtedy, kedy ju cakam 🙂
Dnes ma tak strasne boli hlava, ako uz aspon 3-4 mesiace nie. vrrrrr... 😠

mirellka
6. mar 2012

@mauerka ok,ďakujem moc...a neboooj dobre bude a dúfam že čoskoro tému snažilky opustíme aby sme založily novú napr . termín január 2013 😀 😀 😀
....a tvoje receptíky sa mi páčili,keď budem mať viac času tak ich pohľadám a opíšem a veru aj vyskúšam 🙂
musím frčať,pekný dníček zatiaľ,pozdravujem @misel1 @ ivi17

sandraaaaa
6. mar 2012

@mauerka áno to dufam že to bude ok. Ani som nevedela že toxo môže byť roky akutna.