V roku 2012 začíname snažilkovať. Kto sa pridá?
Ahojte zenusky, najde sa tu nejaka, ktora ako ja planuje v roku 2012 pocat dietatko? Asi sa snazilky snazia uz teraz, ja mozem zacat az od decembra, lebo som pred mesiacom podstupila kyretaz. Tak som zvedava, ci sa niekto prida, budem sa tesim ak sa budem moct s niekym podporovat.
ahojte, tak bt 37,3, test krásne koľajnice....babenky držím palčeky a ozvem sa keď budem mať info od lekára t.j.tak o 2tt.....
@mirellka Ahoj, ja som si robila ovu testy, tak som na to dosla, ale pravda je aj taka, ze som nemala ani tie bezne priznaky, kt. mavam zvycajne - bolesti v podbrusku, hlien, bolave prsia a testy mi to len ptvrdili 😒 Ja som dokiho este vobec ohladne tehu neriesila, ani nechcem este, je to este len druhy nevydareny cyklus, hoci minuly som aj ovulovala, len sexik nebol prave najlepsie nacasovany...tak uvidime bud. cyklus. Ms by som mala mat bud. tyzden okolo stredy 13. - 14. 3. .
@osicka36 Ahojky...tak dnes som len tak skusila zmerat...nemam ani mrsku :D , ale mam pred...okolo nedele by sa mala dostavit,ale namarala som si 36,8...uvidime 🙂)
@miminka327 ahoj 🙂 to je taká po ovulačná teplota 😉 pred mrškou ti pôjde ešte dolu...ale kľudne meraj ďalej aspo§ si to otestuješ ...ja som dnes 12DC a nejak tesne pred ovu 😉
môj grafík http://www.fertilityfriend.com/home/osicka36
@osicka36 boze som jak krepa...to co je DC ??? :D :D :D
@miminka327 nemôžeš všetko vedieť...ani ja som nevedela 😀 ...DC je deň cyklu.... DPO je deň po ovulácii... tak ako som ti písala graf sa delí na teploty pred ovu...to je ff...folikulárna fáza - dozrievanie vajíčka a teploty po ovu...to je lf...luteálna fáza... uhniezďovanie oplodneného vajíčka
ak budeš mať čas preštuduj 😀 http://merenibt.xf.cz/mscyklus.html#d
Práve som sa vrátila z toalety a zistila som že prichádza mrcha ☹ A už som si myslela že tentoraz to vyšlo 😒
@zumeska je to sklamanie, ale tak hlavu hore ved si ešte mladučka určite sa to raz podarí 🙂
@mauerka už si mala niekedy aj predtým taký stav pred mrškou že žiadne ovu príznaky ? ja som na tom rovnako ,žiadne prsia ani pocity akurat ma sem tam trochu oba vaječníky zabolia ... len vždy som mala príznaky a dosť citeľné,myslím že teraz je to prvý krát čo sa mi to deje,no neviem...ešte tajne dúfam že ovulka bude,testujem 2hy deň,čiarka je slabá ale je tam ...alebo som len naivná 😒
@sandraaaaa ja viem, ale aj tak ma to mrzí :( už sa obaja nevieme dočkať dvoch čiaročiek a stále nič :( No neva, zas začína maratón 🙂
@sandraaaaa jeej, ako sa dari, sanrda, dlho sme sa necitali? Predpokladam, ze ste stale vo faze snazenia, kedze sa stretavame v tejto teme 🙂
zumeska
Ja som vystresovana s tých mojich výsledkov dnes mali byť ale mám zavolať až o týžden a ak to nebude ok tak ešte antibiotika a tak vôbec neviem kedy začneme 😕 No už budem mať pomaly tretí Calibrum tak neviem kolko ich ešte budem mať 😀 No a ako som to tu tak čítala tak tu alchemilku som vysadila.
@mauerka ahoj my sme boli už vo faze snaženia ale prestali sme lebo my brali odbery na toxoplazmozu tak čakám 😒 Mala som ju už davnejšie a nebola preliečena. Tak buduci týžden by mali byť výsledky ešte pred ovu no dufam že to bude ok. A vy ako? Občas som tu nakukla tak som si ťa prečítala 🙂
@sandraaaaa No my v januari "zly timing", vo februari anovulak 😒 Ale tak snaha je, uvidime bud. mesiac. Dufam, ze uz bude u teba vsetko ok a budete sa moct snazit aj vy 🙂
@osicka36 no mrknem na to , ked dovarim ... my mame prazdniny teraz,tak frcim 😀
@mauerka ok,ďakujem moc...a neboooj dobre bude a dúfam že čoskoro tému snažilky opustíme aby sme založily novú napr . termín január 2013 😀 😀 😀
....a tvoje receptíky sa mi páčili,keď budem mať viac času tak ich pohľadám a opíšem a veru aj vyskúšam 🙂
musím frčať,pekný dníček zatiaľ,pozdravujem @misel1 @ ivi17
@mauerka áno to dufam že to bude ok. Ani som nevedela že toxo môže byť roky akutna.

@kemonka trošku som sa z toho vyspala,hneď ráno som si fukla teplomer 😀 mm ma dodžubal že prečo meriam po pazuchou,že mám v pošve 😀 😀 😀 ty brďko,nevedela som že sa tak vyzná 😀 😀 😀