icon

V roku 2012 začíname snažilkovať. Kto sa pridá?

crapula
5. okt 2011

Ahojte zenusky, najde sa tu nejaka, ktora ako ja planuje v roku 2012 pocat dietatko? Asi sa snazilky snazia uz teraz, ja mozem zacat az od decembra, lebo som pred mesiacom podstupila kyretaz. Tak som zvedava, ci sa niekto prida, budem sa tesim ak sa budem moct s niekym podporovat.

bambi2
27. nov 2011

@nelicefo dufam, ze to vyjde... 🙂

nelicefo
27. nov 2011

@bambi2 🙂

Inac kocky krasnu prvu sviatocnu nedelu..🙂

zuszana
27. nov 2011

@barushkaaam ja som tiež začala uvažovať o tom, že by sme to skúsili hned po prvej mrche, ale aj sa bojím kus, mne doktor povedal, že po troch mesiacoch, tebe ako povedal, že kedy môžete? ja som potratila v 6tt

bambi2
27. nov 2011

@nelicefo dakujem aj tebe... ja som aj zabudla, ze je prvy advent... 😒

nelicefo
27. nov 2011

@zuszana aj mne doktor povedal ze cca 3 mesiace. 😕

@bambi2 🙂

bambi2
27. nov 2011

@nelicefo a na sk posielaju automaticky na kyretaz?? nenechaju telo same vycistit?? u nas vraj posielaju az od takych 9 tyzdnoch...

nelicefo
27. nov 2011

@bambi2 mna pri oboch potratoch poslali hned na predoperacne a hned termin na kyretaz.

zuszana
27. nov 2011

@bambi2 mňa hned poslal na kyret, že aby tam náhodou nič neostalo a nemala som nejaké zápaly alebo komplikácie...

zuszana
27. nov 2011

@nelicefo a aj sa budete snažiť po troch mesiacoch?

nelicefo
27. nov 2011

@zuszana ja som druhy krat potratila v septembri a do snazenia ideme cez sviatky/po sviatkoch.
A vy?

bambi2
27. nov 2011

@zuszana mne dal tabletky aby vysiel ten zvysok sam von... nieco vyslo, nebolo tam toho uz moc... povedal, ze telo vie co ma robit... kamoska bola prekvapena, ked som je povedala, ze ma neposlal na cistenie... tak dufam, ze to bude zajtra ok vseto a mozme ist na vec... 🙂

zuszana
27. nov 2011

@nelicefo j asom potratila pred 5 týždnami a počkáme do nového roka, po druhom menzese a uvidí sa...

bambi2
27. nov 2011

@zuszana ja som bola koncom 6 uz podla sona.. podla ms uz v 9 tt... 😖

zuszana
27. nov 2011

@bambi2 tak dúfam, že hej a nech vám to vyjde 🙂

nelicefo
27. nov 2011

@zuszana 😉 dufam ze aj vam to vide

zuszana
27. nov 2011

@bambi2 ja podla sona neviem, ale podľa ms 6tt ☹

zuszana
27. nov 2011

@nelicefo díííky bodaj by 🙂

nelicefo
27. nov 2011

@zuszana neboj...v roku 2012 sa vsetky budeme gulat 😉

barushkaaam
27. nov 2011

@zuszana mne kazdy povedal cosi ine ☹ doktori po prvom kyrete 6 mesiacov, doktori pri druhom kyrete ze aj hned, ked sa na to citim a moj gynekolog, ze aspon 4 mesiace.....ale viem o vela babach, co potratila, hned po prvej mrche otehotneli a teraz maju krasne a zdrave babatka 🙂
aj baby tu na MK mi radili, ze mozem zacat aj kludne po prvej mrche.....u mna bol problem v tom dietatku, ja som podla vysetreni vraj v poriadku....a potratila som v 5 tt, takze na zaciatku

bambi2
27. nov 2011

@zuszana dakujem aj tebe!!!! ja som si ista, ze to vyjde teraz... 🙂

bambi2
27. nov 2011

@barushkaaam ty musis pocuvat tvoje telo... ja si myslim, ze ak je pripravene dusevne a fyzicky, podari sa velmi rychlo.. ak pripravena nie si, tak sa to tak lahko nestane... takze je iba na tebe ako sa citis a ci chces... podla mna sa nic nestane ak by si aj hned otehotnela...

barushkaaam
27. nov 2011

@bambi2 ved to, ze ja prave chcem.....ja by som najradsej uz dneska mala ovu ☹ ked to cakanie je take dlhe, vsak? 🙂 😉

bambi2
27. nov 2011

@barushkaaam hej aj ja sa uz neviem dockat... a ak sa na to citis a si pripravena tak konaj. ty najlepsie vies kolko toho tvoje telo znesie... to nikto iny nedokaze odhadnut... iba clovek sam... moje znesie vela, ja som pripravena. nepockam ani na prvu mrchu, nechce sa mi cakat. je to strateny cas podla mna...

zuszana
27. nov 2011

@barushkaaam to máš pravdu ja tiež veľmi chcem aj hneď, myslím si že som aj psychicky v pohode, že aj ked sa bojím, ale tá tužba je väčšia 🙂 ved to je na figu, že každý doktor ti povie niečo iné, takže sa treba riadiť len podľa seba a svojho tela 🙂 to čakanie je najhoršie...

marecek1
27. nov 2011

@barushkaaam neboj, to čakanie prejde tak rýchlo, ani sa nenazdáš v tomto predvianočnom zhone 🙂 a možno ešte stihneš otehotnieť v tomto roku 🙂

mishkag
27. nov 2011

@bambi2 vitaj medzi snazilkami 🙂

bambi2
28. nov 2011

@mishkag dakujem... som myslela, ze zacneme uz dnes.. bola som na kontrole, este nie je vsetko vonku tak ako ma byt... dal mi nejake hormony, vraj by to malo zastavit teraz krvacanie, brach ich mam 10 dni a potom by mala prist hned mrcha. dal mi na vyber, bud cistenie, hormony alebo nic a pockat ale tam je riziko, ze to nevyjde same von a bude treba cistenie. tak som zobrala tie hormony. zacala som aj aloe vera pit, vraj prekrvuje tiez maternicu a hadam to aj trosku precisti... no uvidime...

mate s tymi hormonmi niekto skusenosti ci nie??

veonka
28. nov 2011

@vardzikova
@katey
@kemonka
baby tak myslela som že to bude trvať dlhšie než do tejto témy prispejem tak "oprávnene", ale o to viac sa teším 😀 my ideme tiež nato 🙂 huráááááá 😵 uff, teším sa hrozne moc, dúfam, že nám to všetkým vyjde ako si každá prajeme. 😵

zuszana
28. nov 2011

@veonka tak vitaj 🙂 nech sa nám všetkým darí 🙂

martaniana
28. nov 2011

Juj no aj my sa tešíme na druhé bábätko keď začneme so snažením, lebo momentálne som zaočkovaná a musíme počkať, takže začneme až od februára. Všetkým snažilkám držím palce aby to čím skôr vyšlo 🙂