icon

V roku 2012 začíname snažilkovať. Kto sa pridá?

crapula
5. okt 2011

Ahojte zenusky, najde sa tu nejaka, ktora ako ja planuje v roku 2012 pocat dietatko? Asi sa snazilky snazia uz teraz, ja mozem zacat az od decembra, lebo som pred mesiacom podstupila kyretaz. Tak som zvedava, ci sa niekto prida, budem sa tesim ak sa budem moct s niekym podporovat.

wolawka
7. mar 2012

@janusa_ heej🙂 keby tie testy boli veru pozitívne,urťite by sme sa všetky potešili🙂

janusa_
7. mar 2012

@wolawka ja tehu urcite tento mesiac nebudem ale tesila by som sa s vami 🙂 a tebe ako sa dari? 🙂

wolawka
7. mar 2012

@janusa_ ani sa nepýtaj,darí sa tak všelijak...mrchu som mala mať 25teho aa ešte stále som ju nedostala... ale robila som si včera testy a boli negatívne :( takže asi tak nejako..aa neviem ani prečo mi to zrazu tak mešká.. či zo stresov alebo čo...

puhinka
7. mar 2012

@janusa_ ,ja som mala výtok celé tehotenstvo s Igorkom a vždy tak týždeň pred MS mávam výtok a teraz mám už 2 týždne pred ms

janusa_
7. mar 2012

@puhinka zeby to bol nejak priznak? 😉

janusa_
7. mar 2012

@wolawka a dr ti co vravel na taketo meskanie? nic nepovedal?

wolawka
7. mar 2012

@janusa_ ešte som tam nebola 🙂 až v pondelok pojdem ak nič dovtedy nepríde

janusa_
7. mar 2012

@wolawka a mas aj nejake ine problemy? priznaky zeby malo nieco prist? snad to nebude nic vazne ☹

puhinka
7. mar 2012

@janusa_ ,to neviem,uvidíme 🙂

wolawka
7. mar 2012

@janusa_ nemám žiadne problémy...každý mesiac mi mávam 35 dnové cykly,ale vždy to tak presne chodilo...a teraz to akosi nechodí..sem tam cítim vaječníky akokeby som mala ovulku... vypočítala som si plodné dni a vtedy som bola s mojím...ale pak sa mi zdalo,že ovulku som mala neskor o pár dní a to už sme spolu neboli... nuž ale testy su negatívne.. tak neviem,..

januliatko1985
7. mar 2012

@janusa_ ahojky, ja nic nove, cakam na ms, bola som predvcerom na vyvolavacku, a vysledky HP mam v poriadku, len mam nizky progesteron, preto nemam ovu, ale to sa dufam coskoro napraviiii 🙂

janusa_
7. mar 2012

@wolawka zajdes k dr a uvidis 😉 a spermie dokazu prezit par dni 🙂 a kolky den si cca po ovu?

janusa_
7. mar 2012

@januliatko1985 ja mam tiez nizkys progesteron 😉 hlavne je ze ostatne vysledky mas v poriadku progesteron sa da napravit 🙂 tak len nech cim skor pride ms, a budete sa moct snazit dalej 🙂

januliatko1985
7. mar 2012

@kemonka takze ms dosla? hod grafik. tu je moj nekonecny pribeh 😀 po vyvolavacke mi teplotka vyskocila, ja chcem aby sla uz doleee, lebo od piatku ideme na chatu na cely vikned, tak ked tam dostanem tak ma porazii 😠 http://www.fertilityfriend.com/home/3ac8b0

wolawka
7. mar 2012

@janusa_ jooj popravde ani neviem kedy presne ovu bola,sa mi zdalo tento mesiac akokeby som ju často mala 🙂 človek sa v tom nevyzná,aj slabé jednodnové špinenie som mala,čo nikdy nemávam...jednoducho mám v tom všetkom akýsi chaoss🙂 taký netradičný cyklus som tento mesiac mala,akurát že stále čakám menzes.. tak uvidím...príde,bude to ok,nepríde,pojdem k doktorovi...🙂

janusa_
7. mar 2012

@januliatko1985 😕 ze waw poriadne dlhy cyklus mas 😔

janusa_
7. mar 2012

@wolawka drzim palce nech bude vsetko ok 🙂 a nemozes mat nejaku cystu alebo nieco ked si casto citila tak nejak?

januliatko1985
7. mar 2012

@janusa_ no jo, to je taky cyklus necyklus, ms neni od porodu, tak len tak orientacne som zacala merat od polovice januara..nekonecny pribeh. 😒

severankaa2
7. mar 2012

@janusa_ to by bol ten super pocit keby praskli a keby bol testík pozitívny

supi
7. mar 2012

ahojte, tak ja mam od dnes mat ovulku...no nejako nist neprichada, uz asi 5 dni ma boli v podbrusku, ale co je najdivnejsie je ze mi uz asi tyzden je vzdu navecer zle...presne tak ako mi byvalo pri prvom tehu, a tiez vecer...doetarz som to nejako neriesila, som myslela ze to z hladu mi je zle...asi si urobim test 😀 😀 ale menzes som dostala normalne...odkedy sa snazime, tak mam furt pocit ze som tehotna 😀 😀

zora256
7. mar 2012

@bambi2 Ahoj!
Tak aj ja tomu verím,akosi písala,aj som zmenila stravovanie,jem veľa zeleniny a ovocia,a nejem pečené,vyprážané,a korenené,údené,tak verím že sa dám doporiadku,ale snaženie,sme preložili,na pozdejšie,lebo som hrozne unavená z malého,zrejme by som nezvládla dve malé deti,a tehotenstvo pri malom🙂A ďakujem pekne a prianie 😉 Držkám Ti palčeky,aby si bola čoskoro tehu🙂
@butterfly22 Ahoj!
Ďakujem veľmi pekne vopred za rady,a za povzbudzujúce slová,veľmi dobre padnú🙂A nemožné,poznám i ja,keďže náš malý je zázrak sám o sebe,keďže nás lekár posielal vtom čase na umelé oplodnenie,keď sa nám podaril🙂
@wolawka Ahoj!
Držím palčeky potom daj vedieť🙂
@annie07 Ahoj!
Díky🙂Tak ja nemám možnosť chodiť do Mt do Heliosu,a ja si myslím,že sa to podarí časom aj druhý krát,keď sa raz už podarilo na 4 rok🙂

zora256
7. mar 2012

@pralinkaaa Ahoj!
Aj ja som toho názoru,že príroda všetko zariadi tak ako má byť,ako sa vraví čas všetko vylieči a tak verím,že časom bude aj umňa všetko ok.Mne polycystické vaječníky zistili,pri preventívke po pôrode.Hoci ja som mávala anovulačné cykly,čiže bez ovulácie pred tehu,tak som brala duphaston a sním som otehotnela.Tak ja som chcela mať malý rozdiel medzi deťmi vekovo,ale tak mm nechce ďalšie,kvôli financiám,tak som sa zatiaľ rozhodla tak,že počkáme,kým splatíme pôžičku to je ešte 4 roky a potom sa dotoho pustíme,ak sa zatiaľ nepritrafí ešte niečo veľmi dúfam,že nič,a že sa zatiaľ moje telo dá doporiadku apodarí sa vtedy hneď,lebo už sa len condómom budeme chrániť,už Hak nechcem ani vidieť.Držím vám palčeky aby sa vám mimi čoskoro podarilo🙂

karinka2105
7. mar 2012

ahojte,co tu novee?
ja citim ovu sa blizii,a mm nikdeee zaseeee 😠 😠

butterfly22
7. mar 2012

no,vcera som si dala posledny krat hak a chcem skusat meranie BT,aby som zistila,ako funguje moje telo 🙂 chcela by som sa spytat,kedze sa v to nevyznam,ci meriate aj pocas MS,alebo az po skonceni?

vejula
8. mar 2012

@magic08 hej hej, momentalne zdrava. Keby mi to ostalo čo najdlhšie

cerilla
8. mar 2012

@butterfly22
ahoj, s meranim staci zacat po skonceni menstruacie. teda pokial zena nemava cyklus kratsi ako 25 dni, co sa ta asi netyka ked si doteraz brala HAK. drzim palce aby sa ti to postupne pekne utriaslo, hak je pekny bordel..

cerilla
8. mar 2012

ahojte. ja som si vcera spravila test 🙂, neviem ci to bude vidno ked to sem dam. som prekvapena a v ocakavani co bude dalej 🙂 🙂
pekne ranko vsetkyyym

mirellka
8. mar 2012

@majusa123 Ďakujem ti pekne! 🙂 no budeme vidieť čo sa bude diať ďalej.Myslím že sa moje telo zbláznilo od túžby po dieťatku 😀 😀 😀 dnes by mi mali prísť lieky čo mi kázal užívať od ďalšieho cyklu tak som zvedavá čo to je , bo keď mi oznámil diagnózu sa mi hlava vybielila a zabudla som názov 🙂 🙂 ako sa máš ináč ?

mirellka
8. mar 2012

@cerilla gratulujeeeem,to je jasné tehuuuuuu 😵 😵 😵

kemonka
8. mar 2012

@janusa_ Ahoj ja som včera dostala MS, ale taká divná ☹ asi už starnem alebo čo 😒 vlastne len pri utreti som mala krv a na vložku len zopár kvapiek a potom večer už nič som nemala a doteraz stále nemam, nejako sa jej nechce spustiť čo čo 😀

hej hej asi tak 😉
@januliatko1985