V roku 2012 začíname snažilkovať. Kto sa pridá?
Ahojte zenusky, najde sa tu nejaka, ktora ako ja planuje v roku 2012 pocat dietatko? Asi sa snazilky snazia uz teraz, ja mozem zacat az od decembra, lebo som pred mesiacom podstupila kyretaz. Tak som zvedava, ci sa niekto prida, budem sa tesim ak sa budem moct s niekym podporovat.
@kemonka fuu tak to ti neviem povedať, niesom odbornik. Ale ak tvoj gyndoš s tym nič nespravi, tak by som ho zmenila. JE vela odbornikov, aj na neplodnosť (to nevravim o tebe, ale ked maš problem, vieš) Ja by som určite hladala niekoho kto to rieši. LEbo neviem ako tvoj gynekolog, ale ked to nerieši, to mi pride trošku zvlaštne
@zora256 aj ja vám držím palce, nech dopadne všetko tak ako chcete 🙂
som zvedavá na koniec mesiaca no je to vlastne prvá snaha tak uvidíme 😀 či je mm taký šikovný
Ahojte baby, ako sa máte? Potrebujem Vašu pomoc. Už som tu písala, že Ja a priateľ sa snažíme o bábo už dlho. Beriem aj kyselinu listovú každý druhý deň. S priateľom to robíme tiež každý druhý deň naplno a stále nič. Už 4 mesiace sa nám nejako nedarí. Aj cviky som našla na nete, ale už neviem čo ďalej. Mohli by ste mi nejako pomôcť. Ďakujem 🙂
snazilky, ked je hlien taky bielkovy to viem ze je pri ovu...ale ked je krvavy bielkok? 😕 to co znamena, od vcera som mala mat ovu a nist, dnes trochu bielka ale s krvou, skor take spinenie, dnes som 14 DC
@pralinkaaa Ahoj!
Držkám palčeky aby sa vám podarilo,aak nie,tak nabudúce určite,neboj všetko má presne daný čas kedy je najlepšie,Pán hore nás všetkých veľmi ľúbi ako svoje deti a chce nám len to najlepšie,a preto vie kedy nás má vyslišať 😵 .
@monulik23 Ahoj!
4 mesiace to ešte nie je tak veľa,a nemysli stále nato,ale si sex užívaj,niekedy je lepšie mať 5-6 dňové prestávky medzi sexom nám tak odporúčal urológ a tak sa i malý podaril.a kyselinu listovú by si mala každý deň brať.Držkám palčeky,neboj podarí sa,keď nebudeš nato stále myslieť 😵
@monulik23 Ahoj!
Tak tú kyselinu máš asi inúako som ja brala od lekára čo vypísal.A viem akéto je my sme sa o naše snažili 4 roky a už sme ani nedúfali,lebo nás na umelé posielali a vtedy keď sme boli rozhodnutý že si adoptujeme sa podarilo a vtedy som na bábo naozaj počas sexu nemyslela🙂Prajem veľa šťastia🙂
Inak ahojte 🙂
@supi ja tiež pri ovu špiním dva dni..takže si to bude z toho. ako sa uvoľnilo vajičko..🙂
@pralinkaaa ja praveze doteraz nikdy, dnes 1x
@supi no ani ja som to podla mna predtým nemávala....až posledne som si to všimla, rok dozadu cca...ale predtým som ani nevedela ako to celé funguje 🙂
CLOSTILBEGYT užívate to niekto ? alebo máte skúsenosť či to pomohlo pri ovulke ?
ináč všetko naj k dnešnému dníčku všetkým žienkam,hlavne aby sa vám splnilo to po čom každá túžime 😵 😵
@mirellka https://www.modrykonik.sk/forum/tema/lecba-clos... sup k nam 😉 ja som brala clostilbegyt mesiac- pomohol, narastli pekne foliky bola som tehu ale zial nedopadlo to dobre,, ale vela zenam pomohol .🙂

@cerilla to je tehu test?
@kemonka a testovala si??? LEbo aj pri tehu byva špinenie