icon

V roku 2012 začíname snažilkovať. Kto sa pridá?

crapula
5. okt 2011

Ahojte zenusky, najde sa tu nejaka, ktora ako ja planuje v roku 2012 pocat dietatko? Asi sa snazilky snazia uz teraz, ja mozem zacat az od decembra, lebo som pred mesiacom podstupila kyretaz. Tak som zvedava, ci sa niekto prida, budem sa tesim ak sa budem moct s niekym podporovat.

vejula
8. mar 2012

@cerilla to je tehu test?

@kemonka a testovala si??? LEbo aj pri tehu byva špinenie

osicka36
8. mar 2012

@cerilla super veď to sú už krásne koľajnice 😀 ...gratulujem a prajem všetko dobré a hlavne veľa zdravíčka 🙂

kemonka
8. mar 2012

@cerilla jeeeeeeej gratulka, a ktorý DC si si ho robila?

kemonka
8. mar 2012

@vejula hej a nič 😝

vejula
8. mar 2012

@kemonka ☹ ach... a robil ti gynekolog hormonalny profil? Podla mna nebude s hormonmi všetko v poriadku. Aj tu štitnu žlazu si daj skontrolovať
@cerilla ak je to tehu test tak grAtulujem

kemonka
8. mar 2012

@vejula hej robili mi, a ešte zajtra som objdnana v 3DC a potom ešte v 15 DC mi zoberu odbery a potom sa dozviem výsledky 🙂

kemonka
8. mar 2012

@vejula myslíš, že keď je rozhádzany HP, že to budu vedieť dať dokopy?

vejula
8. mar 2012

@kemonka fuu tak to ti neviem povedať, niesom odbornik. Ale ak tvoj gyndoš s tym nič nespravi, tak by som ho zmenila. JE vela odbornikov, aj na neplodnosť (to nevravim o tebe, ale ked maš problem, vieš) Ja by som určite hladala niekoho kto to rieši. LEbo neviem ako tvoj gynekolog, ale ked to nerieši, to mi pride trošku zvlaštne

cerilla
8. mar 2012

@vejula
ano je to tehu test🙂

@osicka36
@merillka
dakujem vam velmi 🙂

@kemonka test som robila 35 DC, ale ja mavam dobre schaosene cykyl (30 - 50 dni🙂, bolo to cca 15 den tepl. vzostupu, to mi do toho dava vacsie svetlo 🙂

kemonka
8. mar 2012

@vejula no ja som praveže obišla gyndošov, chodíme do CAR 😀

pralinkaaa
8. mar 2012

@zora256 aj ja vám držím palce, nech dopadne všetko tak ako chcete 🙂
som zvedavá na koniec mesiaca no je to vlastne prvá snaha tak uvidíme 😀 či je mm taký šikovný

magic08
8. mar 2012

@vejula držím palce nech to vydrzi

monulik23
8. mar 2012

Ahojte baby, ako sa máte? Potrebujem Vašu pomoc. Už som tu písala, že Ja a priateľ sa snažíme o bábo už dlho. Beriem aj kyselinu listovú každý druhý deň. S priateľom to robíme tiež každý druhý deň naplno a stále nič. Už 4 mesiace sa nám nejako nedarí. Aj cviky som našla na nete, ale už neviem čo ďalej. Mohli by ste mi nejako pomôcť. Ďakujem 🙂

supi
8. mar 2012

snazilky, ked je hlien taky bielkovy to viem ze je pri ovu...ale ked je krvavy bielkok? 😕 to co znamena, od vcera som mala mat ovu a nist, dnes trochu bielka ale s krvou, skor take spinenie, dnes som 14 DC

zelovocka
8. mar 2012

@supi pri ovu môžeš aj špiniť, to je normálne. niektoré žienky aj trošku zakrvácajú, takže sa neľakaj 😉

zelovocka
8. mar 2012

@monulik23 tak hlavne ty musiš vedieť, či ti beží ovulka každý mesiac. a tvoj partner by mal mať v poriadku spermiogram. ideálne je buď merať bazálku, alebo robiť ovu testy a podľa toho načasovať sex 🙂

zora256
8. mar 2012

@cerilla Ahoj!
Gratulujem,a držím palčeky aby všetko bolo ok🙂

zora256
8. mar 2012

@pralinkaaa Ahoj!
Držkám palčeky aby sa vám podarilo,aak nie,tak nabudúce určite,neboj všetko má presne daný čas kedy je najlepšie,Pán hore nás všetkých veľmi ľúbi ako svoje deti a chce nám len to najlepšie,a preto vie kedy nás má vyslišať 😵 .

zora256
8. mar 2012

@monulik23 Ahoj!
4 mesiace to ešte nie je tak veľa,a nemysli stále nato,ale si sex užívaj,niekedy je lepšie mať 5-6 dňové prestávky medzi sexom nám tak odporúčal urológ a tak sa i malý podaril.a kyselinu listovú by si mala každý deň brať.Držkám palčeky,neboj podarí sa,keď nebudeš nato stále myslieť 😵

zora256
8. mar 2012

@supi Ahoj!
Tak to máš ovulku.Držkám palčeky🙂

monulik23
8. mar 2012

@zora256 ahoj, ale na krabičke je napísané, že kyselinu listovú mám brať každý druhý deň, mám tam 30 tabletiek. no ono to je ťažko na to nemyslieť. vieš ja vždy na to myslím ked s priateľom skončíme sex. no však budem sa snažiť sa nato nemyslieť, abudem robiť ako si mi poradila

zora256
8. mar 2012

@monulik23 Ahoj!
Tak tú kyselinu máš asi inúako som ja brala od lekára čo vypísal.A viem akéto je my sme sa o naše snažili 4 roky a už sme ani nedúfali,lebo nás na umelé posielali a vtedy keď sme boli rozhodnutý že si adoptujeme sa podarilo a vtedy som na bábo naozaj počas sexu nemyslela🙂Prajem veľa šťastia🙂

janusa_
8. mar 2012

@kemonka ale nestarnes 😀 len jej sa nechce, ale hlavne ze je 😉

janusa_
8. mar 2012

@cerilla ze ci to bude vidno ciarky ako hrom! gratulujeem 🙂

janusa_
8. mar 2012

Inak ahojte 🙂

pralinkaaa
8. mar 2012

@supi ja tiež pri ovu špiním dva dni..takže si to bude z toho. ako sa uvoľnilo vajičko..🙂

supi
8. mar 2012

@pralinkaaa ja praveze doteraz nikdy, dnes 1x

pralinkaaa
8. mar 2012

@supi no ani ja som to podla mna predtým nemávala....až posledne som si to všimla, rok dozadu cca...ale predtým som ani nevedela ako to celé funguje 🙂

mirellka
8. mar 2012

CLOSTILBEGYT užívate to niekto ? alebo máte skúsenosť či to pomohlo pri ovulke ?
ináč všetko naj k dnešnému dníčku všetkým žienkam,hlavne aby sa vám splnilo to po čom každá túžime 😵 😵

janusa_
8. mar 2012

@mirellka https://www.modrykonik.sk/forum/tema/lecba-clos... sup k nam 😉 ja som brala clostilbegyt mesiac- pomohol, narastli pekne foliky bola som tehu ale zial nedopadlo to dobre,, ale vela zenam pomohol .🙂