icon

V roku 2012 začíname snažilkovať. Kto sa pridá?

crapula
5. okt 2011

Ahojte zenusky, najde sa tu nejaka, ktora ako ja planuje v roku 2012 pocat dietatko? Asi sa snazilky snazia uz teraz, ja mozem zacat az od decembra, lebo som pred mesiacom podstupila kyretaz. Tak som zvedava, ci sa niekto prida, budem sa tesim ak sa budem moct s niekym podporovat.

mirellka
8. mar 2012

@janusa_ jej ďakujem za typ ...no tíško som čítala tvoj príbeh keď sa to dialo,mrzí ma čo sa stalo ☹ držím palčeky do ďalšieho kola 🙂 idem študovať 😀 😀 😀

monulik23
8. mar 2012

@zora256 dakujem budem sa radiť podla toho, čo si mi napísala. a ja sa budem snažiť na to nemyslieť, síce bude to ťažké ale musím to nejako prekonať, nič sa nedá robiť. ešte raz ti veľmi pekne dakujem 🙂

tisicka123
8. mar 2012

Ahojte, my sme sa začali snažiť 15teho februára. hned ako skončil menzes sme sa snažili každý druhý den a dneska 8.meho februára mám dostať menzes. zatiaľ nič tak som zvedavá :D

zuszana
8. mar 2012

@janusa_
@puhinka veru, tak verme a splní sa 🙂 a prajem vám všetko dobré k MDŽ ( múj muž dnes čo zabil, že vieš čo je MDŽ? že, Mama daj žrať 😀 ) ale dostala som aj dezertík, to má šťastie 😀

zora256
8. mar 2012

@zuszana Ahoj!
Tak mne doniesol mm červený grep,keďže nemôžem čokoládu🙂Ale tak po výplate si to ja vynahradím v Tescu😀
Ale zato svokor mi doniesol oranžové gerbery,a vôbec mi nevoňajú ale smrdia reťkovkami 😅 ,nemôžem si pomôcť,ale nemám rada kvety podobné Margarétam,keďže mám na ňu alergiu 😒 ,čo už ajtak umňa dlho neprežije 😔 ,nemôžemsi pomôcť kupované kvety mi nevydržia po presadení,preto si radšej zasadím semiačka alebo odrezky dám vyhnať a tie ostanú 😎 ,čo už...

puhinka
8. mar 2012

@zuszana ,mne drahý volal,že nezabudol,ale darček mi dá až zajtra 🙂 nevadí,a som mu len povedala,že viacej sa poteším kvetine v črepníku 🙂
no a myslím,že by sme sa mali snažiť naďalej,bo teraz kukám album jednej užívateľky a tá mala ovulku až 24 dc a testovala až 34 dc

silvuska47
8. mar 2012

tak čo je tu nového??kto testoval??

zuszana
8. mar 2012

@puhinka tak jasné, že ovulka môže byť aj neskôr, ja som ju mala pred dvoma mesiacmi 28DC, ale teraz som cítila ovulku v piatok, tak myslím, že bola, lebo ma riadne bolelo brucho...ty si ovulku necítila? resp. netestovala si ju? že či bola...

zuszana
8. mar 2012

@zora256 grepíky mám rada, to máš super, myslí na tvoje zdravie 🙂

puhinka
8. mar 2012

@zuszana ,nie,vôbec neviem kedy som ju mala a že keď beriem duphík,tak ju až do budúceho cyklu ani mať nebudem,bo že duphík potom brzdí ovulku,akurát mi to písala jedna baba,že ona mala tiež predpísaný duphík,ale robila si ovu testy a až po ovulke si nasadila duphík...

zuszana
8. mar 2012

@puhinka to som aj ja počula, ja tiež beriem duphaston, ale mne vtedy ovulku nezablokoval, tak asi to nie je pravidlo...a od koľkého dňa ho berieš? však ovulku si mala hádam predtým ako si začala brať...

puhinka
8. mar 2012

@zuszana ,beriem od 14 DC,ty?

zuszana
8. mar 2012

@puhinka ja od 18 do 24DC, to ti dal nejak skoro, či nie? do 14DC ešte nemusíš mať ovulku, aspoň ja ju mávam väčšinou 15,16DC

puhinka
8. mar 2012

@zuszana ,ja som ju mávala,vždy skoro hneď po MS,tak okolo 10 DC,tak asi preto mi to tak dala,keď som brala duphaston pri igorkovi,tak som brala ešte skorej duphík,tuším už od 11 DC a na druhý mesiac brania som otehotnela,ona ma má už od puberty,tak asi vie,čo robí...no ak by to predsa tento mesiac nevyšlo,tak si kúpim ovulačné testy a až po ovulke nasadím duphík

wolawka
8. mar 2012

@zora256 ahoj🙂 určite dám vedieť ako som dopadla...isto sa niečo deje,mrchu stále nemám,ale zato výtok taký tmavožltý mám,ale nič ma nebolí,ani nesvrbí ani nič..sem tam ma pichne pri vaječníkoch.. uvidím teda čo mi doktor povie.. zatial sa držme🙂

oriesokm
8. mar 2012

@tisicka123 drzim teda palceky, nech to vinde 🙂

klarinna
8. mar 2012

ahojte mamicky a buduce mamicky,potrebovala by som radu,s manzelom sa snazime o babo uz skoro 2roky,no stale nic,obidvaja sme po zdravornej stranke v poradku,tak netusim kde by mohol byt problem,urcite ste sa uz niektora s tym stretla,tak prosim o radu,dakujem 🙂

zora256
8. mar 2012

@zuszana Ahoj!
ÁNo,myslí,keďže môžem väčšinou len ovocie a zeleninu,kvôli zdraviu🙂Aby som nemala ťažkosti zo žalúdkom a zlatou žilou 😝
@wolawka Ahoj!
A koľkodňový cyklus mávaš?A koľko Ti mešká?Držkám palčeky 😵

zora256
8. mar 2012

@klarinna Ahoj!
Podľa toho všetkého,čo som ja otom čítala aaj moja kamoška tak mala,proste to je psychika,mali byste sa uvolniť a milovanie si užívať a nie kŕčovito mať sex kvôli plodeniu,proste nemyslite na bábo,len si ho užívajte a príde to,samé 😉 Držkám palčeky 😵

janulap
9. mar 2012

kočeny,tak my sme sa včera začali snažiť...držte palce 😉

miminka327
9. mar 2012

Ahojte baby...vy ste take zbehlé tu v tom...počujte,keď ste napríklad prechladnutá,alebo tak,ovplyvňuje aj nejak teplotu tam dole ??? 😀

zora256
9. mar 2012

@miminka327 Ahoj!
To neviem,ale ak máš zápal,tak vtedy je vyššia teplota,toľko viem.

miminka327
9. mar 2012

@zora256 ...ok...neviem sama či maám zápal,len počujem si sama na hlase,že som nechladnutá 😀 ... a dole mi teplota pred mrškou ukazuje 37,1 ...alebo 37°C ...a viem,že vtedy by mala byť nižišia 😀

severankaa2
9. mar 2012

ahojkajte juj ale ma bolí v podbrušku au au neviete čo by to mohlo byť. ovu som mala asi v utorok ak vôbec bola.

puhinka
9. mar 2012

Ahoj baby,som 22 DC,čo myslíte,kedy testnúť? prosím odpovedzte mi 🙂

wolawka
9. mar 2012

@zora256 ajoj🙂 35 dnový cyklus mávam ja.. minulý mesiac som mala 25teho menzes a teraz som tak tipovala že prvého marca,kedže sa mi to každý mesiac o 5 dní posunie.. no dnes 9teho a zatial nič... tak ak do pondelka nič nepríde pôjdem k doktorovi že čo sa deje...

irsina83
9. mar 2012

@puhinka a kedy si mala ovu??? ktory DPO si???

puhinka
9. mar 2012

@irsina83 , 8 DPO som

irsina83
9. mar 2012

@puhinka zajtra rano lebo keby si aj bola teraz by ti neukazal 😉

puhinka
9. mar 2012

@irsina83 a zajtra by mi už mal ukázať aspoň ducha? teda ak som,ak nie,tak nič...
no a zajtra si ho pôjdem kúpiť a urobila by som si ho v nedeľu ráno,to už by malo?