icon

V roku 2012 začíname snažilkovať. Kto sa pridá?

crapula
5. okt 2011

Ahojte zenusky, najde sa tu nejaka, ktora ako ja planuje v roku 2012 pocat dietatko? Asi sa snazilky snazia uz teraz, ja mozem zacat az od decembra, lebo som pred mesiacom podstupila kyretaz. Tak som zvedava, ci sa niekto prida, budem sa tesim ak sa budem moct s niekym podporovat.

zuszana
9. mar 2012

@puhinka jáááj tak to potom hej, určite vie čo robí, keď ťa pozná 🙂 ja som zas mávala neskoro, tak preto beriem od 18DC, ja by som už možno tiež skúsila tie ovu testy, no uvidím 🙂

zuszana
9. mar 2012

@puhinka ja by som tiež možno testla 10DPO, to by už malo ukázať 🙂 a ty budeš v nedelu akurát 10, tak som zvedavá 🙂 držím päste!!!!

irsina83
9. mar 2012

@puhinka ja si myslim, ze uz ano 😉

puhinka
9. mar 2012

@zuszana ,hej,presne 10,ale kamoška mi teraz písala,že ona už bude radšej testovať po 12 DPO,tak počkám do utorka teda...katastrofa...a ten môj muž ma vôbec nevie pochopiť 😀 😀 😀
@irsina83

irsina83
9. mar 2012

@puhinka to sa hadam ani neda vydrzat 😀 😀 😀 😀 drzim palce... a aj mas nejake priznaky???

puhinka
9. mar 2012

@irsina83 ,pichá ma pravidelne v maternici už niekoľko dní a cítim si bradavky,inak nič...môže to byť aj hormonálnou zmenou...uvidíme 🙂

julinka88
9. mar 2012

@zora256 ahoj prepáč že odpisujem tak neskoro ano daj si www.chlapecdievca.sk papa

julinka88
9. mar 2012

@kemonka ahoj ja mám od marca do februára v apríli máme 1. termín na dievčatko ...to mi je lúto ale neboj raz sa to podariť musí 🙂 pre nás je to nádej ale ak sa nepodarí dievča ale chlapec nevadí 1 už máme tak bude mať brata poprípade

vejvass
9. mar 2012

Ahojte dievcata viete prosim vas asi kedy by mala prist mrcha po ovulacii?Dakujem 🙂

prunee
9. mar 2012

Ahojte 🙂 Pridavam sa k snazilkam, od februara. Vcera som na 29 DC dostala menzes, ale je len velmi slaby hnedasty, a dnes uz skoro vobec, akoby sa zastavil. Pred menzesom som citila par dni bolest v krizoch a mam tiez akoby nafuknute brusko. Zatial som netestovala, kedze mi "menzes" prisiel nacas, ale rozmyslam, ze cez vikend to skusim.., teda ak sa menzes nerozbehne.. 😉 Hm, co myslite? 🙂

wolawka
9. mar 2012

@prunee ahoj,vitaj medzi nami 🙂 nooo za vyskúšanie testu nič nedáš 🙂 skús a uvidíš 🙂 držím palce 🙂

poisonblu
9. mar 2012

@prunee moze to byt spinenie z uhniezdovania..tiez som mala teraz take v case menzesu, ale ja som si robila test par dni predtym, takze viem ,ze som tehotna a s tym spinenim som bola u dr...a kedze mam za sebou jeden potrat, tak mi dal injekcie a mam oddychovat....

kandee1201
9. mar 2012

@prunee hmm ked sa nerozehne to bude super a myslim si ze uz sa nerozbehne ked zmizol 😉

prunee
9. mar 2012

@wolawka @kandee1201 Dakujem vam, aj za privitanie 🙂, zajtra si kupim test a uvidim.
@poisonblu ..a drzim palceky 🙂

puhinka
9. mar 2012

@vejvass ,menzes príde vždy 14 dní po ovulke,teda ak nedošlo k oplodneniu vajíčka

puhinka
9. mar 2012

@poisonblu ,ktorý DC si si robila test,keď sa smiem opýtať?

puhinka
9. mar 2012

@prunee ,vitaj vitaj 🙂

alena24
9. mar 2012

ahojte,aj ja by som sa k vam rada pridala. Snazime sa len tyzden a zatial to nechavame na nahodu. Mrenstruaciu som nemala 19mesiacov kedze mojho syna stale dojcim tak to bude asi tazsie. Ale snad sa zadari 😉

zora256
9. mar 2012

@miminka327 Ahoj!
Ak budeš mať dlhšie 37 stupňov dolu a nepríde ms,tak budeš tehu,počas tehu sa drží na 37 stupňov.Držkám palčeky🙂
@wolawka Tak držkám palčeky.-)aby to bolo tehu... 😵

zora256
9. mar 2012

@julinka88 Ahoj!
Díky moc,toto si dám na narodeniny spraviť🙂ako darček od mm🙂

zora256
9. mar 2012

@puhinka Ahoj!
Držím päste 😵 ,u mňa to tiež tak bolo pri malom,a ešte vône,mi vadili najmä silné,jemné ani nie.

zora256
9. mar 2012

@prunee Ahoj!
Niektoré majú akoby ms na začiatku tehu,tak držkám palčeky🙂Testni a uvidíš 😵

magnolie123
9. mar 2012

ja tiež patrím medzi snažilky 3 mesiace a dúfam, že menzes nepríde o týždeň 🙂

laluchova
10. mar 2012

ahojte, no ako sa mi máte??,čo nového , pribudli nejaké tehulky???ja sa cítim unaveno, poobede ako prídem z práce si musím pospať....chutí mi jesť, tak neviem neviem ako budem vyzerať chichiked priberiem ....o týžden idem k lekárovi tak som zvedavá ,......

kemonka
10. mar 2012

@miminka327 ahoj, no prechladnutie aj zápal, určite ovplyvnuje teplotu 😉

vejula
10. mar 2012

@laluchova a ako ti predbežne vychadza termin pôrodu podla tehotenskej kakulačky?

@kemonka čavky ako? MS stale nedorazila?

miminka327
10. mar 2012

@zora256 uvidíme,ako to dopadne 😀 ...ale asi to bude z toho prechladnutia,ale teplota sa stále drží rovnakáá 😵 ... dám echo potom 😀

laluchova
10. mar 2012

@vejula termín podľa tehu kalkulaky mám na 11.11.2012....

tisicka123
10. mar 2012

ahojte my sme zacali 15.teho februara kazdy druhy den, predpokladam ze podla vypoctou a pozorovani som mala ovulaciu 27.meho a uz tri dni mi meskaju a test mi dneska vysiel pozitivny 🙂) tak som festtt rada..na prvy pokus 🙂

tisicka123
10. mar 2012

@oriesokm dakujemmmm, dneska pozitivny test ;) uvidim co mi povie doktor buduci tyzden 🙂