V roku 2012 začíname snažilkovať. Kto sa pridá?
Ahojte zenusky, najde sa tu nejaka, ktora ako ja planuje v roku 2012 pocat dietatko? Asi sa snazilky snazia uz teraz, ja mozem zacat az od decembra, lebo som pred mesiacom podstupila kyretaz. Tak som zvedava, ci sa niekto prida, budem sa tesim ak sa budem moct s niekym podporovat.
@zora256 ahoj prepáč že odpisujem tak neskoro ano daj si www.chlapecdievca.sk papa
Ahojte dievcata viete prosim vas asi kedy by mala prist mrcha po ovulacii?Dakujem 🙂
Ahojte 🙂 Pridavam sa k snazilkam, od februara. Vcera som na 29 DC dostala menzes, ale je len velmi slaby hnedasty, a dnes uz skoro vobec, akoby sa zastavil. Pred menzesom som citila par dni bolest v krizoch a mam tiez akoby nafuknute brusko. Zatial som netestovala, kedze mi "menzes" prisiel nacas, ale rozmyslam, ze cez vikend to skusim.., teda ak sa menzes nerozbehne.. 😉 Hm, co myslite? 🙂
@prunee hmm ked sa nerozehne to bude super a myslim si ze uz sa nerozbehne ked zmizol 😉
@wolawka @kandee1201 Dakujem vam, aj za privitanie 🙂, zajtra si kupim test a uvidim.
@poisonblu ..a drzim palceky 🙂
ahojte,aj ja by som sa k vam rada pridala. Snazime sa len tyzden a zatial to nechavame na nahodu. Mrenstruaciu som nemala 19mesiacov kedze mojho syna stale dojcim tak to bude asi tazsie. Ale snad sa zadari 😉
@miminka327 Ahoj!
Ak budeš mať dlhšie 37 stupňov dolu a nepríde ms,tak budeš tehu,počas tehu sa drží na 37 stupňov.Držkám palčeky🙂
@wolawka Tak držkám palčeky.-)aby to bolo tehu... 😵
ja tiež patrím medzi snažilky 3 mesiace a dúfam, že menzes nepríde o týždeň 🙂
ahojte, no ako sa mi máte??,čo nového , pribudli nejaké tehulky???ja sa cítim unaveno, poobede ako prídem z práce si musím pospať....chutí mi jesť, tak neviem neviem ako budem vyzerať chichiked priberiem ....o týžden idem k lekárovi tak som zvedavá ,......
@miminka327 ahoj, no prechladnutie aj zápal, určite ovplyvnuje teplotu 😉
@zora256 uvidíme,ako to dopadne 😀 ...ale asi to bude z toho prechladnutia,ale teplota sa stále drží rovnakáá 😵 ... dám echo potom 😀
ahojte my sme zacali 15.teho februara kazdy druhy den, predpokladam ze podla vypoctou a pozorovani som mala ovulaciu 27.meho a uz tri dni mi meskaju a test mi dneska vysiel pozitivny 🙂) tak som festtt rada..na prvy pokus 🙂
@oriesokm dakujemmmm, dneska pozitivny test ;) uvidim co mi povie doktor buduci tyzden 🙂

@puhinka jáááj tak to potom hej, určite vie čo robí, keď ťa pozná 🙂 ja som zas mávala neskoro, tak preto beriem od 18DC, ja by som už možno tiež skúsila tie ovu testy, no uvidím 🙂