V roku 2012 začíname snažilkovať. Kto sa pridá?
Ahojte zenusky, najde sa tu nejaka, ktora ako ja planuje v roku 2012 pocat dietatko? Asi sa snazilky snazia uz teraz, ja mozem zacat az od decembra, lebo som pred mesiacom podstupila kyretaz. Tak som zvedava, ci sa niekto prida, budem sa tesim ak sa budem moct s niekym podporovat.
ahojte 🙂
môžem sa pridať?? my sa tiež "snažíme"
ahojte pekny vikendik prajem🙂
@prunee no ako si dopadla s testikom? 😕
@wolawka dakujeme 🙂
kolko nových snažiliek tu, vitajte 😀
ahojte dnes som 16 DC, teplota 37,1....moze to nieco znamenat ta teplota?
ahojte,potrebujem poradit,posledny sexik bol 22.2,26.2prisla mrcha,ale uz 3 den ma pobolievaju prsia,moze to nieco znamenat?
@karinka2105 hmm neviem čo to znamená, ale nemôže to byť kvôli ovulacii? Niekoho bolia prsia od ovulacie po mrchu, napr. mňa 😀 ale jasné, že môže to znamenať aj tehu, nemeriaš si BT? 🙂
@kemonka nemeriem,ale tak skoro priznaky
cil neviem vobec ci ma bolai pri kazdej ovu,jujj
@karinka2105 nooo chcelo by to ovu testík 😀 alebo aspoň to meranie BT 🙂
Ahojte som tu prvy raz...nie iba tuna, ale som uplne prvy raz takto vo forum....tiez sa snazime o babetko....ale u nas uz iba umele oplodnenie...mate niekto skusenosti?
@kemonka pobolieva ma podbrusko,ale tak vychadza mi ovu na teraz tak mozno pretoo
@karinka2105 no môže byť 😉 tak šup pod perinku 😀
@miminka327 Ahoj!
Držkám palčeky🙂
Ahojte babenky.... s priateľom nechávame bábo na náhodu - niekedy si pozor dávame, niekedy nie ... 5.1 som mala normálnu ms, pred ďalšou menštruáciou ma začalo bolievať v podbrušku a neskutočne ma začali bolieť kríže. Tie bolesti v podbrušku boli iné ako pred ms (tehu test ukázal slabú druhú čiarku), 4.2 (klasika 30 dňový cyklus) som dostala ms - lenže skoro bez kŕčov (čo mávam zvyčajne také že škrábem steny) a namiesto 5 dní som mala ms asi tak tri dni také slabšie čo je tiež nezvyk. Tehu test som zopakovala no bol negatívny. Po skončení som bola u mojej gynekologičky s podozrením či nemám zápal vaječníkov. Tá ma pozrela a povedala že vaječníky sú ok, nech skúsim obvoďáka či to nie je zápal močových ciest. Obvoďák potvrdil slabý zápal (pálenie nemám len chodím častejšie na wc). No a teraz som mala mať ms 5.3 a stále nič ... len pobolievanie v podbrušku trvá, sem tam trochu cítim bolesť ako pred ms ale ms nikde ... myslíte že meškanie spôsobili antibiotiká ? alebo mám ten tehu test zopakovať ? fakt neviem... gynekologička by hádam zistila keď som tam bola že som tehu, alebo nie ? 🙂 prajem krásny dník
@januliatko1985 gratulujem k ms 😉 takze mozete snazilkvoat drzim palce nech je to uspesne coskoro🙂

@tisicka123 jééééj,no super,teším sa spolu s Tebou 🙂 ako rýchlo sa Vám to podarilo🙂