V roku 2012 začíname snažilkovať. Kto sa pridá?
Ahojte zenusky, najde sa tu nejaka, ktora ako ja planuje v roku 2012 pocat dietatko? Asi sa snazilky snazia uz teraz, ja mozem zacat az od decembra, lebo som pred mesiacom podstupila kyretaz. Tak som zvedava, ci sa niekto prida, budem sa tesim ak sa budem moct s niekym podporovat.
@januliatko1985 jej super, tak môžete sa pripravovať 😉 a ty len meraj ďalej, aby si videla ako je to s ovulkou teraz 🙂
@mauerka tak to je hlavné, že ovu bola, aj ked neskôr, zrejme sa ti posunie aj MS teraz, ak sa omeškala aj ovulka, no tak super, zrejme ovulka bola do dvoch dni po teste, len mne neukázalo graf, tak nevidím nič 😀
@zuszana a nechceš ešte počkať s testovaním radšej? 😉 môže to byť aj skoro a len zbytočne sa sklameš, i keď viem ako ruka svrbí 😀 😀 😀
@kandee1201 Nakoniec bol test zbytocny, po dvoch dnoch spinenia sa to uplne zastavilo, ale neskor sa mi to rozbehlo, dokonca menzes je bolestivejsi a silnejsi ako inokedy. Jaaj, uz som si zacinala namyslat, ze som tehotna.. 😒 Ale nevadi, ide sa do druheho mesiaca snazenia 🙂
@tramtara Ahojky,určite by ti gynekológ potvrdil,že si tehu 😉 a aj antibiotika maju iste vplyv na ms ... a keď sa plod neuchytí tam kde má,tak samovoľne odchádza s ms 😉 aj keď ti pred tým ukazoval,že si tehu...veď uvidíš neskor 🙂
@zuzka71 Ahoj!
Aj my máme jedno bábo,doma,tak preto sa ani moc netrápim kvôli druhému,kým je ešte maličký náš anjelik,a verím,že bude i druhé,keď sa naň budeme cítiť,zatiaľ je dosť drahý aj tento drobec,čo sa týka plienok a mliečka,keďže pije Ha mliečko.A ty máš syna alebo dcéru?
@wolawka Ahoj!
neboj,oto bude lepšie vidieť lekár,keď bude väčšie mimi,neboj možno by bolo teraz ešte skoro,a takto to malo byť,držkám palčeky🙂
@kemonka uz ti ms skoncila? ty si mala tusim taku kratku ms teraz nie? lebo ja som ju vcera dostala, a celkom sa to pekne spustalo a dnes uz ani kvapka 😕 a dr mi kazal prist hned po nej, tak neviem, ci to nebude uz v stredu, este pockam tie dva dni a ak sa nerozbehne tak pojdem.
@januliatko1985 ja som ani nemala poriadne 😀 😀 😀 ja som len 3 dni tak z rána špinila a to bolo všetko 😕 😨
@januliatko1985 joj to hrozné s tými našimi mrchami 😀
@kemonka sakra, ale sak pre mna asi lepsie, lebo pojdem skor dr, nech ma zase pozrie. a grafik mas? mne ani velmi neklesla teplotka: http://www.fertilityfriend.com/home/3ac8b0 😨
@zora256 Ahoj.My máme doma synčeka.V júni bude mať 3 roky, ale je strašne vnímavý a šikovný.Už dlho prosil o sestričku a my sme sa už nato cítili.Bolo to strašné mu vysvetliť,že už bábika nie je v brušku☹ No nám sa hádam čoskoro podarí.Sme pripravený a ak lekár povie,že môžeme skúšať,tak hneď budeme a hádam sa podarí a budeme šťastní 🙂
@januliatko1985 no hej, tak sa ti drží v jednom bode nejako, a kedy pôjdeš zajtra hneď za dr.?
no ja takto, ešte nič zaujímavé, do ovu daleko, ak nejaká príde vôbec 😖 😀 len som sa dnes skoro zobudila, tak som hneď odmerala teplotu, bo mi strašne cikať trebalo o 4.tej 😀 😀 😀
www.fertilityfriend.com/home/38be16
@januliatko1985

@julinka88 Ďakujem🙂