V roku 2012 začíname snažilkovať. Kto sa pridá?
Ahojte zenusky, najde sa tu nejaka, ktora ako ja planuje v roku 2012 pocat dietatko? Asi sa snazilky snazia uz teraz, ja mozem zacat az od decembra, lebo som pred mesiacom podstupila kyretaz. Tak som zvedava, ci sa niekto prida, budem sa tesim ak sa budem moct s niekym podporovat.
akurát som pozerala túto tému od začiatku a je veľmi príjemné vidieť v "kartičkách" u mnohých : "čakáme bábätko" 🙂 teším sa s každou, to je krásne...a ostatné nezúfajme....príde jar, načerpáme trochu energie a pozitívnych myšlienok a šup šup to príde 😉
@mirellka dobré ránko...mávam ho uplne pravidelný, napríklad včera som to dostala a vtedy som to aj mala dostať 😖 raz v januári sa nám to aj podarilo, ale za 15 dní si to vajíčko rozmyslelo a šuchlo sa dole....a tvoj partner bol na vyšetrení? Všetci mi hovoria, to je normálne, nemám sa nato upínať...a teraz to ako s tebou vyzerá? Koľko krát si mala červenú odkedy berieš tie vitamíny??? Juj, ako ti držím palce..
@sonelka ahojky, ako ti do dopadlo? Lebo aj ja som mala naposledy MS 12.02 no dostavila sa včera...takže zase musím mesiac čakať...dúfam, že ty ešte stále čakáš 🙂
@silvuska47 ahoj,noo dorazila mrcha jedna,meškala asi preto,že som nastupila na začiatku do práce aaa bola som v strese a nevyspatosti aa tiež prechladnutá stále.. možno toto všetko ovplyvnilo môj cyklus aaa celý sa mi posunul... a tak som dufala,že to ovplyvnilo niečo iné :-/ ách jaj... no nič,snád nabuduce...možno na jar,možno v lete...🙂 máme to my ťažké ženy s tou túžbou po bábätku,že? ...a čo Ti tam budu robit presne?..
@kemonka ajoj,no pokusim sa ten graf naštartovat nejako a snád aj prídem na to ako a kde tam mám všetko zapisovat..že kiež by toho sexu bolo vela 🙂 ...což môjmu sa nechce 🙂 .. o krčku nič neviem a ani som neskúšala hmatať..ten hlien a tu teplotu zvládnem..lieky nemám žiadne🙂 a ovu testy musím zohnat🙂 ako sa Tebe darí?🙂
ahojte baby tak mi sa s priatelom snazime o babo este len druhy mesiac ale mam na vas otazocku stretla sa uz niektora z Vas s pocitmi ze sa mi tazko dycha ba priam az nemozem dychat pekne a plynulo ale ako keby ma nieco dusilo, potom mi je zle ked idem v autobuse mam navaly tepla a zimi a este mam niekedy pocit na odpadnutie a niekedy na vracanie..dakujem za akukolvek radu,bola by som rada ak by to bolo tehotenstvom ale nemam ten pocit 😢
@zuszana joooj ☹ to ma mrzí, viem aké to je, keď po 2 týždne čakaš a potom nič, ten smutok potom, ale ideš ďalej, raz to vyjsť musí, a myslím, že každá jedna z nás ma občas takú chvilku, že potrebuje vypnuť, neupínať sa na to všetko, takže určite nie si sama 😉
a inak k tej soji som čitala, že tie dievčata na 3 cyklus väčšinou otehotneli......aj som sa ťa chcela spýtať, že normálne celé tie velke zelené tabletky prehltaš nie? Netreba ich oddelovať, však? Lebo ja už som rozmýšlala nad tým, že či dobre robím, že ich celé prehltam, ale asi je to ok 😀
@dominika1516 ahoj ja mam presne tieto pocity s tym dychanim, akoby som sa nemohla nadychnut...a este mi vela veci chuti akoby boli plesnive, aj tie navaly tepla mam...no tehu test zatial negativny 😢
@puhinka ja si tiez dam asi pauzu od MK aj ked velmi tazko mi bude bez 😀 ale ani na mna to dobre nevplyva, stale sa potom sledujem, namyslam si ,kombinujem...odkedy sa snazime tak obaja s mm s uplnou nechutou sexujeme, stale obaja pocas neho rozmyslame ci to uz konecne vyjde...takze tak 😒 😒
@vejula Po oplodnení vajka počas celého tehu zostáva krčok uzavretý a produkuje hustý lepkavý hlien, ktorý bráni spermiám preniknúť do maternice, takže zárodok sa môže nerušene vyvíjať 🙂 vaginálne tablety a pod. sa dostanú len po krčok, on je vlastne taká "vrátnica", aby sa nepovolaní nedostali dnu 😉
@supi no presne a to co mi predtym vonalo tak niekedy mam pocit ze sa z toho ... 😢 a test som si robila asi 5.3. a tiez bol negativny...vies keby som vedela ze mam take pocity z toho ze som tehotna tak by ma to tesilo ale to dychanie je katastrofa mna dakedy normalne az panika chyta lebo mam pocit ze sa nemozem nadychnut 😖 ...a robila si s tym nieco ci si to nechala tak myslim ci si bola u doktora co sa tyka toho dychania a navalov ?? .. inak dakujem 🙂
@zuszana no duphaston by mal byt na to...len ten moj gynekolog na to akosi serka, asi budem hladat noveho 😉
aj mne uz z toho sibe, mm mi hovori, ze nech sa tesim zo zivota teraz , ked si mozem dovolit veci, kt. si s mimi dovolit nebudem moct...ale ked mna uz nebavi chodit na nejake party a neviem co este, ja chcem kocikovat!!!!! 🙂 🙂 🙂
@dominika1516 ahoj...niekedy zvykne dusit aj štína žľaza 😉 skús si dať vyšetriť na endokrinológii ( teda ak nebudeš tehu 😉 ... ) a aj návaly bývajú...teplo-zima,studené nohy-ruky, búšenie srdca...a tak 🙂
@misel1 sa pripojím k vám 🙂 ... ešte som si nerobila graf žiadny---nechceeeeeeeee sa mi,ale teplotu si meriam a zapisujem do kalendára,týždeň som mala 37°C a vcera a dnes uz 36,9°C...mala som ostať mrchu včera,tak uvidím,ako to celé dopadne 😀
@vejvass @zuzka71 Ahojte baby, citala som vase prispevky na inom fore, preto som si dovolila vam napisat. Citam, ze ste obe prisli o svoje baby, je mi to luto ... ja som na tom tak isto :( dnes mi to dr. oznamila, ze plod sa nevyvyja dalej, ze spontanny potrat, ale na cistenie na neposlala, sice idem zajtra este na kontrolu, tak uvidime, co povie .... velmi to boli na dusi, ale chceme sa zacat snazilkovat o dalsie baby co najskor, asi hned ked mi dr. povie, ze je vsetko ok .... asi budeme vsetky tri prezivat naraz rovanke obdobie, tak dufam, ze sa mozem k vam pripojit 😉
@steffi1624 no ahoj, ja som dostala dnes 😢 inak som si pred tým robila aj testy, samozrejme, že negatívne, ale v kútiku duše som dúfale, že sú zlé 😅 a že aj napriek tomu budem tehu, dokonca som na jednom z nich videla taký tieň akože druhá čiarka a aj tak nič ☹ ale minulý mesiac som bola u doktora a tento cyklus budem brať clostylbegyt a na 13 DC mi pichne pregnyl a potom uvidime...
@jajka68 ahojky, je mi luto tvojej straty :( ale verim, ze nabuduce to vyjde hned... Mozem sa opytat, to si nemala ziadne priznaky spontanneho potratu? Mala si nejake podozrenie alebo si sla na dalsiu kontrolu?
@sonelka takže zase nič, ako ja..ja neviem, či mám ísť teraz k doktorovi, je to len pol rok, povedal, že až po roku...ja som vedela, že to dostanem, mala som PMS tak som sa už psychicky nato pripravila, lebo vždy ked to dostanem, tak mi slzičky tečú a potom na mňa v práci každý pozerá, že čo mi je...a to prvé dieťatko si mala kedy, ako dlho si sa snažila, teda snažili?
@steffi1624ahojček 🙂 Ďakujeme za palčeky 🙂 mrzí ma to sklamanie v Januári ale stáva sa to a netreba vešať hlávku.Mnohým ženám sa to stane a ani o tom nevedia preto všetci tvrdia že treba počkať kým mrcha mešká pár dni až potom testovať ...čo je dosť ťažké pre každú z nás 😀 😀 Beriem asi 3 týždeň taký komplex z DM drogerie mamavit,je tam zo všetkého troška a Vitamín E.Ten papá aj mm.Nechcem to nejak preháňať s dopovaním sa, keď ma napadne tak užijem keď nie tak nie ... Teraz čakám na mrchu,mala by som od 3DC do 5 DC užívať clostyl na podporu rastu folikov bo tento cyklus boli maličké a tak asi ani ovulka nebola aj sliznicu som mala nízku tak uvidíme ako to bude s clostylom...Na spermiogram ideme budúci týždeň.U nás to nikto nerobí tak musíme ísť na Sliač,vyžiadal si to môj gynekológ..takže tak 🙂 a čo tvoj lekár na to že v Januári to nevyšlo? snaží sa vám nejak pomôcť?
@steffi1624 prvé dieťa nám tiež dlho trvalo, aj vyše roka. aj vtedy, aj teraz mám od jonáša vypočítané dni a úplne vychádzajú zhodne s ovuláciou. teda teraz vychádzajú, prvý krát som mala vypočítané pár dní pred ms a tak som aj otehotnela. teraz to trvá dlhšie, predtým som otehotnela na 1. alebo 2. mesiac, čo sme mali vypočítané dni.
@sonelka fatk??? Teda, ako to ten Jonáš robí...on vie tuším aj či to bude dievča alebo chlapec..., koľko to stojí? 20 eur tuším že, ale to musím vedieť presnú hodinu narodenia, a to neviem...no ked sa nám to nepodarí do roka,...tak vyhľadám jeho pomoc...a tebe dal ktorý termín najblžší?
@magic08 dnes 24 DC, myslím si že tento cyklus môjmu telu šiblo...myslím že veľa robí psychika a min cyklus ovulka bola,narástli mi prsia asi o 2 čísla,pocity som mala totálne ako tehu,cikať som chodila často no skrátka mala som všetky príznaky a nič,pak mi lekár oznámil že policystické vaječníky 😨 Min cyklus ich videl že sú ok a tento cyklus že mám hrubú stenu vaječníkov,nízku sliznicu a foliky boli malilinké a nerástli tak sme sa dohodli od ďalšieho cyklu na clostyle.No ako sa sledujem tento cyklus tak taký som ešte nemala.Nič mi nieje,ani len prsia nebolia ani po city nič,nič,nič....čo sa sledujem už nejaké tie mesiace tak sa mi to ešte nestalo tak si myslím že tento stav som si sama spôsobila tým že už som veľmi túžila aby to vyšlo,chcela som mať bruško cez leto...tak sme si s mm povedali že nebudeme tlačiť na pílu,pokračujeme ďalej a ak sa do konca roka nezadarí tak to budeme riešiť vážnejšie...budem teraz merať,spravíme SPG a uvidíme čo bude ďalej 🙂 ako dlho sa snažíte vy?
@steffi1624 áno vypočíta aj pohlavie, nám to vyšlo 🙂 predtým to bolo 20 € a teraz som platila tuším 25€ .
ja som teraz mala vypočítaný 3. marec ako najvyššiu šancu otehotnieť a nepodarilo sa nám to 😔 tak čakáme na další termín a to je 2. apríla, a to by sme mali mať tiež dievčatko. mne to je v podstate jedno, aké bude pohlavie.

@zuszana ,tak isto negat,ja už som menej na MK,to na mňa strašne zle vplýáva,ozvem sa,keď otehotniem 🙂
skús to aj ty,budeš na to menej myslieť 🙂