V roku 2012 začíname snažilkovať. Kto sa pridá?
Ahojte zenusky, najde sa tu nejaka, ktora ako ja planuje v roku 2012 pocat dietatko? Asi sa snazilky snazia uz teraz, ja mozem zacat az od decembra, lebo som pred mesiacom podstupila kyretaz. Tak som zvedava, ci sa niekto prida, budem sa tesim ak sa budem moct s niekym podporovat.
@vejula Heh jasne, je super, hlavne pre mojho manzela :D LEbo on uz dopredu vie ze ked budem tehotna tak mi bude furt zle a nebude sa mi chciet :D Cize teraz si to moze uzivat heh, len snad to nepotrva nejak pridlho, verim ze nie, aj ked sa velmi tesim tak nie som zas taka ze cely cas myslim len na to, tak by to mohlo aj hned vyjst....uvidime 🙂
@mirellka Nie som silna, kazdu zenu okolnosti naucia a ked nema na vyber, tak to proste musi prekonat, ina cesta nie je....dakujem pekne, aj ja drzim velmi palce 🙂
@kemonka ja som zo seba mimo vcera som krvacala dnes nie uz, a graf? http://www.fertilityfriend.com/home/Janusa2 nie je graf ale usecka 😅 . a t y mas nieco nove? nestiham docitavat 🙂
@steffi1624 ahoj len meranie bazalnej teploty a stale snazilkovanie nohy po sexe hore pitie alchemilky a doktor mi len spravil hormonalny profil a povedal ze je v poriatku a ze nas posle do martina co centra.ale sa mi to zda take cudne ze mam ten profil dobry ked beriem Duphaston aby som vobec dostala menzes tak si myslim ze asi nemam hormony v poriatku ked bez neho nedostanem 😢 mas niaky recept? 😀
@misel1 verím,že mňamka 😀 ja som sa dnes natlačila zapekanými cestovinami...až mi teraz idú krkom 😀 😀 😀
@steffi1624 plodné dni ti nemusia sedieť s tými, čo ti on vypočíta. ja som mala podla neho plodné dni pár dní pred menzesom a tak som aj otehotnela, vôbec to nesedelo s ovu dni a narodila sa nám Peťka. on ti vyráta 3 dni v mesiaci kedy je možné otehotnieť a aj hodinu kedy sa tie dni začínajú a kedy sa tie dni končia. a vypočíta ti to na celý rok na každý mesiac 😉
@mirellka ahoj, me tie lieky a injekciu doktor vysvetlil tak, že maternica a vlastne kročok budú na spermie pripravené tak, že ich budú priam pohlcova a vsiakať do seba, no neviem, vyskúšam a uvidím. a po injekcie sex do 72 hodín - tak mi to bolo povedané. dnes sa objednávam na injekciu, včera som dostala mrchu a na 13 den miju pichne. inak ja sa moc nestresujem, žiadne meranie baz. teploty, žiadne testy na ovu... my už jedno bábo máme, ťažko horko vydreté. dlho, dlho sme sa snažili a nič, napokon mm povedal, že ked nie som tehu, aby sme si kúpili lyže, budeme chodiť lyžovať, aj sa tak stalo. bol október, kúpili sme si každý lyžiarsku výstroj, tešila som sa na lyžovačky, bábo som vypustila z hlavy a v novembri som otehotnela. t
@silvuska47 rozmýšlam aj ja nad tým - no uvidíme ešte tento mesiac, ale všetci mi hovoria, že preháňam, a že tomu mám nechať voľný priebeh...a ako to vy riešite? Partner s tým súhlasí, chce brať vitamínky?
@sonelka fakt? No to som nevedela, tuším ho tiež skontaktujem. Takže milovať sa treba každý druhý deň do mesiaca 🙂...na jednej strane sa strašne teším, ked budem mať bábo, ked otehotniem...ale na druhej strane si to neviem predstaviť, že ja raz budem maminka 🙂
@kvietok228 no my sme týchto prvých 6 mesiacov skoro nič nerobili, teda okrem sexovania počas plodných dní, teda aj mimo nich 🙂...ale tento mesiac si začnem berať teplotu a pijem alchymilku, má to piť aj môj manžel? Počula som, že dobré je aj jesť orechy - ale overené to nemám.
ahojte zienky, tak sa pridavam aj do tejto vasej temy
s mm sa od januara snazime o mimi, zatial neuspesne. preto som sa objednala na gyndu aby ma skontrolovali, ci je vsetko ok. pripadne nech nasadia nejake lieky alebo nieco.
uvidime ako to dopadne.
strasne by som chcela baby, uz par rokov, no ale zial az teraz sme sa s mm zhodli ze by sme uz mohli.
ahojte🙂 no čo tu nového? ja práve mrchujem,tak konečne riadne dorazila mrcha aby som potom mohla zase pokračovat v snažení🙂 aj teplotu som začala merať aa prídu mi aj ovu testy🙂 tak to skusim takto pozrieť sa na seba a uvidíme🙂
ide krásne počasie, jar, bude to pre nás snažilky jedno velké PLUS 🙂
Viac dobrej nálady a viac trpezlivosti i odvahy nám to dodá v našom snažení🙂 prejdeme na iné myšlienky a možno sa nám všetkým zadarí skôr či neskôr🙂
Držme si palec navzájom :D
@vejvass Ahoj, ja sa dnes chystam na kontrolu, vcera mi ro dr. oznamila, ze dieta nerastie, ze uz ho je aj na sone ledva vidiet, ze to je spontanny potrat, a ze sa to vyplavi same z tela von, ziadna kyretaz, uvidime, co bude dnes .... ja sa chcem hned ako budem moct zacas snazilkovat a som rozhodnuta, ze nikomu o tom nepoviem aspon do 12 tyzdna, len priatelovi. Nik viac z okolia to nebude vediet 🙂
Drzim palceky v snazilkovani ....
Ďakujem Vám baby, čo ste mi napísali o Alchemilkovom čaji. Tak dúfam, že nejako pomôže, lebo beriem aj kyselinu listovú. Chceli by sme už s priateľom svoje vlastné bábo a ešte stále nič. A čo ste brali, aby ste mohli čo najskôr otehotnieť. ☹
@vejvass Ahoj.Mňa pozreli hneď po zákroku, ešte keď som bola v anestéze a potom ten pondelok a môj povedal,že je to super,že je maternica úplné čistá.No ja idem až v stredu na kontrolu a už budem hádam vedieť aj výsledky.Ja som bola dnes prvý deň v práci,ale aj to len na takú na dohodu.Ja mám celkom dobré,že som SZČO,takže pracujem doma a aj toto budem robiť doma,takže úplná pohoda.Hádam bude všetko v poriadku a začneme sa aj my snažilkovať 🙂
Tak som tu zas 🙂 a môj problém zo strany 285 tejto diskusie pokračuje 🙂 tak som 13teho (po 8 dňoch meškania) dostala mens. Trvala v utorok celý deň - klasika - ani slabá ani silná, v utorok už to bola len kvapka za celý deň a v stredu už vôbec nič a tak isto ani dnes .... takže tehu nie som, myslím že problém bude asi skôr niekde inde :( kríže ma bolia stále, sem tam ma pichne raz na ľavo a inokedy na pravo ako vo vaječníkoch ... ja už neviem kto by mi pomohol, keď gynekologička povedala že som ok a obvoďák mi ten zápal ževraj vyliečil :( Myslíte že to je normálne a počkať ešte mesiac so znovuotravovaním gynekologičky ak by sa to znovu opakovalo? ďakujem za každú radu ak mala niektorá z Vás podobnú skúsenosť s blbnutím MS
@sonelka ...presne aj ja si to myslím,že psychika tým to dosť trpí...a je to ešte ťažšie vtedy,lebo to človek robí s úmyslom...My sme to tak tiež mali s manželom...dlho-dlho nič(to sme mali pred svadbou-a tak sme si hovorili,že môžme a chceme,tak ideme na to...a nič..) a potom 4týždne pred svadbou mi meškali-spravila som si test a ukázal // čiarky 😀 a s tým sme ani nerátali...uvidíme,ako sa nám teraz zadarí ... 😵

@kkatka113 ahojček 🙂 ,bástri ty si ale silná žena 😨 držím palčeky veľmi silno ako každej snažilke 🙂