icon

V roku 2012 začíname snažilkovať. Kto sa pridá?

crapula
5. okt 2011

Ahojte zenusky, najde sa tu nejaka, ktora ako ja planuje v roku 2012 pocat dietatko? Asi sa snazilky snazia uz teraz, ja mozem zacat az od decembra, lebo som pred mesiacom podstupila kyretaz. Tak som zvedava, ci sa niekto prida, budem sa tesim ak sa budem moct s niekym podporovat.

bambulka026
15. mar 2012

Od decembra.
Uz z toho zacinam byt trosku nervozna, lebo drobec sa nam podaril da sa povedat na prvy sup 😀

zuzka71
15. mar 2012

@kemonka Ahoj.No my sa zatiaľ nemôžeme snažiť,keďže som len 3 týždne po potrate. Ale hneď by som sa začala snažiť ☹

magic08
15. mar 2012

@kemonka a možno si len nezachytila vrchol. Niekedy ten hormón rýchlo stupne a hneď rýchlo klesne e keď si sa netrafila do toho času tak nebudeš mať čiarky rovnaké, zvlášť keď testuješ len raz za 24 hodín.

magic08
15. mar 2012

@januliatko1985 ja si potestujem tento cyklus poctivo a keď sa nezadari tak tiež kašlem na to a len meriate budem. Ani pred prvým tehu som netestovala vobec

januliatko1985
16. mar 2012

@kemonka dr vravel, ze to spinenie je ok, ked prvy den bola normalne krv, ze kvoli tomu , ze bola nizka sliznica.

misel1
16. mar 2012

Taaak a vypukla u nas choroba hrdlo ma boli,plny nos a som ako po hlavu buchnuta idem do lekarne a pytam si nieco proti prechladnutiu a ze pre tehotneee,no aj ked neviem ci som alebo nie ale kazdy mesiac snazilkujeme o dusu tak nebudem riskovat aby som nieco pokazila s nespravnymi liekmi 😀 😀 😀

pralinkaaa
16. mar 2012

ahojte baby radte: včera som na 24DC čiže 10dpo dostala špinenie - ma to udivilo lebo na ms mi prišlo skoro /aj keď niekedy som mávala také krátke cykly/ a nedalo mi spravila som si ráno test - je tam aj taka slabulinkaaaa druha čiaročka ale neviem či som ju ja nevytiahla očami 😀 mala som test ponorený dlhšie ako 10sec mohlo by to byť aj tym? Lebo teraz keď som na neho pozrela je omnoho viditeľnejšia ako bola do tých 3 min....
Hnedé Špinenie stále mám, tak hádam sa nerozbehne na poriadnu krv...viem že keď tak spraviť po 2 dňoch nový ale táá dobaa čakania

misel1
16. mar 2012

@pralinkaaa nooo ked na teste je ciarocka tak moze byt ze je to uplny zaciatok ....spinenie moze byt kvoli zahniezdovaniu,a som citala ze ten hormony sa vyskytuje uz 9 dpo takze ked je slaba ciarocka tak to asi vyzera nadejne...drzim päste.... 🙂

pralinkaaa
16. mar 2012

@misel1 len neviem môžu asi testy ukazovať aj falošne pozitivne? asi ano tak uvidime, či to nie je len klam..

kemonka
16. mar 2012

@misel1 tak sa rychlo uzdrav 😉

kemonka
16. mar 2012

@pralinkaaa držím palce, no skús tak ako píšeš o 2 dni testnuť 🙂 nevieš odfotiť?

pralinkaaa
16. mar 2012

@kemonka ono to bolo spočiatku ťažko viditeľné a teraz už aj je ale je to po dlhej dobe...takže asi to nie je správne. môže sa aj jednať o zlé tehu ☹

zora256
16. mar 2012

@pralinkaaa Ahoj!
Držkám palčeky,vieš tehu testy ukážu do 5 min.takže by to malo byť ok,prečítaj si návod,ja tak viem,že do 5 min. ukážu správny výsledok,takže podľa mňa je to správne,ale ak si si neistá sprav si o pár dní znova,najistejšie je keď mešká aspoň 10 dní po očakávaní ms 😵

miriamka3
16. mar 2012

@pralinkaaa ahoj, toto je môj z rána ... tiež neviem čo ...

pralinkaaa
16. mar 2012

@zora256
@miriamka3
len ja mam to špinenie a zda sa im že sa to stupňuje ☹
no pekný duch 🙂 treba asi pár dní počkať aspoň tie dva....a potom znova. ale niečo tam vidno, podobne ako na mojom len mne sa to po čase uplne zviditeľnilo viac

miriamka3
16. mar 2012

@pralinkaaa naživo je to viac vidno len to neviem dobre odfotiť 😒 robila som už včera večer a tiež tam bola slabá čiarka

zora256
16. mar 2012

@pralinkaaa Ahoj!
To hnedé medzi ms a výtokom som mala ja ja na začiatku,keď som ani nevedela,že som tehu,to je normálne trvá to len pár dní max 5 dní a zmyzne,to je z uhniezďovania,podbruško ťa nebolieva,nepichá?

pralinkaaa
16. mar 2012

@miriamka3 ano ved aj ja som mala presne take...až som fakt mala pocit že som to tam nasilo "dotiahla" 😀 ktory dc si ty?

pralinkaaa
16. mar 2012

@zora256 ja viem že to môže byť ani nebolí ani nepichá ale mam taky divny pocit... ako pred ms

miriamka3
16. mar 2012

@pralinkaaa 27 DC,mrcha mala prísť včera ale nieje po nej ani chýru...testovala som hlavne preto lebo inokedy bežne ráno v deň očakávania príde alebo aj 1-2 dni vopred a teraz vôbec nič.

pralinkaaa
16. mar 2012

@miriamka3 tak myslím že u teba je to jasné 🙂 držím palčeky!

miminka327
16. mar 2012

😀 baby 😀 ja tu normálne začínam zaávislačiť 😀 ...dnes bt 37°...a ms ešte nič,už ani test nechcem ísť kupovať,lebo lekárnička si bude myslieť,že mi preplo 😀 😀 😀 ...ešte počkám do bud.týž. a uvidím či sa niečo nedostaví cez víkend 😎

miriamka3
16. mar 2012

@miminka327 a už si testovala?

miminka327
16. mar 2012

@miriamka3 hej,ale ešte v pondelok 😵 a tiež si myslím,že som si čiarku sama očami vytiahla...totalne slabunkú,tak chcem počkať 😉

kemonka
16. mar 2012

@miminka327 tak vydrž a potom nech su tam kolajnice 😉

miriamka3
16. mar 2012

@miminka327 slabunká je aj moja ... toto je druhý.. naživo je to viac vidno, neviem to lepšie odfotiť

kemonka
16. mar 2012

@miriamka3 jeej je to tam 😉

miriamka3
16. mar 2012

@kemonka ja neviem, je slabá tá čiarka tak to nejak extra vážne neberiem

miminka327
16. mar 2012

@kemonka tiž si myslím 🙂

miminka327
16. mar 2012

@kemonka môže sa len uhniezďovať anakoniec z toho nemusí byť nič...tak sa neradujem...prostevoľný priebeh 😀