icon

V roku 2012 začíname snažilkovať. Kto sa pridá?

crapula
5. okt 2011

Ahojte zenusky, najde sa tu nejaka, ktora ako ja planuje v roku 2012 pocat dietatko? Asi sa snazilky snazia uz teraz, ja mozem zacat az od decembra, lebo som pred mesiacom podstupila kyretaz. Tak som zvedava, ci sa niekto prida, budem sa tesim ak sa budem moct s niekym podporovat.

osicka36
17. mar 2012

@severankaa2 ďakujem 🙂 ...ale ešte nezúfaj a meraj ďalej...ešte stále to môže byť zníženie BT pri uhniezďovaní a môžeš aj trošku špiniť 😉 ...ale potom teplotka musí naspäť hore 😉 .....tak ešte určite meraj dobre 🙂

severankaa2
17. mar 2012

@osicka36 áno ešte budem merať až kým nepríde mrcha ale už začali bolieť aj kríže tak to vyzerá že dorazí skôr ako by mala.

zora256
17. mar 2012

@pralinkaaa Áno,ten pocit som ja mala tiež asi aj 2 týždne a neprišli tak som si test spravila aboli //🙂Držím palce 😉

kemonka
17. mar 2012

@slinka3 tak je zajtra najvyšší čas spraviť testík 😉 daj vedieť potom

kemonka
17. mar 2012

@severankaa2 a nemáš grafík?

kemonka
17. mar 2012

@zuszana ☹ jooj viem že si sklamaná, no musíme dufať

puhinka
17. mar 2012

@zuszana ,ja 2DC 😀

nefertiti7
17. mar 2012

My sa snazíme síce uz od minuleho roka ale teraz v januari som 2x potratila , predtým v auguste, tak cakam na april, ako mi bolo doporucene a dufam, ze sa to podari, Adamko bude mat 2,5 roka a surodenec by sa hodil...vzdy to bol potrat spontanny, takze nemam problem otehotniet ale udrzat ho, som po cisarskom a neviem, kde je problem....idem na dufaston od aprila ....

zuszana
17. mar 2012

@nefertiti7 to mi je ľúto, ja som tiež potratila raz vlani v oktobri zatiaľ sa nepodarilo odvtedy a nejdú ti robiť aj nejaké vyšetrenia, keď to bolo už druhýkrát?

severankaa2
17. mar 2012

@kemonka nie nemám ja som si len tak skúsila meriať asi tri dni dozadu ako to funguje ale ak začnem nanovo tak asi urobím

janulap
17. mar 2012

kočky co znamena nejake cislo napr.20 a DPO...to mam ratat 20-ty den od zaciatku poslednej menstruacie? 🙂
A je nejaka nova tehulka? 🙂

pralinkaaa
17. mar 2012

@karinka2105 a aký bol ten čo ti vyšiel pozit?

osicka36
17. mar 2012

@janulap ahoj 🙂 DPO znamená deň po oplodnení 😉 a DC je deň cyklu a ten sa počíta od prvého dňa mršky 😉

wolawka
17. mar 2012

ahojte,nejaké nové tehulky? 🙂 ja hádam zajtra končím s mrchou a idem teda dalej sa snažiť🙂 ovu testy sú už doma aa teplotka sa tiež meria,tak uvidíme🙂

osicka36
17. mar 2012

@wolawka tak moc držím palčeky nech je to ten víťazný cyklus 🙂

wolawka
17. mar 2012

@osicka36 dakujem 🙂 pri tej mojej smole,ktohovie🙂 uvidíme🙂 nie vždy sa podarí,ked človek chce🙂 dakujem ešte raz za info o testoch🙂

osicka36
17. mar 2012

@wolawka nemáš za čo 😉 nech sú tie pozitívne 😀

nefertiti7
18. mar 2012

@zuszana nie lebo jedno zdrave dieta uz mam s tym istym partnerom aj ked ja by som radsej sla.

karinka2105
18. mar 2012

@pralinkaaa pepino,mamatest 10 vysiel uz negativny

supi
18. mar 2012

Dobre rano, tak som robila dnes test a nic...bielo.... 😢 😢 😢

wolawka
18. mar 2012

@supi dobré ráno,to mi je lúto,tiež už pár takých testov mám za sebou...nebooj,raz to musí výjsť🙂

kemonka
18. mar 2012

@nefertiti7 ahoj, 😢 to mi je luto, čo si prežila, snad to bude teraz do tretice dobre 😉

severankaa2
18. mar 2012

@osicka36 ahojkaj tak ja dnes teplotka 37,2 no bolí ma strašne brucho ako po ovulke a ty ako dneska?

magic08
18. mar 2012

Ahojte, ja dnes 13 DC, teplota klesla na 36,2 tak už verím že ovu test bude dnes pozitívny konečne. Ja mam tu smolu, že počas ovu nemám žiadne bolesti, takže ak by som nemerala a netestovali tak netuším kedy je ovu. Tak držte palce nech je ovu test pozitívny.
Inak nejaké nové tehulky?

kemonka
18. mar 2012

@magic08 ahojky, tak vyzera že si už pred ovulkou, potom daj vedieť ako testik, a tehulky tuším žiadné ešte 😔

kemonka
18. mar 2012

@januliatko1985 a ty kde si, ako sa to vyvíja? 🙂

janulap
18. mar 2012

@osicka36 aha dakujem....tak dnes som 23DC...no som zvedava 😕 🙂

magic08
18. mar 2012

@kemonka o hodinu robim test tak som zvedava. pridam do albumu

magic08
18. mar 2012

@kemonka vôbec tomu nerozumiem. Myslela som že keď teplota klesla, tak aspoň trošičku čiarka zosilnie, ale opak je realitou

osicka36
18. mar 2012

@severankaa2 ahoj moja 🙂 no je tiež 37,2.... podbruško sa ozýva stále, mám pocit, že aj nejaké tlaky v prsiach...tak neviem možno si to iba všetko nahováram 😀 ...ale zatial to vyzerá dobre 😉