V roku 2012 začíname snažilkovať. Kto sa pridá?
Ahojte zenusky, najde sa tu nejaka, ktora ako ja planuje v roku 2012 pocat dietatko? Asi sa snazilky snazia uz teraz, ja mozem zacat az od decembra, lebo som pred mesiacom podstupila kyretaz. Tak som zvedava, ci sa niekto prida, budem sa tesim ak sa budem moct s niekym podporovat.
ahojte tak dnes zasa to iste - na teste slabuliiinka čiaročka, špinenie raz skoro vôbec raz je...
mam mamatest 10
@nefertiti7 jaj tak potom by to malo byť v poriadku, niekedy to proste osud zariadi inak, ale ak by sa to stalo znova tak ja by som už išla radšej, lebo zdravotný stav sa nám každým rokom mení, veď predsa starneme 🙂
@severankaa2 hlavné je že teplota išla hore 🙂 ...a nech sa tam už stále udrží 😉 ... a tie bolesti predsa vydržíme 😀 len nech je na konci // 😀
@zora256 jeej gratulujem 🙂))) a prajem krásne tehotenstvo! a mamičkovanie 🙂
@osicka36 jasné vydržíme ja by som aj to vracanie brala len aby boli // 🙂
@kemonka ahojky, ja som u mamky na Spisi cely vikend, tak som tu tak pomenjak, lebo sme stale vonku na slniecku. Dnes som 8DC, teplotka sa pekne drzi dole, hlienik zatim ziadny, ale pobolieva ma ten lavy vajecnik , kde je ten folikul, tak zatim cakam, co sa bude diat.a ty ako? 🙂
@januliatko1985 ja tiež tak podobne, teploty su zatial dole, a testíky negatívne, cez týžden sa dozviem, či sa mi s jarou aj vaječníky zobudili, či tam rastie nejaký folikul alebo nič 😀
joj ako je krásne, už zimu nechcem 😝
ahojte baby,a robili ste si niektora tehu test este pred tym,ako by mal prist menzes?
@pacica mne sa to stalo pri poslednom tehotenstve, v decembri som otehotnela, maly ochorel, ja potom , dostala som herpes na ustach a potom nastal aj potrat v 8 týzdni, vraj kvoli tomu, takze je to nebezpecne
@kemonka 11DC som mala 29mm folik, preto som mala aj pichnuty pregnyl,, den na to ma neskutocne bolelo podbruso cize asi praskol, http://www.fertilityfriend.com/home/Janusa2/ a takto pokracujem .
a ty ako? chysta sa ovu? 🙂
Babenky, mne meska MS dva dni, ale ziadne priznaky a dnesny test negativny, takze sa mi asi len predlzil cyklus...

@osicka36 Jej tak to je super tebe sa drží tá teplotka mňa bolí v podbrušku a aj vaječníky myslím že všetko a mám pocit že mi ho ide roztrahť. Prsia ma bolia ale tak ako keby sa nalievali. Aké je hrozné to čakanie ale ja šet tri dni a potom uvidím či dojde mrcha mrchavá.