icon

V roku 2012 začíname snažilkovať. Kto sa pridá?

crapula
5. okt 2011

Ahojte zenusky, najde sa tu nejaka, ktora ako ja planuje v roku 2012 pocat dietatko? Asi sa snazilky snazia uz teraz, ja mozem zacat az od decembra, lebo som pred mesiacom podstupila kyretaz. Tak som zvedava, ci sa niekto prida, budem sa tesim ak sa budem moct s niekym podporovat.

severankaa2
18. mar 2012

@osicka36 Jej tak to je super tebe sa drží tá teplotka mňa bolí v podbrušku a aj vaječníky myslím že všetko a mám pocit že mi ho ide roztrahť. Prsia ma bolia ale tak ako keby sa nalievali. Aké je hrozné to čakanie ale ja šet tri dni a potom uvidím či dojde mrcha mrchavá.

pralinkaaa
18. mar 2012

ahojte tak dnes zasa to iste - na teste slabuliiinka čiaročka, špinenie raz skoro vôbec raz je...
mam mamatest 10

zuszana
18. mar 2012

@nefertiti7 jaj tak potom by to malo byť v poriadku, niekedy to proste osud zariadi inak, ale ak by sa to stalo znova tak ja by som už išla radšej, lebo zdravotný stav sa nám každým rokom mení, veď predsa starneme 🙂

osicka36
18. mar 2012

@severankaa2 hlavné je že teplota išla hore 🙂 ...a nech sa tam už stále udrží 😉 ... a tie bolesti predsa vydržíme 😀 len nech je na konci // 😀

pralinkaaa
18. mar 2012

@zora256 jeej gratulujem 🙂))) a prajem krásne tehotenstvo! a mamičkovanie 🙂

severankaa2
18. mar 2012

@osicka36 jasné vydržíme ja by som aj to vracanie brala len aby boli // 🙂

januliatko1985
18. mar 2012

@kemonka ahojky, ja som u mamky na Spisi cely vikend, tak som tu tak pomenjak, lebo sme stale vonku na slniecku. Dnes som 8DC, teplotka sa pekne drzi dole, hlienik zatim ziadny, ale pobolieva ma ten lavy vajecnik , kde je ten folikul, tak zatim cakam, co sa bude diat.a ty ako? 🙂

mirellka
18. mar 2012

@sonelka dakujem za palceky snad ten clost.nam pomoze 🙂 idem skusit popri tom aj alchemilku a homeopatika bo na operaciu sa mi nechce a vraj sa s nimi pekne da tu koru na vajecnikoch odstranit tak uvidime ale pevne verim ze to pomoze 🙂 dnes mala prist mrcha a ani naznak nemam 😕

mirellka
18. mar 2012

@mauerka 😀 😀 😀 peknu zasobu testikov si si spravila 😀 😀 😀
ako sa mas,nic nepises,mrcha ti uz dorazila ? mne mala prist dnes a nic sakra,neviem co to ma byt ale tehu urcite nie 😠

mirellka
18. mar 2012

@magic08 hmm,no tie moje boli trosku viditelnejsie,len nestiham nafotit ani testovat ale zajtra mam volno tak sa posnazim,mozno ovu bude trosku neskor...

kemonka
18. mar 2012

@mirellka wow a netestovala si tehu? 😉

kemonka
18. mar 2012

@januliatko1985 ja tiež tak podobne, teploty su zatial dole, a testíky negatívne, cez týžden sa dozviem, či sa mi s jarou aj vaječníky zobudili, či tam rastie nejaký folikul alebo nič 😀

pacica
Odpoveď bola odstránená
kemonka
18. mar 2012

@magic08 hmmm no zatial nič, bud bude ovu neskôr a nebola si u dokiho na nejakej preventívke, že ako sa veci majú, či prebieha ovulacia a tak?

kemonka
18. mar 2012

@pacica môžete, choroba nemá vplyv na snažilkovanie, čo nejaká viroza? či?

kemonka
18. mar 2012

joj ako je krásne, už zimu nechcem 😝

pacica
Odpoveď bola odstránená
magic08
18. mar 2012

@kemonka nie nebola som. no asi zabehnem sa objednat

mirellka
18. mar 2012

@mirellka nie este nie ale nemyslim ze by bolo z toho tehu 😒 rano testnem ale neverim tomu, ani pocity ziadne nemam ,minuly tyzden som mala trosku take predmrchove ale teraz vobec nic ani mrchovske ani tehu...asi sa mi mrcha posunula....

mirellka
18. mar 2012

@kemonka ups to hore bolo pre teba 😀

pacica
Odpoveď bola odstránená
janulap
18. mar 2012

ahojte baby,a robili ste si niektora tehu test este pred tym,ako by mal prist menzes?

donkacik
18. mar 2012

@janulap ja som si robila dva dni pred očakávanou menštruáciou testmi s citlivosťou 10 a vyšli tak ako mali 🙂

nefertiti7
18. mar 2012

@pacica mne sa to stalo pri poslednom tehotenstve, v decembri som otehotnela, maly ochorel, ja potom , dostala som herpes na ustach a potom nastal aj potrat v 8 týzdni, vraj kvoli tomu, takze je to nebezpecne

kemonka
18. mar 2012

@pacica no nie, ovu test musí mať takú čiarku ako kontrolna alebo aj silnejšiu, a kolkí DC si? Ale tak istiť to treba stále 😀

janusa_
18. mar 2012

@kemonka 11DC som mala 29mm folik, preto som mala aj pichnuty pregnyl,, den na to ma neskutocne bolelo podbruso cize asi praskol, http://www.fertilityfriend.com/home/Janusa2/ a takto pokracujem .
a ty ako? chysta sa ovu? 🙂

janulap
18. mar 2012

@mauerka @puhinka @maryjou @misel1 dlhsie som tu nebola,neviem o vas nič ...kočky ako sa vám darí? 😕 🙂

puhinka
18. mar 2012

@janulap ,došla MS a dávam si pauzu od MK,len chodím kontrolovať IP a upozornenia a nahadzovať fotky malého 🙂

mauerka
18. mar 2012

Babenky, mne meska MS dva dni, ale ziadne priznaky a dnesny test negativny, takze sa mi asi len predlzil cyklus...

maryjou
18. mar 2012

@janulap nechodím na tému, len na MK, MS onedlho už sú pocity, inak nič nové 😉