icon

V roku 2012 začíname snažilkovať. Kto sa pridá?

crapula
5. okt 2011

Ahojte zenusky, najde sa tu nejaka, ktora ako ja planuje v roku 2012 pocat dietatko? Asi sa snazilky snazia uz teraz, ja mozem zacat az od decembra, lebo som pred mesiacom podstupila kyretaz. Tak som zvedava, ci sa niekto prida, budem sa tesim ak sa budem moct s niekym podporovat.

mirellka
19. mar 2012

@kemonka no asi zostanem pri tej folikulometrii i keď sa mi tam nechce chodiť ale aj ty ako píšeš jeden deň je a druhý nie kto sa má v tom vyznať 😨 😀 no čo ale aspoň si môžeme povedať že sme čakatelky 😀 😀 😀

kemonka
19. mar 2012

@mirellka pozri moje testy 😀 slaba kvalita, ale tiež su takéto, tu som dala do témy fotku, proste o ničom 😀 😀 https://www.modrykonik.sk/forum/ideme-na-to/grafy-bazalnej-teploty/

mna idu zajtra sledovať, tak dufam, že mi aspoň povedia, že ešte len rastie folikul, lebo ak tam nie je tak to bude horšie 😝

catusca
19. mar 2012

...tak po dlhom case sa tiez ozyvam. Od februara som sa liecila na zapal mocovych ciest a potom nasledne na kvasinky. Uz som z toho vonku dalo by sa povedat a v priebehu tohto tyzdna mam mat plodne dni. Len este vaham ci ich vyuzit alebo pockat este mesiac. Totizto kvasiniek som sa zbavila, ale teraz posledne dni trochu citim tie mocove cesty ☹ Ziadna bolest len take akoby steklenie v tej oblasti a castejsie nutkanie na wc. Pijem urologicke caje a jem brusnice ale zatial sa to nezlepsilo. Ste niekto na tom podobne a napriek tomu snazilkujete? Neviem ci mam pockat dalsi mesiac a nejako sa preliecit. Aj ked mi to bude luto zas dalsiu ovulku nevyuzit. Nas plan snazilkovania od noveho roku zatial vobec nevychadza ☹

misel1
19. mar 2012

@janulap no zajtra by mala dojst mrcha ale uvidime co bude v tento mesiac ..dufam ze ani nedojdeee!!!!!!!!!hned po ovulke som mala asi tyzden citlive podbrusko ale si moc nenamyslam tak uvidime....a ty?

laluchova
19. mar 2012

ahojte babulky....tak sľúbila som že sa ešte ozvem ked budem mať správy od lekára dnes sme sa boli na seba po 1x kuk...mám aj obrázok fazuľky v blogu....už aj srdiečko nám bije ....
tak držkám vám palčeky..... 😉

janulap
19. mar 2012

@misel1 ahoj,zmenila si visage?No ja mam dostat mrchu v piatok....drzim ti palce 😉

pacica
Odpoveď bola odstránená
pralinkaaa
19. mar 2012

@laluchova gratulujem 🙂 kedy si šla prvykrat lekarovi a robil ti hned uzv?

stastnunka
19. mar 2012

ahojte žienky, po clostibegyte sa mi urobila cysta, dnes som 21.DC a začala som krvácať, cykly mám 26-31 dní, lekár mi hovoril, že mám prísť na vyvolávačku ak mi bude meškať, tak som z toho mimo.

kemonka
19. mar 2012

@pacica hej hej, ked bude silna, tak do 24-48 prebehne ovulka, niekedy môže aj o 10 hodin, niekomu aj o 3 dni sa stava, ale to asi len vynimky 😀

laluchova
19. mar 2012

@pralinkaaa išla som dnes to som 6tt+1 podlľa mrchy, ale podla sona mi to robí 6tt+4....a bilo už aj srdiečko

pralinkaaa
19. mar 2012

@laluchova takže prvýkrát no to je parada že si už aj videla..moja lekárka nemá uzv to je také blbé ☹

maryjou
19. mar 2012

@janulap hej hej niekedy je to stresujúce...ja už MS mám tak ideme ďalej, ako som písala na jar sa príroda zobúdza a prebudí sa aj v nás, tak tomu verím....v zime to v nás spinkalo....he he he 🙂 🙂 🙂
pozdravujem všetky baby....oni vedia ktoré,,, 😉

pacica
Odpoveď bola odstránená
wolawka
19. mar 2012

ahojte baby 🙂 tak dnes uplný koniec mrchy a idem teda na další mesiac,merania a sledovania ovulky a snaženia🙂 tak vyskúšam,prečo by nie🙂 a ked to nepôjde takto,nechám to nakoniec na osud 🙂 ako sa darí Vám tu?🙂 osicka? kemonka? misel1? 🙂

mirellka
19. mar 2012

@kemonka no pekne,pekne 🙂 drzim palec zajtra nech su to pozitivne spravy 😉

mirellka
19. mar 2012

@stastnunka nestraaas,ako dlho si ho brala?

stastnunka
19. mar 2012

@mirellka druhý mesiac, teraz sa mi urobila v tomto cykle cysta 3.5cm

mirellka
19. mar 2012

@stastnunka co doki na to povedal?

stastnunka
19. mar 2012

@mirellka že keď mi nepríde ms tak mám prísť na vyvolávačku, a ms prišla o 5 dní skôr, teda myslím, zatial len slabé špinenie, ale to bude asi začiatok...ani neviem či som mala tento mesiac folik, to mi nepovedal,len že ked mám cystu tak mi nemôže pichnúť pregnyl

janusa_
19. mar 2012

@kemonka vssetko ukaze cas aj to ci bude ovu.. hlavne nech sa ti upravi cyklus a bude lepsie 🙂

kemonka
19. mar 2012

@pacica to už potom podla merania BT, ak príde po testiku výskok hore, tak znamena že ovulka prebehla

janusa_
19. mar 2012

@wolawka drzim palce aby bol tento cyklus uspesny 😉

kemonka
19. mar 2012

@wolawka ja stále tak po starom 🙂 tak ideš ďalej, a kde si ideš značiť teplotu, na Fertility? 😉

kemonka
19. mar 2012

@mirellka duuuufam 😀 nič iné si neželám teraz ako dosiahnuť ovulaciu - to je prvá priorita 😝

kemonka
19. mar 2012

@oriesokm
@miminka327
ako sa mate? Čo nové? 😉

janusa_
19. mar 2012

@kemonka a nemas ani ziadne priznaky na ovu nzaital nic?

kemonka
19. mar 2012

@laluchova super, gratulujem, a chodiš do prace, či ideš na PN?

kemonka
19. mar 2012

@janusa_ nie ja som to nikdy nesledovala ani mam pocit, že som nikdy nemala príznaky, dnes som konečne pochopila zisťovanie hlienu, vela som čítala, tak mam creme, ovu test negativ, som zvedava zajtra, strašne chcem aby mi povedali, že rastie nejaký folik 🙂

kemonka
19. mar 2012

@janusa_ ak nie tak nie, potom už len zistiť kde je problema a lieky 😝