V roku 2012 začíname snažilkovať. Kto sa pridá?
Ahojte zenusky, najde sa tu nejaka, ktora ako ja planuje v roku 2012 pocat dietatko? Asi sa snazilky snazia uz teraz, ja mozem zacat az od decembra, lebo som pred mesiacom podstupila kyretaz. Tak som zvedava, ci sa niekto prida, budem sa tesim ak sa budem moct s niekym podporovat.
Kedy vlastne byva ovulka kedze niektore zeny to maju aj cez MS, podla coho to zavidi, kazdy meiac to byva inak...nie? Hovori sa ze to byva po MS okolo 14 dni teda v strede cyklu... Tak od coho to teda zavisi?
Ja napr.nemam pravidelnu MS tak to ani len netusim kedy mam...teda pravdaze sledujem sa..tak asi viem priblizne ktory tyzden to asi je...(ovutesty si nerobim) len by ma zaujimalo citoto vie niekto podla coho dozrievaju vajicka...kedze to asi nie je vzdy v stede cyklu...
Dlho som tu opäť nebola. Tak a opäť to isté :D vymením olej ;) a ideme na to. :D :D :D
Babenky dnes máme 300 strán 😀
@kemonka Minuly mesiac som mala "draheho" /vsimajte tie uvodzovky ☹ / na "sluzobke" /vsimajte tie uvodzovky/ Takze sme sa snazili len okrajovo. Tento mesiac som ju mala posunutu az na nejaky 20.-21.DC, kedy sme sa aj snazili, ale tada na 95% neuspesne...
Maca uz dosla, bral ju hlavne partner, ja len sem-tam a momentalne ju ani kupovat nebudeme.
ahojtee,..riesime hypo tak sem len nakuknem vzdyy
mrchu cakam 24.ci necakam, 🙂 podbrusko boli...pichalo ma v pravom vajecnikuu..no uvidime,ovu sme vyuzili tak uvidime co budee
hmmmmm....to keby som vedela ☹
@pralinkaaa Ahoj!
Ja nie som tehu a ani sa moc nesnažíme ešte 😒 .Ja mám synčeka 8 mesačného.
ahoj! jaj to bolo s ním ja že teraz 🙂 prepač
Ahojte snažilky, aj ja sa pridávam k Vám....bude to naše prvé dieťa...mám už 35, tak dúfam,že nebudú žiadne problémy....museli sme čakať, pretože som bola na operácii s platničkou....tak verím,že už nič zlé sa nestane....prajem všetkým snažilkám všetko dobré a nech nám to výjde 🙂))))
Dobré ranko, ako sa mate? Kto dnes testuje? 😵
ahojte! tak 29DC test negatívny , tento cyklus mam totalne sibnuty 😖
Ahojte.Som tu nova a chcem si svami sprijemnit to dlhe cakanie.My sa snazime od augusta2011.Vo februari2012som mala slabu ciarku tak som sa velmi potesila a o9.dni som dostala.Tak cakam dalej co bude.Mala by som dostat22.3.Tak uvidime.
@kemonka ahojky moja 🙂 prepáč ja som ti ani neodpísala, lietala som ako špinavá handra, v sobotu som upratovala celý byt a práčka šla nonstop, včera som si chystala podklady na daňové 😖
ledva sme stihli s mm do lesa vybehnúť na prechádzku. ale tento mesiac zas nič, sexík bol 4 dni pred ovu, tak čakám mrchu v stredu, ešte našťastie nemám žiadne PMS, hoci už som bola včera nervná, skoro som mm uhryzla, ale to bolo z tých papierovačiek 😀 jáj už nech je po tom, nech si vychutnávame jar 😉 tak pekný deň želám tebe aj všetkým snažilkám 🙂

@mauerka podobne, nesmúť príde jar, aj v nás sa všetko prebudí a dúfajme aj tehu...uvidíš...!!!!!