V roku 2012 začíname snažilkovať. Kto sa pridá?
Ahojte zenusky, najde sa tu nejaka, ktora ako ja planuje v roku 2012 pocat dietatko? Asi sa snazilky snazia uz teraz, ja mozem zacat az od decembra, lebo som pred mesiacom podstupila kyretaz. Tak som zvedava, ci sa niekto prida, budem sa tesim ak sa budem moct s niekym podporovat.
@mirellka pozri moje testy 😀 slaba kvalita, ale tiež su takéto, tu som dala do témy fotku, proste o ničom 😀 😀 https://www.modrykonik.sk/forum/ideme-na-to/grafy-bazalnej-teploty/
mna idu zajtra sledovať, tak dufam, že mi aspoň povedia, že ešte len rastie folikul, lebo ak tam nie je tak to bude horšie 😝
...tak po dlhom case sa tiez ozyvam. Od februara som sa liecila na zapal mocovych ciest a potom nasledne na kvasinky. Uz som z toho vonku dalo by sa povedat a v priebehu tohto tyzdna mam mat plodne dni. Len este vaham ci ich vyuzit alebo pockat este mesiac. Totizto kvasiniek som sa zbavila, ale teraz posledne dni trochu citim tie mocove cesty ☹ Ziadna bolest len take akoby steklenie v tej oblasti a castejsie nutkanie na wc. Pijem urologicke caje a jem brusnice ale zatial sa to nezlepsilo. Ste niekto na tom podobne a napriek tomu snazilkujete? Neviem ci mam pockat dalsi mesiac a nejako sa preliecit. Aj ked mi to bude luto zas dalsiu ovulku nevyuzit. Nas plan snazilkovania od noveho roku zatial vobec nevychadza ☹
ahojte babulky....tak sľúbila som že sa ešte ozvem ked budem mať správy od lekára dnes sme sa boli na seba po 1x kuk...mám aj obrázok fazuľky v blogu....už aj srdiečko nám bije ....
tak držkám vám palčeky..... 😉
@laluchova gratulujem 🙂 kedy si šla prvykrat lekarovi a robil ti hned uzv?
ahojte žienky, po clostibegyte sa mi urobila cysta, dnes som 21.DC a začala som krvácať, cykly mám 26-31 dní, lekár mi hovoril, že mám prísť na vyvolávačku ak mi bude meškať, tak som z toho mimo.
@pralinkaaa išla som dnes to som 6tt+1 podlľa mrchy, ale podla sona mi to robí 6tt+4....a bilo už aj srdiečko
@laluchova takže prvýkrát no to je parada že si už aj videla..moja lekárka nemá uzv to je také blbé ☹
ahojte baby 🙂 tak dnes uplný koniec mrchy a idem teda na další mesiac,merania a sledovania ovulky a snaženia🙂 tak vyskúšam,prečo by nie🙂 a ked to nepôjde takto,nechám to nakoniec na osud 🙂 ako sa darí Vám tu?🙂 osicka? kemonka? misel1? 🙂
@stastnunka nestraaas,ako dlho si ho brala?
@mirellka druhý mesiac, teraz sa mi urobila v tomto cykle cysta 3.5cm
@stastnunka co doki na to povedal?
@mirellka že keď mi nepríde ms tak mám prísť na vyvolávačku, a ms prišla o 5 dní skôr, teda myslím, zatial len slabé špinenie, ale to bude asi začiatok...ani neviem či som mala tento mesiac folik, to mi nepovedal,len že ked mám cystu tak mi nemôže pichnúť pregnyl
@oriesokm
@miminka327
ako sa mate? Čo nové? 😉

@kemonka no asi zostanem pri tej folikulometrii i keď sa mi tam nechce chodiť ale aj ty ako píšeš jeden deň je a druhý nie kto sa má v tom vyznať 😨 😀 no čo ale aspoň si môžeme povedať že sme čakatelky 😀 😀 😀