V roku 2012 začíname snažilkovať. Kto sa pridá?
Ahojte zenusky, najde sa tu nejaka, ktora ako ja planuje v roku 2012 pocat dietatko? Asi sa snazilky snazia uz teraz, ja mozem zacat az od decembra, lebo som pred mesiacom podstupila kyretaz. Tak som zvedava, ci sa niekto prida, budem sa tesim ak sa budem moct s niekym podporovat.
@miminka327 ale ten FF sa mi zda lepší, ani ja neviem velmi anglicky, ale da sa to preložiť, a vlastne nejako ma tu dievčata tie zakladne veci naučili, a teraz aj so zatvorenými očami, xixi 😀 😀 😀 😀 😀
@stastnunka
ty si to spomínala o tej cyste po clostyle? Tu som niečo čítala tak som si spomenula na teba
http://poradne.rodinka.sk/viewtopic.php?f=11&t=...
@kemonka ďakujem 🙂 aj mne doktor povedal, že je to ,,odpoveď´´ na stimulačnú liečbu, tak uvidím či praskla a všetko bude ok.
@kemonka 😀 😀 😀 no ved vidím,že si - ste zbehlééé vo veľa veciach,ale naučím sa aj ja 😀 ked niečo nebudem vedieť,tak sa ťa spýtam 😀
@miminka327 kludne, pomôžeme 😉
@kemonka Ďakujeeem draháá 🙂 😉
dobre ranko, prosim vas, tie ci si merate BT, kedy pred cakanou MS zvykne klesnut teplota? teda pod 37? 😕 dakujem
Ahojte.Chcem sa opytat,ked som si dnes robila teh.test a vysiel neg.den pred ocakavanym men.,tak mozem byt tehotna? Mozem este bufat ci?
baby a ked chcem dat mm urobit spermiogram tak musi mat mm nejake odporucenie od Dr? a kde sa to vlastne robi? len v tych CAR? a co to tak cca stoji, neviete? dakujem 😵
@supi naučime ťa to 🙂
a ten spg, asi pri bežných dr. to musí gynekolog odporučiť - tušim na urologiu (neviem), ale my sme gyn obchádzali - išli napr. do CAR-u tam sa len objednaš a ti dajú termin zaplatíš a hotovo.....a plati sa ako kde, my sme napr. platili 17€, ale som písala tu s jednou babou na MK, že ich spg stal 9€, tak asi tie ceny sa rôznia v centrach
ahojte zienky,tak co novee,nejaka tehulkaa?
vsetky cakame ci necakame mrchuuu,ja 24 tak som zvedava,zatial iba pichanie vo vajecniku a citlove prsia,no uvidimeee
@karinka2105 no ja tiež čakám čo bude som 28DC a pichá ma v ľavom vaječníku prsia ani nehovorím ale začína bolieť aj brucho ako pred mrcohu tak to asi nevyšlo.
@severankaa2 aj man dnes pobolievaloo,tak nehame sa prekvapit.a inak citis sa nejak inak ci ani nie?
@kemonka no vidiis, ze folik je a ktory si DC? ja som mala na 5DC 8mm a teraz asi uz uricite podrastol, lebo taaaak strasne ma picha od vcera, len dufam, ze to vydrzi do zajtra lebo nie som doma a s mm budem az zajtra, a idem aj ja na folikulku zajtra poobede. 🙂 uzi si vyletik na liptov 😎
@karinka2105 aj ja tak cakam mrchu, dnes som robila test a negativny 😢 brucho ma boli uz tyzden, prsia sa nalievaju som myslela ze to vyslo no ale dnesny negat test ma dorazil ☹ 😢

@mirellka ďakujem 🙂 Keď nič iné, tak budem aspoň poznať názor aj iného lekára, budem síce 30km dochádzať, ale autom to je v pohode a veľa žienok si ho vychvaľovalo, tak sa teším, dúfam, že nám pomôže 🙂