V roku 2012 začíname snažilkovať. Kto sa pridá?
Ahojte zenusky, najde sa tu nejaka, ktora ako ja planuje v roku 2012 pocat dietatko? Asi sa snazilky snazia uz teraz, ja mozem zacat az od decembra, lebo som pred mesiacom podstupila kyretaz. Tak som zvedava, ci sa niekto prida, budem sa tesim ak sa budem moct s niekym podporovat.
všetkým novym tehulkam gratulujem a tým ktorým to nevyšlo držím palčeky do dalších pokusov netreba to vzdávať...ideme dalej raz sa to podarí...
@januliatko1985 ahojky, tak super že ste poistili 😉 snáď v pondelok ťa už Dr. vezme.
u mňa nič nové, som 14DPO, teplota klesla, tak čakám mrchu dnes...
@pralinkaaa @miriamka3 veeeľká gratulka! 😵 🙂 tak nech ste zdravé aj so zajačikmi v brušku, nech poslúchajú a pekne rastú 😉 a nezabudnite občas hodiť foto bruškaté 🙂 to platí aj pre @janusa_ 🙂 pekne motivačné fotečky dávajte, nech vidíme, ako to má vyzerať 😉
ahojte kočky, pridávam sa k Vám, my sme sa ani nejako extra nesnažili a zadarilo sa, práve sa od rána pozerám na tie dve čiarky a neviem to nejako predýchať...s bývalým sme sa snažili vyše roka a nič, vymenila som chlapa a bum, na prvý šup 🙂 mám už 35, bola som presvedčená, že to bude ťažká cesta...v utorok mi ešte doktor pichol vyvolávačku, ale čo som sa dočítala na nete, tá by nemala ublížiť....baby, býva Vám hneď takto na začiatku zle? lebo mne je už týždeň príšerne, závraty, napína ma na vracanie, neznesiteľne ma chvíľami bolí brucho, kríže, ako pred menštruáciou...zdá sa mi to ešte veľmi skoro na tehu nevoľnosti, keďže tehotná môžem byť ešte len také tri týždne...aké máte skúsenosti vy, kočky?
@eeska ahoj veľká gratulácia! mne nebýva nič, našťastie - iba občas cítim divný pocit v bruchu. ale jasné, že tak skoro ti môže bývať zle podľa mňa...
@eeska gratulujem k tehu , tak ty si príklad že aj v takom veku sa dá bez problémov otehotnieť čo ma teší. Tak my sme len začali sa snažiť tento mesiac teraz som 16DC tak som zvedavá či niečo bude 😀 Mám už jedneho syna tam problem nebol ale to bolo pred9 rokmi a vekom šanca na otehotnenie klesa tak uvidím. Už máš nejake detičky?
@janusa_ jejj tak skoroo sa podariloo,gratulujeem
vsetkym tehulkam prijemne tehulkovanie a netehulkaam snazeniee
som zvedava ci mrcha prideee,ale citim ze hejj 😖 😖
@pralinkaaa ďakujem, tak to sa mám na čo tešiť 🙂 v noci som sa zobudila na to, ako mi bolo príšerne zle, napinalo ma na vracanie, hrozne ma pálilo na hrudi, nedalo sa mi nadýchnuť, myslela som, že mam infarkt...len sa modlím, aby to takto nebolo stále....bola si už aj u doktora?
@sandraaaaa nieee, toto je moje prvéééééé 🙂)) skôr som nejako necítila potrebu, stále som to odkladala a poviem úprimne, človek si zvykne na pohodlný život...ideš si kam chceš, kedy chceš, užívaš si, cestuješ, nie si na nikoho viazaná...no a keď sme sa s bývalym začali snažiť a nedarilo sa, aj doktor ma vystrašil, že v mojom veku to už asi nepôjde hneď, tak som fakt bola v tom, že nehrozí....
@eeska tak to sa čudujem ozaj a že prve. Niekto ozaj problemy s otehotnenim nema aj po 30 a niekto nemôže mať po 20. Možno potom treba vymeniť len toho chlapa 😀
@kemonka http://www.fertilityfriend.com/home/3ac8b0
a ty ako, ukaz grafik. 🙂
@lienka1980 tak planujete treitie babatko?Aj my...a som rada,ze sa tu taky niekto ukazal,ze tu nie som sama co chce tretie baby 😉 Kolko rokov maju dcerka a syn?
@sandraaaaa no aj to je jedna z možnosti 🙂 sme spolu síce iba tri mesiace, preto som z toho v takom šoku, ale stále si hovorím, že toto je ten pravý, tak preto sa zadarilo 🙂 a to som ešte v utorok bola u doktora, objednal ma na hormonálny profil, lebo že moje príznaky vyzerajú na predčasné klimaktérium 🙂
@eeska nie nebola...čo mi pripomina že tam idem aspoň zavolať 🙂
ahojte,tak mrska zatial nikdee 🙂
@janulap Ano bude to tretie , hoci prve spoločne , ale aj Sarku 9rokov a Mareka 7rokov berie moj priatel ako vlastne a to je na nom asi to naj. Inak si nemyslím, že tretie babo v rodine je až taka záťaž, či už telesná alebo finančna. My by sme ho velmi chceli ale zatial sa žial nedarí a vyzera to tak že aj tentokrat z toho nič lebo mrcha sa pomaly rozbieha :(. Ale snažilkovať sa bude dalej... 🙂. A ty máš aké velké detičky? Moj Marek je inak pekné číslo, je prvák a hoci v učení šikovní je neustale v pohybe a veelmi nepozorný... čo už, chlapci
ahoj
@lienka1980 ja mam dve baby.Emka je druhacka ,ma 8rokov,Lenka je predskolacka,ma 6 rokov.Zas Emka bola v prvej triede viac dosledna,rada sa ucila,robila ulohy.Rada sa uci aj teraz,ale uz viac ako ucenie ju zaujimaju kamosky 🙂 Ja cakam menzes dnes,zatial nic,uvidime dalej 😕
@eeska gratulujem. RAda počujem že si takto bum do toho spadla ja mam 32 a s priatelom už skoro rok snažilkujeme a nič ☹ ale stále dufam,že to raz príde. Inak ja pri mojich dvoch prvých detvákoch neprežial žiadne problemy s nevolnostami žiadne chute , nič, jediné čo som chcela bolo spať a veľa 🙂. Až neskor možno v 6MT ma pálilá záhaale to len veče ked som si lahla tak som spala ako princezná na hrášku na 3-4 vankúšoch 😀
@janulap Fíha aj ja som ho mala dostať dnes 😀 a zatial sa to nejako pomaly rozbieha ešte to nevzdavam 😉 , držím palčeky aby ti to nedošlo
@lienka1980 no uvidim a dakujem..a ja ti drzim palce,nech sa uz nic nerozbieha 😉
@eeska Ahoj.Mne bolo zle,na druhý deň som si urobila test,bol pozit.,potom som šla k lekárovi a tiež som bola tehu len dáke 3 týždne.Čakali sme totiž dvojičky.Pri prvom tehu mi nebolo vôbec zle a teraz strašne,tak som si aj myslela,že či nečakáme dve.No len bohužiaľ pred mesiacom som mala MA☹Možno aj vám sa podarili 2 bábiky ako nám 🙂
@flienka1980,janulap:Ja mam 3baby,35rokov a chceme este jedno babo,ktore sa uz osem mesiacov nedari. Je fakt,ze to bude tym vekom.
hlasim mrcha nikde,asi testnemmmm
@karinka2105 drzim palceky nech najdes // 🙂

@zora256 dakujem!