icon

V roku 2012 začíname snažilkovať. Kto sa pridá?

crapula
5. okt 2011

Ahojte zenusky, najde sa tu nejaka, ktora ako ja planuje v roku 2012 pocat dietatko? Asi sa snazilky snazia uz teraz, ja mozem zacat az od decembra, lebo som pred mesiacom podstupila kyretaz. Tak som zvedava, ci sa niekto prida, budem sa tesim ak sa budem moct s niekym podporovat.

janusa_
24. mar 2012

@osicka36 kedy mas v plane ist k dr.?

osicka36
24. mar 2012

@wolawka je to len program 😉 ...ovu sem tam posunie podľa teplôt
hore klikni na Sharing a vyber Setup....a v takom oramovanom obdĺžničku sa ti objaví adresa, ktorú sem nakopíruješ 😉

osicka36
24. mar 2012

@janusa_ ahoj moja spolubojovníčka 😵 ...ako sa máš?.... no rozmýšlala som až po veľkej noci, aby už dačo bolo vidieť na sone ...teda ak bude všetko ok.... nechcem zatiaľ veľa meškať z práce...a ty si už bola, či kedy plánuješ 😉

janusa_
24. mar 2012

@osicka36 unavena som velmi ale inak v poriadku zatial vsetko 🙂 a ty ako? nejake priznaky? 🙂 a ja som uz bola 26.3. na krv a v pondelok idem zas, uvidim ci mi dr bude robit aj ultrazvuk ale este je skooro 😎 ja by som to do velkej noci nevydrzala..

wolawka
24. mar 2012

@osicka36 no v rámiku som nezbadala žiadnu adresu🙂

janulap
24. mar 2012

@janusa
@osicka36
mozem sa opytat,v ktorom tt asi ste?Kedy ste mali posledny menzes?Mne vcera nedosiel,ale nechcem sa este tesit 😕

osicka36
24. mar 2012

@janusa_ no príznaky už len prsia cítim trošku a sem tam pichne v podbrušku 😉 .... ale prvé dva týždne, hneď od ovu to bolelo dosť...už sa to ukludnilo, tú únavu cítim aj ja .... a hlavne mám strašne citlivý nos a veľa vecí mi vadí, niekedy až smrdí ☹
možno tam skočím aj ja skôr...ale chcela by som už hneď aj sono, tak neviem 😵

osicka36
24. mar 2012

@wolawka keď dáš na tej stránke kde máš graf...Sharing.....Setup...skočí ti to na ďalšiu stránku kde je prvá veta
Your Charting Home Page Web Address: a v rámiku je tá adresa, ktorú musíš vyznačiť a dať kopírovať 😉
skús to 🙂

wolawka
24. mar 2012

@osicka36 ved práveže ja tam mám napísané... Your Intro Message :-/

osicka36
24. mar 2012

@janulap no asi by si si mala ráno spraviť testík...ak si tehu, už ti určite ukáže dve čiaročky 😀 ...my sme s janusou 17DPO a mne mešká 3 dni 😉

osicka36
24. mar 2012

@wolawka no to tam mám tiež ...ale až pod tou adresou 😒 ...neviem, či tam treba niečo nastaviť...s registráciou mi pomáhala kamoška 😒 ...ale spýtaj sa ...janusi, možno ona vie 🙂

wolawka
24. mar 2012

@janusa_ že sa Ta mám opýtať ako mám stiahnuť grafík sem🙂

wolawka
24. mar 2012

@osicka36 tak dakujem aj tak za radu🙂 asi som teliatko,neviem to🙂)

karinka2105
24. mar 2012

@janusa_ dakuujem
@janulap vcera mala prist
sice je este slabucka,ale je uz vidno,neviem ani kt,tt moze byt,ci som mohla otehotniet tyzden pred minulou ms,alebo cil pocas ovu 10.3,ale to neviem ci by uz bolo vidiet

janulap
24. mar 2012

@osicka36 asi nie,este pockam,nemam odvahu 😀 ...aj ked doteraz som mala menzes na den presne,alebo den skor.Ty si sa kedy testla?

osicka36
24. mar 2012

@wolawka pozerala som na BT a baby písali rovnaký postup 😵 ...tak ja už neviem ☹

janusa_
24. mar 2012

@wolawka pod grafom by si mala mat take sive policka a tam sj policko "share" na to kliknes a malo by ti hodit stranku s html kodom ktori budes kopirovat..

janulap
24. mar 2012

@karinka2105 aj mne mala prist vcera 🙂 Ty si si robila kedy test?

janusa_
24. mar 2012

@karinka2105 nemas sfoteny testik? 🙂

osicka36
24. mar 2012

@janulap v stredu na svoje narodky 😀 ...14DPO

wolawka
24. mar 2012
wolawka
24. mar 2012

@janusa_ dakujem velmi pekne,už som to spravila🙂

osicka36
24. mar 2012

@karinka2105 ..ahoj prepáč som si nevšimla ...gratulujem k dvoj krásnym // 😀 .... a prajem veľa zdravíčka obom 😉

janusa_
24. mar 2012

@wolawka nie je zaco sikovnaaa 🙂

janusa_
24. mar 2012

@osicka36 ajejej tehu priznakov mas teda neurekom 🙂 ved uvidis hlavne je ze ms neprisla, testik pozitivny 🙂

janulap
24. mar 2012

@osicka36 tak aj v ten den,ked si mala dostat menzes?Uzasny darcek 😉

osicka36
24. mar 2012

@wolawka šikulka 🙂 ...pozerala som...ovu ti označil preto že si mala 3 po 6...tri vyššie teploty po šiestich nízkych...ale keď si dnes klesla odznačil ti ju 😉 ....takže meraj pekne ďalej ...ovu ešte len bude 😉 ...aký dlhý cyklus mávaš?

osicka36
24. mar 2012

@janulap hej presne v ten deň 😉 ...mala som aj mamatest10 a čiaročka bola pekná silná...kukni do albumu 😉

wolawka
24. mar 2012

@osicka36 ja až 35 dňový 🙂 každý mesiac sa mi menzes posuva vždy o 5 dní... ale ovulku mávam, ale vždy inokedy,viem to podla toho ked ma bolia vaječníky strašne a mávam ten ťahavý výtok 🙂 zatial nič také nebolo ešte, tak som zvedavá či to aj ten graf zistí a bude to suhlasiť s mojimi pocitmi🙂 a dakujem za vysvetlenie,v grafe som nováčik🙂

karinka2105
24. mar 2012

@janulap dnes poobede o 3
odfotimmm a dam seemm