icon

V roku 2012 začíname snažilkovať. Kto sa pridá?

crapula
5. okt 2011

Ahojte zenusky, najde sa tu nejaka, ktora ako ja planuje v roku 2012 pocat dietatko? Asi sa snazilky snazia uz teraz, ja mozem zacat az od decembra, lebo som pred mesiacom podstupila kyretaz. Tak som zvedava, ci sa niekto prida, budem sa tesim ak sa budem moct s niekym podporovat.

karinka2105
24. mar 2012

@osicka36 dakujemmm

janulap
24. mar 2012

@osicka36
@karinka2105
ja nemam odvahu,este par dni pockam 🙂 a tesim sa s vami 😉 😉 😉

wolawka
24. mar 2012

@osicka36 no idem ja pred tv,dakujem a ozvem sa ak by čosi nové ma zastihlo 🙂 pekný večer🙂

osicka36
24. mar 2012

@wolawka tak to je super, že máš príznaky 😉 ...ten hlienik a pozitívny testík na ovu tam nezabudni zaznačiť 😉 ....a ak máš 35 cyklus ešte by bolo zavčasu na ovu 😉 ...možno až okolo 18 - 20DC bude 😉

osicka36
24. mar 2012

@wolawka ďakujem aj tebe pekný večer 🙂

karinka2105
24. mar 2012

@janulap tak pockaj,ja som envydrzalaa

karinka2105
24. mar 2012

dnesnyy testikk
ktovie kolky tt

zora256
24. mar 2012

@monulik23 Ahoj!
A ms si mala ako obyčajne?Niektoré majú ešte jednu ms,aj počas tehu,tie prsia môžu byť z tehu,robila si si test?A pre istotu ak nemáš test doma,a pondelok ti ordinuje gyndoš zájdi knemu a budeš si istejšia,možno Ti aj sono pŕs spraví,alebo sono brucha,poprípade Ti vezmú krv na hcg.Držím palce,aby to bolo tehu a nie niečo vážneho 😵
@osicka36 Držkám palčeky aby bolo všetko ok,u teba z mimi🙂Gratulujem🙂

zora256
24. mar 2012

@karinka2105 Gratulujem🙂A pekné tehulkovanie prajem🙂

zuzka71
24. mar 2012

@eeska budem držať palce a potom daj vedieť

karinka2105
24. mar 2012

@zora256 dakujemm krasnee

osicka36
24. mar 2012

@zora256 veľmi pekne ďakuje 🙂

ja.nu.la
24. mar 2012

@karinka2105 gratulujem 🙂
dalšia babenka ide tehulkovať. My si ešte užijeme ;) ale tak za chvíľočku sa prídame aj my ;) teda dúfam :D

severankaa2
25. mar 2012

@osicka36 ďakujem za bacilíky no čo už keď to teraz nevyšlo hádam sa to niekedy podarí. Ale som veľmi rada že sa to podarilo tebe a teraz už len krásne tehuľkovanie.

wolawka
25. mar 2012

@zora256 ahoj a Tebe ako sa darí? 🙂 dávno sme neprehodili slovko🙂

zora256
25. mar 2012

@wolawka Ahoj!
Tak ja si ešte radšej počkám nejakú chvíľku,sme to odložili na nejaký čas,lebo sa i tak moc nenaspím 😔 ,ale tak keď bude malý väčší,tak sa budeme viac snažiť,a možno sa nám ani nepodarí,kvôli vaječníkom,a možno sa so zdarvšou stravou dám za ten čas do poriadku,nechcem žiadne hormóny brať a behať ku gyndovi každý mesiac,tak počkám,kým budem mať v poriadku aj cyklus a všetko,aj malého ,ale keď bude mať aspoň 2 roky,tak sa pokúsime🙂 o ďalšie bábo😀A ty ako sa máš?

monulik23
25. mar 2012

@zora256 ahoj menštruáciu som mala normálnu 5 dní ako obyčajne. ale po troch dňoch som z ničoho nič krvácala tri dni, a v piatok ma začali bolieť prsia a trvá to stále tá bolesť, test som si nerobila, beriem kyselinu listovú a alchemilkový čaj, ale ako ma bolia prsia, tak som čaj prestala brať, však v pondelok uvidím, čo mi povie doktor, budem rada ked budem tehu, však 4 mesiace to plánujeme, dám ti potom vedieť

dada7701
25. mar 2012

baby, vysvetlite mi to "po lopate" tu bazalnu teplotu, ked je zvyšená, čo to znamená ? ...čitala som,že mám začať merať od konca menštruácie.....

magic08
25. mar 2012

@dada7701 bt meras každodenne, v rovnakú hodiny, predtým ako vstaneš z postele. Hodnoty si zapisujem do tabuľky. V pred ovulacnej fáze sú teploty nižšie, po ovulácii teploty stupňa držia sa hore až do príchodu mrchy, kedy opäť klesnú. Ak si tehotná, tak sa teploty držia hore. 😀

lienka1980
25. mar 2012

@misel1 tak ako som predpokladala včera sa to všetko rozbehlo naplno ☹ ale máš pravdu ide sa dalej šak ešte celý život pred nami 😉

osicka36
25. mar 2012

@severankaa2 určite ano, len pekne meraj a sleduj ovu 😉 ...a keď bude drahý doma snažilkujte 🙂 ...budem ti moc držať palčeky...a čochvíla budem gratulovať ja tebe..uvidíš 😉

wolawka
25. mar 2012

@zora256 ajoj🙂 no ja sa mám fajn,menšie hádky s partnerom,ale dá sa to prežiť🙂 začala som merať teplotku a zohnala som si aj ovu testy,tak skúsim tento mesiac sa tak poznať troška🙂 a ked sa zrovna nepohádame,tak snád aj niečo "zamiesime" 🙂) ten zdravý životný štýl by sa hodil aj mne...

janusa_
25. mar 2012

@karinka2105 krasne pozitivny gratulujem a vsetko dobre prajmm! 🙂

karinka2105
25. mar 2012

@janusa_ daakujem 🙂

mirellka
25. mar 2012

ahojte žienky 🙂 Kedy lekár pichne niečo na vyvolanie menzesu? dnes som 35 DC, mrcha nikde , ani dáke mrchovské príznaky a tehu test bez druhej čiarky...cyklus mávam väčšinou pravidelný no sem tam 2-3 dni meškal . Myslíte že by som mala ísť dr. na vyvolávačku?

iskrickaa
25. mar 2012

@mirellka Ja som bola prvy a posledny raz na vyvolavacke ked som mala 19 rokov a 6 dni po tom, co mi meskal menzes a akurat v ordinacii som dostala🙂 No aj tak mi tu injekciu pichol🙂 Ja by som isla na gyndu tak po tyzdni, co meska, niektore baby cakaju aj dva tyzdne.

zora256
25. mar 2012

@monulik23 Držkám palčeky aby si bola v poriadku🙂Potom daj vedieť čo povie doktor.
@wolawka Držkám palčeky🙂

janulap
25. mar 2012

@lienka1980 tak sa rozbehla,mrcha jedna? 😒 Ja zatial nic.
@mirellka ja by som este par dni pockala,testla sa opat a uvidis.

severankaa2
25. mar 2012

@osicka36 moja ďakujem dúfam že to tak bude ale snažilkovať budeme určite.

dada7701
25. mar 2012

@magic08 dik za odpoved, píšeš,že až po ovulácii teplota stúpa...a kedy vlastne podľa teploty zistím,že prichádza ovulácia ?...