V roku 2012 začíname snažilkovať. Kto sa pridá?
Ahojte zenusky, najde sa tu nejaka, ktora ako ja planuje v roku 2012 pocat dietatko? Asi sa snazilky snazia uz teraz, ja mozem zacat az od decembra, lebo som pred mesiacom podstupila kyretaz. Tak som zvedava, ci sa niekto prida, budem sa tesim ak sa budem moct s niekym podporovat.
@lienka1980 dakujem,uz ani asi nepride,dnes som si na teste nasla // 🙂 Dufam,ze o mesiac sa pridas aj ty k nám 🙂
@sabaka ahoj, dakujem ti velmi pekne, uz som vselico citala, je toho az az... alchemilkovy som tiez citala ze by bolo dobre pit, mam kupeny aj sypany aj v sackoch, zatial pijem ten v sackoch, to je jedno nie? ale pijem tak cca 3dcl denne no nezacala som hned ale len po nejakych 7 dnoch od kyretu. Neviem, dam si dvakrat denne? A mam ho pit do prvej menstruacie, ci? Uz aby som ju dostala a keby bolo vsetko ok, taka by som bola stastna... Jasne, menim gynekologa, tak po prvej MS pojdem na kontrolu, dufam, ze mi spravi sono a vsetko co treba. Teraz mam od obvodneho nasadene ATB Medoclav lebo mam problemy s hrdlom, neviem ci aj bacil nie je, zajtra idem na vyter z hrdla a na krv. Myslis, ze tie ATB budu teraz nejak zle vplyvat na moj stav po kyrete?? Mala som ho minuly tyzden v pondelok. Ale potrebujem sa dostat aj z toho bolenia hrdla neustaleho... a ak je bacil, rozmyslala som, ci aj ten nejak nevplyval na nase anjeliky. Ach.... nikdy nato nezabudnem ☹ Dakujem za radu a prajem vsetko dobre kazdej babe
Ahojte tiez sa pridavam k Vam, od augusta 2011 sa snazime a nic, bola som vcera u lekarky pozriet folikuly, su ok, tak dufam, ze uz to vyjde. Drzim aj Vam palce.
ahojte snazilky, neda mi to sem nenakukat aj ked som si chcela dat pauzu...gratulujem tehulkam 🙂
mne mrcha meská tretí den, teplota sa drzi nad 37 ale test negativny...tak ja uz fakt nechapem...
@henca74 ano,každý druhý cyklus mávam posunutý tak o 3 dni neskôr bo mi len minimálne funguje ľavý vaječník ale pravý je ok.No teraz je to sakra dlho čo mrcha nechodí 😠 už by mohla doraziť a budúci cyklus na 9 mesiacov dať pokoj 😀 😀 😀 o fytosoji som čítala,držim palec aby sa vám pošťastilo 😵 Určite je to menšia záťaž na telo.Ja skúsim ten clostil bo ten vaječník fakt potrebuje povzbudzovák, mám popri tom aj homeo liečbu na odstránenie zhrubnutej kôry na vaječníkoch tak dúfam že čoskoro sa na nás šťastie usmeje 😉 kedy máš mať mrchu ?
este sa chcem spýtat...od posledneho snazenia( a teda asi aj ovulky) je to 11 dni, to by uz asi test ukazal, nie?
@mirellka ja som mala poslednu 28.1., takze cakam... ked mi nepride do buduceho stvrtku, tak idem ku dr. na vyvolavacku.ale uz citim, ze by mala dorazit, len nie a nie sa spustit.uz som z toho nervozna 😠 ale na jar je velmi plodne obdobie, takze budeme verit 😵 dr.mi dala 3 mesiace, a ked sa nepodari, tak to zacneme riesit.uvidis, coskoro budes mat pokoj od mrchy a mat jarne babätko je fajn 😉
@anina3 ano alchimilku si davaj kludne aj 2 krat denne 🙂 urcite neuskodi a kludne ju pi aj pocas nasledujucej prvej ms a potom kazdy cyklus do ovulky. len zriedka sa zisti pricina potratu, treba sa s tym jednoducho zmierit a hladiet pozitivne do buducna, aj ked clovek nikdy nezabudne. Drzim palce
@henca74verím ti to už aby dorazila jak tebe tak aj mne 😀 ako dlho sa snažite?
baby 😝 ja mam teraz taku jednu hypochondricku otazku 😀
vcera rano ked som vstavala z postele ma neskutocne pichlo v mieste praveho vajecnika a mala som pocit akoby sa mi tam vyliala vnutri nejaka horuca tekutina...odvtedy ma to tam dost boli, akoby ma niekto z celej sily tam kopol...kazdy jeden pohyb boli...no ale kebyze dojdem s takymto niecim na pohotovst tak ma asi v momente vyrazia...neviete co by to mohl byt?????
dakujeeeeem 🙂 l

@anina3 ahoj rady ti nejake mozem dat kedze mam zial to iste za sebou... Je mi velmi luto, ze si prisla o svoje fazulky! Dolezite pre teba je pit teraz kazdy den alchemilkovy caj (sypanu alchemilku kupis v kazdej lekarni), resp. ho kombinovat s gynekol. cajom pre zeny. Alchemilka vydatne napomaha k skoremu zregenerovaniu sa maternice. Vela cennych informacii najdes na tejto teme: https://www.modrykonik.sk/forum/o-tom-sa-tazko-rozprava/co-si-vziat-a-ako-sa-pripravit-na-kyretaz/ baby su tam fajn a ochotne ti poradia 🙂
A co sa tyka kontroly po kyrete, treba zajst ku gynekologovi po prvej ms aby sa zistilo, ci sa maternica dobre precistila a ako je na tom sliznica maternice. Hlavu hore, bude aj lepsie!