V roku 2012 začíname snažilkovať. Kto sa pridá?
Ahojte zenusky, najde sa tu nejaka, ktora ako ja planuje v roku 2012 pocat dietatko? Asi sa snazilky snazia uz teraz, ja mozem zacat az od decembra, lebo som pred mesiacom podstupila kyretaz. Tak som zvedava, ci sa niekto prida, budem sa tesim ak sa budem moct s niekym podporovat.
@supi no mohla to byt kludne cysta, radsej s tym zajdi k dr.
@mauerka haaalooo zienka zijes? co mas nove? 🙂
@supi vajko sa uhniezduje tak 5-12dpo, takze nic nie je stratene, niekomu ukaze ducha, az ked mu tyzden meska.a merias bt?
@januliatko1985 ano meriam, drzi sa nad 37...
@janulap jej moja super tešíkujem s tebou a držím palčeky aby bolo všetko ok...
Ano, to mas pravdu, ale niekedy sa to neda, niekedy pride chvilka kedy nato znova myslim a kladiem si kopu otazok... ☹
Ale dakujem za tvoje slova, naozaj treba mysliet pozitivne a dufajme, ze onedlho budeme stastne tehulky a samozrejme nech je vsetko len v poriadku a dotiahneme to uspesne do konca 🙂
Ahojte baby chcem sa opytat co hovorite na kyselinu listovu?..myslite ze ozaj zvysuje sance otehotniet?...velmi tuzime po babatku ale nejako sa nedari a tak chcem zmenit stravu a skusit nejake vitaminy a snad to pomoze ☹
@dominika1516 ja soom ju bral aaj 1 prvom aj cil pri druhom ju beriem
@anina3 vidim ze si mi pisala len si ma zabudla dat ako adresata 😉
ano, to velmi dobre poznam, raz je clovek hore a potom pridu znova cierne myslienky. ale cim viac casu prejde, tym to bude znesitelnejsie, uvidis. Po kyrete este tehu hormony nejaky cas naplno pracuju a aj preto tie zmeny nalad atd. Casom sa ale vyplavia pride prva mrcha a to je signal ze tvoje telo sa dostava do normalu 🙂
@dominika1516 neviem,ci kyselina listova zvysuje sancu otehotniet.Skor je pre to,lebo az 60% zien nemoze z roznych pricin ziskat kysleinu lsitovu zo stravy.Ale skus,za to nic nedas a ak sa podari otehu urobis nieco pre babatko,pretoze sa aj odporuca uzivat 2-3mesiace predtym,ako chces otehotniet.Drzim palce 😉 Ozaj,neskusala si si merat bazalnu teplotu,sledovat ovu?
@dominika1516 ja by som pocula ze femibion 800 (ktory obsahuje nie len kys listovu) pomaha k otehotneniu.
ci to je pravda neviem, este sa len snazime 🙂 ale urcite je to lepsie ako cista kyselina
@sabaka aha, naozaj zabudla som ta dat ako adresata... ale dobre, ze si si to nasla 🙂
Hmm, mozno to bude aj tymi hormonmi, no uz teraz sa tesim kedy mi nabehne menzes, aby to uz bolo, po nom pojdem na kontrolu a dufam, ze bude vsetko ok. Kyret som mala 19.marca, krvacala som asi tych 6 dni, potom preslo do spinenia a potom vobec nic... len zltkasty vytok kusocek a teraz ked som bola na wc, na papieri zasa krv, tak neviem co to je... ty to mas vlastne ako? Kedy si potratila a kedy sa mozete snazit? Ak chces mozme pisat aj IP
@dominika1516 ja užívam kyselinu listovú zatiaľ iba cca týždeň..tak nevem...a popri tom aj vitamín e...každý odporúča niečo iné...kysleinú listovú, femibion, vitamín e...poniektorí baby plan....máš toho na výber 😉
@wolawka Ahoj!
Tak vám držkám palčeky,aby ste využili správny čas na plodenie a aby sa uchytila bambulka🙂Veľmi držkám palčeky,mi máme pauzu asi tak rok,a keď malý bude mať 2 tak sa zasnažíme,snáď sa dovtedy dám doporiadku,vieš mám PCO,tak sa snažím zdravo žiť,a to by bolo fajn,keby sa nejak malý narodil,keď bude mať malý okolo 3 rokov,a ešte rok by mohol ostať doma,s nami,a do škôlky by chodil len 2 roky,a ja by som nebola len tak doma bez práce,keďže na smeny by som nemohla ísť pri malom a robotu tu na blízku nedostať vôbec ☹ ,a potom by som bola sním nejaký čas ešte doma,kým by sa nevedel sám naučiť bezomňa úlohy.Aj mm chodí na smeny a nevie poslovensky takže učiť by sa sním nevedel,a starý rodičia tiež na smeny chodia.Takže takáto je situácia tu u nás.
čo máte nového dievčatá ??? 🙂
nejaké nazory na femibion no je podstatne drahší a myslím že je to len farmaceutický tah na cenu!su aj iné alternatívy kyseliny listovej.beriem tiež jeden prípravok(nebudem menovať kto chce vedieť jeho nazov može mi napísaať) a je tiež výborný podla lekára!užívam ho dlhooooo a zatial som neotehotnela takže určite nemá vplyv na tehotenstvo iba ak tak pre dieťa može byť užitkom! 🙄
@wolawka a ty ako pokračuješ??my sa ideme snažilkovať okolo velkej noci takže uvidíme či sa zadarí alebo ??
@silvuska47 ahoj,no mne asi pomaly ale isto prichádza teraz ovulka,ešte dnes urobím ovu test či bude silnejší, vid môj fotoblog🙂 aleee akurát dnes máme v práci dvanástku čiže budem až do noci a môj veru v noci už bude spať, takžééé dúfam že to skôr víde tá ovulka na zajtra alebo lepšie by bolo na víkend 🙂 uvidíme🙂 aa aj na velkú noc sa budeme snažilkovať,ideme na chatu do Vrútok🙂 tak Ti držím palce,aby to vyšloooo 🙂)

@supi nemala si nejaku cystu aleboi nieco take?