V roku 2012 začíname snažilkovať. Kto sa pridá?
Ahojte zenusky, najde sa tu nejaka, ktora ako ja planuje v roku 2012 pocat dietatko? Asi sa snazilky snazia uz teraz, ja mozem zacat az od decembra, lebo som pred mesiacom podstupila kyretaz. Tak som zvedava, ci sa niekto prida, budem sa tesim ak sa budem moct s niekym podporovat.
tak dnes ráno nenormálne krče do vaječníkov a keby si neľahnem asi odpadnem...nejak som to rozdýchala ale vaječníky boleli a tak som navštívila dokiho, aaaa zistilo sa že mi praskla cysta tak mi fukol vyvolávačku a teraz budeme zas čakať,do 2 týždňov by mala prísť mrcha.Dnes som 38 DC a predstava že ešte cca 14 dní čakať sa mi zdá nekonečno 😠
@janulap @henca74 @iskrickaa
@mirellka ja som po vyvolavacke dostala ms o 8 dni, takze moze to byt aj menej ako 14dni. 😉 hlavne, ze vies, kde bol problem a asi aj ms si preto mala taku dlhu.
@mirellka Tá ms,Ti počas tých 14 dní príde,nemusí presne na 14 deň,držkám palčeky,ešte že Ti dokiho ordinoval,ale aspoň máš po cyste ja mám z folikulov cystičky ktoré sa môžu strebať a nemusia,čiže nie sú toho pôvodu ako tvoja bola:-/,ale tak dúfam,že sa mi vstrebú a ďalšie nevzniknú 😔.Nabudúce sa Ti snáď podarí otehotnieť,lebo vyvolávačka možno dá ten ďalší cyklus do poriadku,ja som mala už veľa vyvolávačiek a ďalšie dva cykly som vtedy mala na čas🙂Držkám palčeky 😉
@lenn1101 ahoj, ja to prezivam strasne tiez......uz tak stresujem priatela, ze ten sa zblazni, prave ja budem mat oulacia cca zajtra myslim,minula som testy, ale ovu prisla posledne mesiace......sexujeme kazdy 2 den a teraz tiez neviem ci dnes ci zajtra ci ako keby ci kazdy den,moj priatel je tak vystresovany, ze sem tam mam pocit, ze zabuchne dvere......stále čakám a nič.... ☹
@magnolie123 sme na tom podobne 🙂 no skús na to nemyslieť, užívajte si jeden druhého.....tak skúste dnes al. zajtra ráno 😉 😉 schopné spermie prežijú v tele aj 4-5 dní...držím pršteky.... 🙂
mne ešte len dnes končí mrcha.. a od zajtra začneme na "tom" pracovať 🙂 🙂 🙂
Hlavne na to nemyslí....fakt si to užívaj a ono to príde, uvidíš 🙂
@wolawka tak to je super že budete oddychovať..my sa chystáme tiež niekde trocha zresetovať rozmýšlam niekam do kupelov na víkend tak uvidím či sa podarí niečo.. 🙄 držím palce 😉
@mirellka nepríjemné ..no hlavne že sa to zistilo a hlavne nemyslieť na to tak intenzívne...
@januliatko1985 juj si ma potešila ani nevieš ako,dúfam že fakt príde čoskoro 🙂 a presne ako píšeš som rada že viem lebo by som rozmýšľala čo sa deje 🙂
@zora256 dokiho mám fajn,je tam zatiaľ vždy keď potrebujem a fakt je ústretový.Najskôr mi vraví že to môže byť aj tehu ,že je bežné že niekomu test ukáže až po 40 DC // tak ma pre istotu ešte testol no negativne a pak podľa sona mi povedal čo sa udialo.Ta moja cysta bola naplnená tekutinou. Akého pôvodu máš ty cysty,ak sa smiem spýtať...
Nevedela som že ich je viac druhov,doki mi moc o tej mojej nerozprával....Ďakuje za palčeky k tehu 🙂 Držím aj ja tebe,snáď príchodom leta sa nám pošťastí. 😀 😀
@silvuska47 presne ako píšeš, 🙂
@lenn1101 no takže sme skúsili dnes, ovuláciu mám vždy 14 DC , to je dnes, tak sme to v nedelu, utorok, dnes, zajtra nie sme spolu, v sobotu ešte, už neviem, či to je nutné, no chudák priateľ... 🙂 , skúsila som použiť ten gél conceive, uvidím........vždy si poviem, že to nechám na náhodu, ale keď sa blíži ovu, tak to sa jednoducho v kľude nedá.... ☹ Asi najlepšie to ozaj bude na dovolenke......hádam tam tie spermie prežijú lepšie....ak v tom je problém.....hlavne by som sa mala ale ukludniť 🙂 držím pršteky....
@silvuska47 ahoj🙂 veru oddych treba troška a inak tie kúpele to je celkom dobrý nápad, rozmýšlam,že niekedy by som niečo také skúsila🙂
@mirellka Ahoj!
Moje sú z folikulov,namiesto toho oby praskli sa mi znich tvoria cystičky,čiže mám PCO ak vieš čo to je?Sú to polycystické vaječníky.A ja plánujem tehu až narok,sme to odložili,keďže máme zatiaľ dosť okolo malého a aj pôžičku,tak sa snáď do roka dám doporiadku aj z PCO,dúfam,ž e sa mi vstrebú a že sa už nebudú tvoriť 😔 A díky za prianie🙂
Ahojte žienky... 😉 Dlho som tu nebola,ale rada si čítam ,vaše rady 😀 😀 Včera som bola u dok-keďže sa snažíme už rok a pol-a zasa nič 😠 Tak mi povedal,že nabudúce budeme sledovať, kedy je ovula-keďže o týždeň mám dostať mrchu,ale že všetko je v poriadku-tak nechápem.Mám myóm,ale že ten by mi nemal prekážať,keď som pri prvom rýchle otehotnela-a není ani na maternici -tak som už zúfala. 😖 😠 Má niektorá maminka-taký istý problém
Baby ja som dnes mala úžasné prekvapko .Včera som písala čo sa dialo no a dnes idem do mesta a v taške som mala ten tehu test čo mi doki robil,tak som naň mrkla ešte raz očkom a tam druhá čiarkaaaaaaaaaaaaaa 😀 😀
Hneď som šla za ním ukázať môj objav a trošku som sa bála bo včera mi fukol vyvolavačku ale vraj to nevadí a potvrdil že podľa testu som tehu ale že počkáme mesiac a pak mi spraví sono.foto mám v albume 😀 😀 😀 😀
poviem vám že tento cyklus som nepočítala s možnosťou otehotnieť keďže mi oznámil že moje foliky nič moc 😀 😀 😀 a asi to predsa vyšlo 😀 😀 😀
@kemonka ahoj, skusame od decembra, no nejako sme to nesilili.
Nechavali sme to skor na nahodu, ale vyzera to tak ze prirode musime nejak pomoct. 😀
@janulap 35 a 37 Dc som si robila testy a boli negatívne.Testy som kúpila tu na MK tie lacné.Včera 39 DC test rapid clear ten zeleny u dokiho ...ešte sestrička zdôrazňovala že sú fakt dobré a ukážu skoré tehotenstvo no včerajší test ukázal // mám to v albume odfotené.Síce slabunká ale je 😀 😀 😀 😀 😀 Ráno skúsim opäť ten lacný urobiť a som zvedavá či niečo ukáže.Doki povedal že je to len na samom začiatku.Ja ešte stále neviem uveriť,asi až keď uvidím na sone 🙂
Babenky aj ja sa k Vám pridám. Dcérka ide mať o mesiac 2 ročky a chceli by sme mať druhé dieťatko. Pracovali sme v zahraničí a hneď po príchode domov sme začali stavať domček a aj sme skúšali dieťatko.No nedarilo sa nám,ale hlavne preto,že sme boli unavení z domu - kopec nervov nás to stálo-nebola žiadna pohodička ☹ .Potom sme ešte na 10 mesiacov odišli do Škótska a keď sme už vedeli,že ideme domov začali sme opäť skúšať a veru hneď sa podarilo.Takže máme doma malú škótku 😀 . Veľmi by sme chceli mať druhé bábätko,niekedy takto o rok.Takže začneme pomaly skúšať a dúfam,že sa podarí.Len sa bojím,že opäť nebudem mať dobré tehu a nebudem sa mocť z neho tešiť. Pri dcérke som od 21 týždňa musela pre veľké bolesti a tlaky v podbušku a tvrdnutie brucha len ležať.Do konca tehu som bola 2krát v nemocnici.Veľmi sa toho bojím,lebo pri dcérke by som už nemohla len ležať-to by sa proste nedalo.No nebudem na to myslieť.Prajem všetkým snažilkám ,aby sa nám to čoskoro podarilo a v brušku sme mali malú " fazuľku" 😉 . Veľa trpezlivosti

@zora256 ahoj moja,takže takto to je teraz u Teba,už tomu uplne rozumiem🙂
Treba sa dať veru troška dokopy,ja sa tiež snažím byť psychicky a aj fyzicky troška v pohode,i ked v tej práci máme zhon...no ale snažím sa🙂 No je to nanič ked aj starí rodičia robia a dokonca na smeny,to potom mamička musí sama nejako vyriešiť a byť doma pri detoch..ale tak je to krásny pocit starať sa o deti🙂
Dnes mám 12stku,čiže robím až do noci ..vrr a dnes by som potrebovala sa zasnažiť troška,ale pochybujem že o druhej či o tretej v noci budem vládať...a ešte aj mojho budiť,to asi nie... takže budem dúfať,že to snažilkovanie bude stačiť až zajtra po poobednej :-/