icon

V roku 2012 začíname snažilkovať. Kto sa pridá?

crapula
5. okt 2011

Ahojte zenusky, najde sa tu nejaka, ktora ako ja planuje v roku 2012 pocat dietatko? Asi sa snazilky snazia uz teraz, ja mozem zacat az od decembra, lebo som pred mesiacom podstupila kyretaz. Tak som zvedava, ci sa niekto prida, budem sa tesim ak sa budem moct s niekym podporovat.

janusa_
27. mar 2012

@supi nemala si nejaku cystu aleboi nieco take?

supi
27. mar 2012

@janusa_ to netusim, u gyn som bola v decembri a vtedy bolo vse ok...

januliatko1985
27. mar 2012

@supi no mohla to byt kludne cysta, radsej s tym zajdi k dr.

januliatko1985
27. mar 2012

@mauerka haaalooo zienka zijes? co mas nove? 🙂

januliatko1985
27. mar 2012

@supi vajko sa uhniezduje tak 5-12dpo, takze nic nie je stratene, niekomu ukaze ducha, az ked mu tyzden meska.a merias bt?

janusa_
27. mar 2012

@supi len od decembra presli tri mesiace, cysta sa moze spravit aj z tyzdna na tyzde, 😒

supi
27. mar 2012

@januliatko1985 ano meriam, drzi sa nad 37...

supi
27. mar 2012

@janusa_ ano viem, musim sa objednat na gyndu, ale skor ako za 2 tyzdne mi termin aj tak nedaju 😠

lienka1980
28. mar 2012

@janulap jej moja super tešíkujem s tebou a držím palčeky aby bolo všetko ok...

zora256
28. mar 2012

@henca74 Díky a koľko Ti jedna vydrží?

wolawka
28. mar 2012

@zora256 ahoj🙂 ako sa máš a ako to ide? Ja dnes sem dala fotku ovu testíkov,mojich prvých, vyzeraju celkom nádejne🙂

henca74
28. mar 2012

@zora256 teraz zacinam brat 3tyzden , tak akurat mi flasticka vydrzi na tie 3tyzdne a potom je pauza tyzden.na ten dalsi mesiac uz mam kupeny estrozin.svagrina s tym robi, ze je teraz akcia za 15eur.tak vyskusam, malo by to byt to iste.

sabaka
28. mar 2012

@anina3 dakujem, aj tebe vsetko dobre. Ktovie, mozno sa stretneme niekedy v (hadam blizkej) buducnosti v niektorej z konikovskych tehu tem 😀 Nema zmysel plakat nad rozliatym mliekom, pretoze len pozitivne myslenie moze priniest pozitivne vysledky

anina3
28. mar 2012

Ano, to mas pravdu, ale niekedy sa to neda, niekedy pride chvilka kedy nato znova myslim a kladiem si kopu otazok... ☹
Ale dakujem za tvoje slova, naozaj treba mysliet pozitivne a dufajme, ze onedlho budeme stastne tehulky a samozrejme nech je vsetko len v poriadku a dotiahneme to uspesne do konca 🙂

dominika1516
28. mar 2012

Ahojte baby chcem sa opytat co hovorite na kyselinu listovu?..myslite ze ozaj zvysuje sance otehotniet?...velmi tuzime po babatku ale nejako sa nedari a tak chcem zmenit stravu a skusit nejake vitaminy a snad to pomoze ☹

karinka2105
28. mar 2012

@dominika1516 ja soom ju bral aaj 1 prvom aj cil pri druhom ju beriem

sabaka
28. mar 2012

@anina3 vidim ze si mi pisala len si ma zabudla dat ako adresata 😉
ano, to velmi dobre poznam, raz je clovek hore a potom pridu znova cierne myslienky. ale cim viac casu prejde, tym to bude znesitelnejsie, uvidis. Po kyrete este tehu hormony nejaky cas naplno pracuju a aj preto tie zmeny nalad atd. Casom sa ale vyplavia pride prva mrcha a to je signal ze tvoje telo sa dostava do normalu 🙂

janulap
28. mar 2012

@dominika1516 neviem,ci kyselina listova zvysuje sancu otehotniet.Skor je pre to,lebo az 60% zien nemoze z roznych pricin ziskat kysleinu lsitovu zo stravy.Ale skus,za to nic nedas a ak sa podari otehu urobis nieco pre babatko,pretoze sa aj odporuca uzivat 2-3mesiace predtym,ako chces otehotniet.Drzim palce 😉 Ozaj,neskusala si si merat bazalnu teplotu,sledovat ovu?

red_kika
28. mar 2012

@dominika1516 ja by som pocula ze femibion 800 (ktory obsahuje nie len kys listovu) pomaha k otehotneniu.
ci to je pravda neviem, este sa len snazime 🙂 ale urcite je to lepsie ako cista kyselina

anina3
28. mar 2012

@sabaka aha, naozaj zabudla som ta dat ako adresata... ale dobre, ze si si to nasla 🙂
Hmm, mozno to bude aj tymi hormonmi, no uz teraz sa tesim kedy mi nabehne menzes, aby to uz bolo, po nom pojdem na kontrolu a dufam, ze bude vsetko ok. Kyret som mala 19.marca, krvacala som asi tych 6 dni, potom preslo do spinenia a potom vobec nic... len zltkasty vytok kusocek a teraz ked som bola na wc, na papieri zasa krv, tak neviem co to je... ty to mas vlastne ako? Kedy si potratila a kedy sa mozete snazit? Ak chces mozme pisat aj IP

lenn1101
28. mar 2012

@dominika1516 ja užívam kyselinu listovú zatiaľ iba cca týždeň..tak nevem...a popri tom aj vitamín e...každý odporúča niečo iné...kysleinú listovú, femibion, vitamín e...poniektorí baby plan....máš toho na výber 😉

janulap
28. mar 2012

@lenn1101 par krat som citala,ze z tych vitaminov pre tehotne sa rodia vacsie deticky...ale neviem..ja som ich pri oboch babach brala,ako prislo,kolkokrat som zabudla 😅 Teraz beriem len kyselinu listovu.

zora256
28. mar 2012

@wolawka Ahoj!
Tak vám držkám palčeky,aby ste využili správny čas na plodenie a aby sa uchytila bambulka🙂Veľmi držkám palčeky,mi máme pauzu asi tak rok,a keď malý bude mať 2 tak sa zasnažíme,snáď sa dovtedy dám doporiadku,vieš mám PCO,tak sa snažím zdravo žiť,a to by bolo fajn,keby sa nejak malý narodil,keď bude mať malý okolo 3 rokov,a ešte rok by mohol ostať doma,s nami,a do škôlky by chodil len 2 roky,a ja by som nebola len tak doma bez práce,keďže na smeny by som nemohla ísť pri malom a robotu tu na blízku nedostať vôbec ☹ ,a potom by som bola sním nejaký čas ešte doma,kým by sa nevedel sám naučiť bezomňa úlohy.Aj mm chodí na smeny a nevie poslovensky takže učiť by sa sním nevedel,a starý rodičia tiež na smeny chodia.Takže takáto je situácia tu u nás.

zora256
28. mar 2012

@henca74 Ahoj!
Keď sa Ti sním podarí otehotnieť potom vyskúšam aj ja aspoň na úpravu vaječníkov,a narok by sa mi mohlo podariť aj otehotnieť 😀

miminka327
28. mar 2012

čo máte nového dievčatá ??? 🙂

reiva
28. mar 2012

@janusa_ Ahoj 🙂 ja som tu stráášne dlho nebola a aká pekná novinka 🙂 gratulujem a držím palčeky 😉
@kemonka Ako pokračujete v snažilkovaní? Všetkým babám tu prajem, aby si našli // 🙂

janusa_
28. mar 2012

@reiva dakujeem .-)

silvuska47
28. mar 2012

nejaké nazory na femibion no je podstatne drahší a myslím že je to len farmaceutický tah na cenu!su aj iné alternatívy kyseliny listovej.beriem tiež jeden prípravok(nebudem menovať kto chce vedieť jeho nazov može mi napísaať) a je tiež výborný podla lekára!užívam ho dlhooooo a zatial som neotehotnela takže určite nemá vplyv na tehotenstvo iba ak tak pre dieťa može byť užitkom! 🙄

silvuska47
28. mar 2012

@wolawka a ty ako pokračuješ??my sa ideme snažilkovať okolo velkej noci takže uvidíme či sa zadarí alebo ??

wolawka
29. mar 2012

@silvuska47 ahoj,no mne asi pomaly ale isto prichádza teraz ovulka,ešte dnes urobím ovu test či bude silnejší, vid môj fotoblog🙂 aleee akurát dnes máme v práci dvanástku čiže budem až do noci a môj veru v noci už bude spať, takžééé dúfam že to skôr víde tá ovulka na zajtra alebo lepšie by bolo na víkend 🙂 uvidíme🙂 aa aj na velkú noc sa budeme snažilkovať,ideme na chatu do Vrútok🙂 tak Ti držím palce,aby to vyšloooo 🙂)