V roku 2012 začíname snažilkovať. Kto sa pridá?
Ahojte zenusky, najde sa tu nejaka, ktora ako ja planuje v roku 2012 pocat dietatko? Asi sa snazilky snazia uz teraz, ja mozem zacat az od decembra, lebo som pred mesiacom podstupila kyretaz. Tak som zvedava, ci sa niekto prida, budem sa tesim ak sa budem moct s niekym podporovat.
@mirellka jeeej, ake prekvapko, to je krasne, hlavne, ked si to tento cyklus necakala, gratulujeeem 😉
@mirellka tak predsa! gratulka 😉
@januliatko1985 jaaaa - ešte stále mi to nedochádza,ďakujem moc vám všetkým babulky a moc vám všetkým želám aby ste aj vy mali vytúžené // 🙂
@vejula
@silvuska47 ďakujem moc,moc,moc, 🙂 🙂 uvidíme ako sa to bude ďalej vyvíjať 😕
musíš byť optimistka!!!
@vejula a ty ako? ako sa citis tehulka?
@silvuska47 jasné 😀 😀 😀 len idem sa na to vyspať nejak som dnes k.o. pekný večer všetkým
@mirellka tak pekne snívaj... 🙂
ach jaj kedy tá ovulka príde?? http://www.fertilityfriend.com/home/3bd0c8
@januliatko1985 ja doobre dakujem za opytanie. Akurat že maleho dojčim a teda aj ked mliečka je už ovela ovela menej a bradavky ma bolia velmi za každym ako sa prisava. Tak dufam že ta bolesť čoskoro prejde. No a uvidim čo bude dalej s dojčenim, lebo ako vravim mliečka mam ovela menej, zatial mu to nevadi a na ciciku je často, uvidim dokedy ho to bude baviť sať takto....
@wolawka a robila si si vcera ovu test? lebo dnes mas pekny vyskok v teplotke 😉
@januliatko1985 ozaj a ty ako pokračuješ? už i chodi menštruacia?
@vejula tu je moj prvy cyklus a ms dosla po vyvolavcke a teraz som na cakacke: http://www.fertilityfriend.com/home/3ac8b0
@januliatko1985 jeej tak kukam že si mala hned aj ovulku, to je super. Snad sa čoskoro pridaš ku tehuilkam
🙂
@januliatko1985 ajoj,ovu testíky robím akolo 11tej doobeda ale stále su ešte slabé,aj ten dnešný..aj ked teplotka vybehla hore🙂 tak neviem...vaječníky zatial nijako nebolia,sem tam ma jemne pichne...
ahojte kočky, ja sa pridam 🙂 este mam sice pred sebou 1plato antiky, ale po svadbe v maji ideme naostro... 😉 tak uvidime co z toho bude

Ahojte, ja sa k vam tiez pridavam. Rozhodli sme sa zacat skusat nase prve dietatko v maji. Uz beriem aj kyselinu listovu, tak som zvedava🙂 POzerala som v lekarnach aj nejake ovu testy, len mi nevedeli poradit, ktory je najspolahlivejsi, lebo netusim co spravi moj cyklus po vysadeni antikonvcepcie. Viete mi poradit, ktory ovu test je spolahlivy? Aby som nevyhodila 30 eur len tak do vzduchu🙂) Dakujeeem