icon

V roku 2012 začíname snažilkovať. Kto sa pridá?

crapula
5. okt 2011

Ahojte zenusky, najde sa tu nejaka, ktora ako ja planuje v roku 2012 pocat dietatko? Asi sa snazilky snazia uz teraz, ja mozem zacat az od decembra, lebo som pred mesiacom podstupila kyretaz. Tak som zvedava, ci sa niekto prida, budem sa tesim ak sa budem moct s niekym podporovat.

ostenka
30. mar 2012

Ahojte, ja sa k vam tiez pridavam. Rozhodli sme sa zacat skusat nase prve dietatko v maji. Uz beriem aj kyselinu listovu, tak som zvedava🙂 POzerala som v lekarnach aj nejake ovu testy, len mi nevedeli poradit, ktory je najspolahlivejsi, lebo netusim co spravi moj cyklus po vysadeni antikonvcepcie. Viete mi poradit, ktory ovu test je spolahlivy? Aby som nevyhodila 30 eur len tak do vzduchu🙂) Dakujeeem

mirellka
30. mar 2012

@kemonka Ďakujem moc 🙂 zo začiatku merala ale potom som sa na to úplne vybodla,som si povedala že od budúceho cyklu a dúfam že ten budúci bude ozaj až po 9 mesiacoch 😀 😀 😀

januliatko1985
30. mar 2012

@mirellka jeeej, ake prekvapko, to je krasne, hlavne, ked si to tento cyklus necakala, gratulujeeem 😉

vejula
30. mar 2012

@mirellka gratullky 😵

silvuska47
30. mar 2012

@mirellka tak predsa! gratulka 😉

mirellka
30. mar 2012

@januliatko1985 jaaaa - ešte stále mi to nedochádza,ďakujem moc vám všetkým babulky a moc vám všetkým želám aby ste aj vy mali vytúžené // 🙂

mirellka
30. mar 2012

@vejula
@silvuska47 ďakujem moc,moc,moc, 🙂 🙂 uvidíme ako sa to bude ďalej vyvíjať 😕

silvuska47
30. mar 2012

musíš byť optimistka!!!

januliatko1985
30. mar 2012

@vejula a ty ako? ako sa citis tehulka?

sonelka
30. mar 2012

@mirellka jejo, gratulujem a držím palce, aby všetko dobre dopadlo 😵

mirellka
30. mar 2012

@silvuska47 jasné 😀 😀 😀 len idem sa na to vyspať nejak som dnes k.o. pekný večer všetkým

mirellka
30. mar 2012

@sonelka ďakujeme moc dúfam že čoskoro budete babulky aj vy // Želám vám to moc 🙂

silvuska47
30. mar 2012

@mirellka tak pekne snívaj... 🙂

wolawka
31. mar 2012

@mirellka velká gratulácia🙂 nech je všetko ok🙂

wolawka
31. mar 2012

@zora256 ajoj🙂 myslím,že len teraz si tá moja ovulka robí čo chce,prvé dva mesiace v práci aa stres a tak..moc tomu nepomáham,no ale snažím sa...🙂

wolawka
31. mar 2012

ach jaj kedy tá ovulka príde?? http://www.fertilityfriend.com/home/3bd0c8

vejula
31. mar 2012

@januliatko1985 ja doobre dakujem za opytanie. Akurat že maleho dojčim a teda aj ked mliečka je už ovela ovela menej a bradavky ma bolia velmi za každym ako sa prisava. Tak dufam že ta bolesť čoskoro prejde. No a uvidim čo bude dalej s dojčenim, lebo ako vravim mliečka mam ovela menej, zatial mu to nevadi a na ciciku je často, uvidim dokedy ho to bude baviť sať takto....

januliatko1985
31. mar 2012

@wolawka a robila si si vcera ovu test? lebo dnes mas pekny vyskok v teplotke 😉

zora256
31. mar 2012

@mirellka Gratulujem🙂Nech je všetko ok🙂Krásne tehulkovanie... 😵
@wolawka Tak máš zrejme anovulačný cyklus,zato Ti bude meškať ms,také som si ja užila až-až od začiatku mojich cyklov od 11 rokov,moc.Neboj nabudúce bude🙂A test tehu si si robila?Koľký máš dc?

vejula
31. mar 2012

@januliatko1985 ozaj a ty ako pokračuješ? už i chodi menštruacia?

januliatko1985
31. mar 2012

@vejula tu je moj prvy cyklus a ms dosla po vyvolavcke a teraz som na cakacke: http://www.fertilityfriend.com/home/3ac8b0

vejula
31. mar 2012

@januliatko1985 jeej tak kukam že si mala hned aj ovulku, to je super. Snad sa čoskoro pridaš ku tehuilkam
🙂

wolawka
31. mar 2012

@januliatko1985 ajoj,ovu testíky robím akolo 11tej doobeda ale stále su ešte slabé,aj ten dnešný..aj ked teplotka vybehla hore🙂 tak neviem...vaječníky zatial nijako nebolia,sem tam ma jemne pichne...

kemonka
31. mar 2012

@wolawka ajoj, no je možné že aj včera bola, len meraj dalej, čo napovie graf 😉

wolawka
31. mar 2012

@zora256 anovulačné cykly som si aj ja užila a boli kedysi každý mesiac... než som otehotnela s dcérkou.. ale odvtedy mávam vždy každý mesiac príznaky na ovuláciu,len je to vždy neskorší den cyklu....tak ešte asi musím čakať...neviem... dnes som 20 DC..ale cykly mávam 35dnové..

wolawka
31. mar 2012

@kemonka ahoj,ale ovu testy niesu dobrééé...a ani žiadne pocity na ovulku nemám moc velké...

hanickase
31. mar 2012

ahojte kočky, ja sa pridam 🙂 este mam sice pred sebou 1plato antiky, ale po svadbe v maji ideme naostro... 😉 tak uvidime co z toho bude

wolawka
31. mar 2012

@hanickase ahoj,vítame Ta tu medzi nami snažilkami 🙂 svadba bude ako velká?🙂

hanickase
31. mar 2012

@wolawka no pomerne velka, este nie je presny pocet ale asi okolo 70 ludi 🙂

wolawka
31. mar 2012

@hanickase fííha,takže celkom velká a pekná svadba🙂 určite sa už velmi tešíš,aj ked isto okolo svadby je vela starostí🙂