icon

V roku 2012 začíname snažilkovať. Kto sa pridá?

crapula
5. okt 2011

Ahojte zenusky, najde sa tu nejaka, ktora ako ja planuje v roku 2012 pocat dietatko? Asi sa snazilky snazia uz teraz, ja mozem zacat az od decembra, lebo som pred mesiacom podstupila kyretaz. Tak som zvedava, ci sa niekto prida, budem sa tesim ak sa budem moct s niekym podporovat.

henca74
2. apr 2012

@mirellka tak to ma mrzi ;o(((( clovek nedufa a potom ti jeden blby test da falosnu nadej, ktorej sa ale velmi rychlo uveri, lebo co ked nahodou sa postastilo...musis byt z toho nestastna,ale hlavu hore, uvidis, velmi rychlo budes mat same pozitivne tehu testy.a nemohla si mat ten od dokiho pozitivny kvoli vyvolavacke?robila si si ho az po nej?ja som raz citala, ze aj pri cystach byvaju falosne pozitivne testy a ty si pisala, ze mas PCO.nepojes ku dokimu na hcg?vedela by si,ze na com si.

ivana133
2. apr 2012

@boogina napodobne tiez toto iste

mirellka
2. apr 2012

@henca74 test sme robili pred vyvolávačkou,pýtala som sa či cysta môže ovplyvniť výsledok testu povedal že nie.Nie nepôjdem k dokimu skôr ako sme sa dohodli.Nechám to tak i keď včera som kvoli pichaniu fakt začala veriť že to vyšlo i napriek neg.testu ale neberiem to moc tragicky.Sklamaná som aj mm bol smutný no vraví že kým mrcha neprišla je to ok 😀 😀 Uvidíme čo bude ďalej ale vďaka za všetky gratulky aj podporu bolo to fajn 🙂

ivana133
2. apr 2012

@anitka22 aj my sa snazime tak dufam ze to vyjde len si musim pockat do konca aprila kedy pride priatel domov 🙂

henca74
2. apr 2012

@mirellka to je pravda, kym nie je mrcha, tak je nadej...vsetko je vzdy tak ako ma byt... drzim palceky

magic08
2. apr 2012

@mirellka citam, ze test rano negativny...? to ma strasne mrzi... no ako vravi @henca74 kym nie je mrcha je nadej... 🙂

ja takto, a nejako tomu nerozumiem... asi ani tento cyklus nic... 😝
http://www.fertilityfriend.com/home/26f403

mirellka
2. apr 2012

@magic08 neva,čas ukáže 😉 no teplotka ti klesla ☹ uvidíš či mrcha príde, možno nie 🙂 Ťa obdivujem že tak poctivo meriaš ja som začala a pak som to nechala.Včera som síce zmerala 36,8 a dnes bolo 36,9..a budem asi tiež ďalej merať..od budúcej mrchy istotne sa posnažím. 🙂

sandraaaaa
2. apr 2012

Ahojte ja mám dnes dostať menštru. a tak trpnem aby som ju nedostala 😝 ale citim že príde no stale mám nádej vždy pride ako ma tak uvidim.
@mirellka minule čítam že si a teraz nevieš? Ale pokial mrcha neprišla...

mirellka
2. apr 2012

@sandraaaaa ak sa ti chce si prečítaj zo včera čo som písala.Opäť ma pichá v maternici no kto sa má v tom vyznať 😕 Držím palec aby mrcha zostala tam kde je ,nech dá pokoj na 9 mesiacov 😉 🙂

magic08
2. apr 2012

@mirellka dakujem, ale mna to bavi, to meranie... ja sa v tom vyzivam... 😀 som asi cudna... 😀 😀 😀
inak, ze sa ti tie teploty drzia hore, je velmi dobre zanmenia... ja by som este nevesala hlavu...

sandraaaaa
2. apr 2012

@mirellka ja to tu tak zbežne čítam každý den aj ked neprispievam vždy a čítala som aj čo si písala ty ale ako hovorí magic08 ešte netreba vešať hlavu 😉 a ak z toho nič nebude bude na buduce. Ja budem tiež sklamana ak to dostanem no čo sa da robiť asi to tak má byť...

zora256
2. apr 2012

@mirellka Ahoj!
Tak to popichovanie,je fajn,to sa uhniezďuje vajko🙂,to som mala aj ja a trvá to niekoľko dní🙂Držkaj sa a neboj za ten mesiac uvidíš,ale aj skôr do 14 dní,keď Ti ms nepríde,tak budeš iste tehu🙂Držkám palčeky🙂
@karinka2105 Ahoj!
Gratulujem k tehu🙂A prajem aby všetko bolo ok,a mala krásne tehulkovanie a neboj nebudeš ako slon,jec viackrát pomenej🙂
@supi Ahoj!
Prajem Ti aby sa Ti na budúci cyklus podarilo otehotnieť,nesmúť,čo nevyšlo teraz vyjde nabudúce,vieš ako sa vraví aj zajtra vstane slnko a zasvieti nová nádej 😉 Hore hlavu a ke´d si poplačeš tak to potom prejde,skús čo najmenej myslieť na bábätko a potom sa podarí,skús brať rezervou ak príde tak potom nepríde a hotovo,proste viem ťažko sa nemyslí na to čo si najviac prajeme:-/ ale dá sa.Nám sa 3 roky nedarilo a celý čas som sa sledovala a nedarilo sa ani vitamínmi ani liekmi a ke´d som sa rozhodla pre adopciu tak mi meškala aj som si vravela tak mešká príde pozdejšie ale keď prešiel ďalší cyklus a nič,spravila som test a vtedy to tam bolo //,takže prajem Ti aby si sa vedela uvolniť a myseľ zamestnať s niečím iným ako tehotenstvom,psychika veľa robí🙂
@vejula
Gratulujem a všetko dobré počas tehu🙂

karinka2105
2. apr 2012

@zora256 viem lenze mne cez den nechutii,ale vnoci by som zjedlaa za dvoch

mirellka
2. apr 2012

@magic08 ty si čudnááá? bola som na pošte a cestou som skúpila test 😀 😀 😀 ja som blbáááá 😀 😀 ale nespravím cez víkend ak do vtedy mrcha nedojde 😉 koľko mesiacov meriaš BT? ako dlho sa snažíte?

mirellka
2. apr 2012

@sandraaaaa raz sa nám to podarí určite.....ale kedy??? 😨 😠 😀

miminka327
2. apr 2012

@mirellka tak mozno budes tehu,ako citam? 🙂) jejda 😵

mirellka
2. apr 2012

@zora256 nech sa tvoje slova naplnia 🙂

mirellka
2. apr 2012

@miminka327 juuj moja neviem ak si od včera čítala tak vieš že je to záhada so mnou 😀 už si z toho robím srandu trošku bo inak sa ani nedááá. 😀 😀 😀 ako sa mávaš? si dlho nič nepísala , ako sa darí, ktorý Dc si?

miminka327
2. apr 2012

@mirellka ale ani nehovor...ja som mala minuly cyklus dlho teplotu 37 😀 a potom mi klesla a dostala som 😀 😀 😀 ... co na povedat 😎 .Dobre sa mavam 🙂 snaime sa ... prave dnes som 14dc-zacina ovu-ale ja si myslim,ze uz od vcera je 😀 ...tak pracujeme.Chodim a citam ako ty...ale nepisem furt 😵 😉

magic08
2. apr 2012

@mirellka pred prvym tehu som merala 8 mesiacov, potom som otehu a medzitym som tiez raz otehu a potratila v 13 tt, teraz som zacala merat len v januari, kedze som len v januari dostala prvu mrchu od porodu, teda po 21 mesiacoch, takze meram 4. mesiac, no nechranime sa 2 roky, aktivne sa snazime od toho januara, takze kratko, no pri mojej trpezlivosti dlho... 😝 😝

vejula
2. apr 2012

@magic08 ahojky, no čo ako mala už chodi do jasli????

magic08
2. apr 2012

@vejula ahoj, ano uz treti tyzden zacala dnes... a ja uz zarezavam v praci... .-D

magic08
2. apr 2012

@vejula a ty ako tehula? ako sa citis? uz si mi poslala know-how ako otehu pocas dojcenia?

dominika1516
2. apr 2012

@janulap ahoj🙂 ...dakujem za radu a info..sledujem si ovu ale nemeram zatial nic, chcela som to zatial nechat tak vies myslela som ze otehotniet v mojom pripade bude ako sa hovori tutovka no aj ked su to len 3 mesiace tak sa nic nedari a zacinam si namyslat hovadinky, skusim tu kyselinu listovu ved ako si spominala tak to je len dobre ze ju budem brat a uvidim co a ako bude dalej ale ja dufam ze sa coskoro zadari 😉 ...dakujem za prsteky 🙂 ... A ty sa tiez snazilkujes?😉

vejula
2. apr 2012

@magic08
@zora256 dakujem dievčata

@magic08 a ako sa mala drži v jasliach. JE to ok? Neberie to moc tragicky? JE tam aj na spanok?
No a teda navod 😀 😀 😀 fakt neviem 😅 JA som zrovna ochorela tesne po ovu a bola som si ista že ak som otehu tak sa určite nezahniezdi lebo som bola fest chora, mno 🙂 A v konečnom dôsledku som sa modlila aby som nebola tehu, lebo som mala isť na RTG pluc ale tam hore to chcel niekto asi inak 🙂
A citim sa ok, len pri dojčení ma velmi bolia bradavky, mlieka neuveritelne pokleslo, už je ho fakt ovela menej, ale malemu to nevadi stale si pocuckava možno viac ako pred tym, aj ked najradšej by som to teraz už obmedzila kedže to boli. A zle mi trochu byva ale nevraciam len taky blby pocit od žaludka. Vy sa ešte snažite? aj ked chodiš do prace? či ste si so snažilkovaním dali pauzičku

magic08
2. apr 2012

nie, malinka je v pohode, dnes rano isla uplne bez slziciek, predtym boli slzicky, len kym sa za nou dvere na jasliach nezavreli uz bolo dobre. Ucitelky vraveli, ze je uplne v pohode, aj pekne papkala, co ine deti nezvyknu prve dni v jaslickach, takze je to o.k. necakala som ze to tak dobre zvladne... takze sa tesim... 😀

tak drzim palce, ench je tehu v poriadku az dokonca... ta bolest bradaviek postupne prejde, ved si uz v 10 tt, uz nepotrva dlho a boliet to nebude... a mozno das aj tandem... 😀
my sa snazime stale, no uvdiime kedy sa podari... snad to nepotrva dlho...
@vejula

janulap
2. apr 2012

@dominika1516 tak daj potom vediet 😉 .Budem ti moc,moc drzat palce,ale uvidis zachvilu najdes na teste // 😉 Ja som si robila test minuly tyzden v utorok a buduci tyzden chcem zbehnut k dr.Dufam,ze bude vsetko v poriadku a vrabcekovi je v brusku dobre 🙂

dominika1516
2. apr 2012

@janulap Dakujem Ti 🙂 ... Jeeej takze si uz tehu, tak to ti gratulujem a verim ze bude vsetko oke a malemu bude v brusku co najlepsie 🙂 ... Dufam ze coskoro budu // lebo sa toho neviem dockat a velmi tuzime po babatku aj ked som este dost mlada no uz sa citim ale ze uplne na babatko 😉

zora256
2. apr 2012

@karinka2105 Ahoj!
To prejde.🙂A ináč budíš sa na hlad,alebo keď ideš na wc v noci ťa prepadne hlad?Aj ja som vnoci hladná,keď vstanem,ale ja vstávam k malému ho kŕmiť a potom keď ho nakŕmim,tak si buď hodím do seba keksík,alebo najakú sladkosť a zapijem a idem spať,alebo sa len napijem a idem spať,proste si nedovolím sadnúť jesť väčšia je únava 😀 ,a neboj ak tvoje telo nechce cez deň,tak jec keď máš chuť na jedenie,kvôli drobcovi si neodopieraj,ono potrebuje živiny a po pôrode to zíde,nemyslím si že by si kvôli tomu moc pribrala keď cez deň veľmi neješ🙂Ja som tak bolana začiatku tiež,lebo mi bívalo zle tak do obeda len poležiačky keksík a vodu zjedla aby som nevyvracala,a potom na obed slepačiu polievku a večer som vedela lepšie jesť,a dokopy som mala len 9kg na sebe,ale aj to s tými 5kg čo som schudla na začiatku tie sa časom vrátili,ináč som mala len o 4kg viac ako pred tehu.Takže neboj to prejdev druhom trimestri bude všetko opačne😀

zora256
2. apr 2012

@mirellka Ahoj!
Ja držkám palčeky aby to tak bolo,ja som tak mala,že mi test aj po 3 týždňoch meškania len ducha ukázalo a potom už krásne boli//,to závisí aj od toho hcg,neoj časom budú stúpať a uvidíš aj na teste krásne paličky ako píšeš cez výkend keď Ti dovtedy neprídu ja tomu verím,že nie 😵 ,tak by Ti už mali testy ukázať aspoň ducha🙂