icon

V roku 2012 začíname snažilkovať. Kto sa pridá?

crapula
5. okt 2011

Ahojte zenusky, najde sa tu nejaka, ktora ako ja planuje v roku 2012 pocat dietatko? Asi sa snazilky snazia uz teraz, ja mozem zacat az od decembra, lebo som pred mesiacom podstupila kyretaz. Tak som zvedava, ci sa niekto prida, budem sa tesim ak sa budem moct s niekym podporovat.

kemonka
30. nov 2011

@vardzikova jejooo, tak to držím palce, keď ti vyšiel ovu testik, myslím, že netreba čakať a treba využiť každú šancu

barushkaaam
30. nov 2011

Ahojte baby. Ja som prisla rovnako ako zuzulik zahlasit novinky. Ja sice nie som po laparoskopii, ale po kyrete a citim sa uplne inak ako po tom prvom zpackanom. Dneska je to presne tyzden aj jeden den a uz sa citim 100 percentne fit. Niekomu to mozno pride zbytocne a jasne, ale ja som sa po tom prvom po tydni takto fyzicky dobre necitila....tak som strasne rada, ze uz je to v poriadku a snad to pri tom prvom nedokaflali tak, ze sna nebude problem znova otehotniet....

zuzulik160
30. nov 2011

@veonka si zlata dakujem skusim ju kontaktovat .My sme boli aj na genetike je OK ja som bola na hematologii a mam heterozygot len na hranici picham si fraxiparin mam aj mensie protilatky ale hematologicka mi povedala,ze to nesposobuje moje potracania brala som aj prednison co mi nepomohlo tak neviem. Ja som pocas tehotenstiev pracovala aj na zahradke aj v praci s nabytkom ,neviem ci to tiez neprispelo k potrateniu. mam kamosku ktora v tehotenstve nesmie chodit iba lezat a len tak donosi dietatko mozno som aj jataky pripad alebo neviem ved uvidime po spermiograme dam vam vediet 😀

zuzulik160
30. nov 2011

@zelovocka jej dakujem krasne za radu,celkom si mi pomohla lebo mne sa to zdalo uplne nemozne ,ze za to moze spermia,ale moze to tak byt. tak super ideme do toho 😀

zuzulik160
30. nov 2011

@barushkaaam Ahojcek je super ,ze si nam o tom napisala. Ja som bola po dvoch kyretoch uplne na dne aj ked si lekari urobili dobre svoju pracu a nic ma nebolelo ani som nekrvacala ,ale moja psychika bola na dne.Ale teraz v juli po tom tretom potrate som sa nastvala, ze to nie je mozne a,ze musim nieco robit,ved chcem dieta a takto to predsa nemoze ist stale 😀 Zmenila som gynekologa a pochodila som si vsetky mozne vysetrenia aj na laparoskolii som bola,len aby sme spolu s mojim novým a celkom fajn gynekologom prisli nato co mi je 😀 (nechcem ho velmi chvalit,aby som ho nezakrikla) 😀 takze prajem ti uz len vela zdravicka a hlavne stasticka do dalsieho snazenia. Drzim prstiky 😀

zuzulik160
30. nov 2011

@barushkaaam este som sa zabudla opytat ,ze co ti zle spravili? zle ta vycistili? ☹

marecek1
30. nov 2011

@barushkaaam tak to je super, že sa cítiš už po fyzickej stránke úplne v poriadku. vôbec mi to nepríde jasné, tiež som mala po kyrete problémy, a bola som rada, keď mi už konečne nabehla MS, a bolo všetko ok. takže čoskoro sa začneš znova snažilkovať, už len počkať na menštruáciu 🙂

barushkaaam
30. nov 2011

@zuzulik160 ano, pri druhom kyrete zistili, ze pri prvom tam kusok nechali a ten sa zacal rozkladat a hnit ☹
@marecek1 no prave sme sa o tom minule doma bavili, ci by nebolo lepsie pockat...mam teraz skuskove, 30.3. mam odovzdavat diplomovku, potom sa ucit na statnice...takze doooost stresu, tak muzik navrhol, ci by nebolo lepsie pockat, aby ten stres neublizil mimi......ked ja neviem, je to rozumne, ale ked ja uz chcem po mrche znovu zacaaaaat...
tak a vcil budte babenky mudre a poradte...co mam robit? pripadam si, ze mam schizu ☹

zuzulik160
30. nov 2011

@barushkaaam je to mozne pani moji to su blazni. A mohlo to zapricinit aj druhy potrat?

zuzulik160
30. nov 2011

@barushkaaam k tomu stresu ti poviem ,len tolko,ze ja mam kamaratku,ktora otehotnela v tretom rocniku pred bakalarkou a na statnice isla s krasnym bruskom a v auguste porodila cele tehotenstvo mala ok a prave aj vdaka tehotenstvu bola uplne kludna ,asi vdaka hormonom. A teraz otehotnela zasa a to nemala ani stres a potratila v 6tt .A nic jej nezistili,ze preco.

barushkaaam
30. nov 2011

@zuzulik160 ja som tiez nemala ziadny stres a aha ako to dopadlo ☹ prave preto som pisala, ze mam tu schizu, lebo aj u nas v rocniku su 3 ci 4 baby s bruskom a su uplne v pohode....podla mna ked je babo chore, ako u nas bolo, tak to holt priroda zariadi sama a ked je vsetko ako ma byt, tak sa tam ten drobcek udrzi, aj keby som koncila 3 VS naraz (nie ze by som sa k tomu chystala 😀 asi to nechame na zlatu strednu cestu.....budeme sexovat naostro, ale nebudeme sa vyslovene snazit...a ked babo pride budeme veeeelmi radi a budeme sa tesit a ked nie, tak pride po svatbe buduci rok 🙂

zuzulik160
30. nov 2011

Super,ja by som urobila to iste 🙂 si odvazna . Chapem ta my sa mame snazit az v januari,ale mna to tiez pokusa uz teraz 😀 drzim prstiky

barushkaaam
30. nov 2011

@zuzulik160 no my sme dostali tiez zakaz po kyrete 6 tyzdnov sexikovat. Teraz vlastne uz len 5....ale aj u nas uz chut je 🙂 tak som mu povedala, ze po skonceni zakazu, ziadne posedenia s kolegovcami ale bude pekne doma a venovat sa mne 😀
fuuuuha, ked to teraz tak po sebe citam tak vyzniem ako total semetrika 😀 😀 😀 hotova jezibaba 😀 este bradavica mi chyba 😀

marecek1
30. nov 2011

@barushkaaam vyška sa dá zvládnuť v pohode aj s miminkom v brušku. ja som tiež popri práci externe študovala, štátnice som mala týždeň pred pôrodom (promócie som nestihla 🙂 ), mňa škola veľmi bavila, a nepripúšťala som si žiadne stresy, bábätko vo mne mi dávalo veľkú silu...
závisí od toho, aká si povaha - ak pred skúškami príliš stresuješ, tak radšej s bábätkom počkaj, aby stres neprispel k niečomu zlému, ale pokiaľ školu zvládaš v pohode, tak ju zvládneš aj ako tehuľka.

barushkaaam
30. nov 2011

@marecek1 ja sa stale zacinam utvrdzovat v nazore, ze ked je babo v poriadku, tak sa v brusku udrzi 🙂 ale samozrejme, ze keby som bola tehu, tak by som si stresy nepripustala. A teraz ked som bola tehu, tak som si hovorila, ze skola nema nohy, neutecie....a uz som v cielovej rovinke, takze pohodickaaaa..... 🙂
napriklad moc dobre na mna zaposobila moja konzultantka, cez maily sa zdala byt neprijemna, ale v pondelok ked som isla, aby mi podpisala zadanie diplomovej prace, tak bola strasne mila a hned mi aj radila na ktore stranky kuknut 🙂

zuzulik160
30. nov 2011

@barushkaaam 😀 😀 😀 myslim,ze bude rad,predsa len bude to prijemna cinnost 😀

vardzikova
30. nov 2011

@vejula my to skusime už teraz 😀

vardzikova
30. nov 2011

@veonka tak moja len musiš ešte chvyľočku vyčkať 🙂 tak my sa snažilkujeme už od piatku a pozri sa dnes je streda - a manželik stale ešte chce tak sa mu normalne čudujem 😀 😀 najprv sme sa len zabehli a teraz nam to ide jedna radosť 😎

vardzikova
30. nov 2011

@zuzulik160 Ahoj . No jasne zarezavame naplno. Už od piatku každy den pre istotu. Uvidime ako nam to išlo 😀

vejula
30. nov 2011

@vardzikova supiš snad sa vam zadari.... tak my to budeme mať so snažilkovanim sťažene, lebo vela krat sa proste neda, ked maly buntoší do jedenastej večer, vieš, tak vikendy to istia.. ale možno aj tak lepšie aspon sa na to nebudeme tak moc sustrediť, to tiež nieje moc dobre 🙂

vardzikova
30. nov 2011

@kemonka no ved my to využivame už od piatku aj ked ovu test vyšiel až včera .. manželik povedal že sa budeme dalej snažilkovať aby sme to nahodou neprepasli .. tak sa tešim 😀 😀

vardzikova
30. nov 2011

@vejula no tak to je jasne 😉 my s tým zasa problém nemáme , ide nám to jedna radosť až sa mu čudujem že ho to ešte od piatku neomrzelo každy den ,, ten ma ale vydrž 😀

vejula
30. nov 2011

@vardzikova tak super, vy sa asi dlho snažilkovať nebudete, ked takto poctivo makate 😀 😀 😀

vardzikova
30. nov 2011

@vejula tak snažime sa aby sa nam to podarilo čo najskôr aby sme do noveho domčeka mali aj maleho pokladika 😀

vardzikova
30. nov 2011

@havana21 Aj mne sa to občas stava a rano potom vstavam s takým zvláštnym pocitom.

vejula
30. nov 2011

inak ked je reč o snoch mne sa par dni dozadu snivalo, že som rodila, ako porodnik bol moj gaStroenterolog a porodila som na dlažke v nemocnici 😅 divny sen
A potom sa mi teiž snivalo že som bola v porodnici, a a mm mi volal že moj starší synček nemohol celu noc spať že len vrieskal za mnou a za cicikom. Bolo to hrozne, ked ma prišli navštiviť, Dominko sa už nechcel ani prisať na cicik. Bol to hrozny pocit, dufam že to takto nebude 😖

vardzikova
30. nov 2011

@barushkaaam Budem ti držať všetky prsty aby ti to vyšlo 😀

vardzikova
30. nov 2011

@adka11 a čo sa stalo ? že sa nemôžte snažilkovať od januára?

barushkaaam
30. nov 2011

@vardzikova dakujeeeem 🙂 😉

kemonka
30. nov 2011

@vardzikova inak včera už aj mne prišiel teplomerik 😀 😀 taký pekný fialový