icon

V roku 2012 začíname snažilkovať. Kto sa pridá?

crapula
5. okt 2011

Ahojte zenusky, najde sa tu nejaka, ktora ako ja planuje v roku 2012 pocat dietatko? Asi sa snazilky snazia uz teraz, ja mozem zacat az od decembra, lebo som pred mesiacom podstupila kyretaz. Tak som zvedava, ci sa niekto prida, budem sa tesim ak sa budem moct s niekym podporovat.

mirellka
4. apr 2012

@silvuskaa som veľmi zvedavá ako bude reagovať, básni o bračekovi,sleduje mi brucho a keď som trochu zdutá hneď ma podozrieva 😀 😀 Všetko má svoje za a proti ,ale si myslím že tak ako ty chceš je viac fajn,aspoň sa detičky budú spolu hrať,moja malá bola medzi dospelými,nemali sme v rodine bábo okrem nej,bývali sme na dedine a keď som sa snažila aby sme sa stretávali s ostatnými deťmi tak nejak to nešlo.Maminky s deťmi chodili málo von,každý doma zatvorený a deti izolované od sveta 😒 Teraz sme v meste a je super že tu sú deti na ihriskách,kino, park proste sú možnosti a malá má kamarátov ..a dúfam že čoskoro naše detičky budú mať súrodencov 🙂 😉 🙂

mirellka
4. apr 2012

baby ja dnes asi explodujem,cítim sa ako sopka pred výbuchom,niečo sa deje v mojej maternici no mrcha stále nikde...

karinka2105
4. apr 2012

@mirellka a kedy ti pichol tu vyvolavacku,tusim do 10 dni by si mala dostat,vsak,no ja ti neviem mojaaa,cele je to cudneee
nejake ine zmenyy?

mirellka
4. apr 2012

@karinka2105 minulý štvrtok,takže ešte je čas na mrchu ale cítim sa tak ako píšem.Zmeny asi iba to že už ma nepichá,len sem tam taký tlak a pocity akoby sa mala mrcha spustiť,chvíľu intenzívne potom sa to stratí no ráno a večer celkom akoby sa už rozbiehala...asi mi zdivelo telo 😀 😀 a ty ako ? ako sa cítiš?

milacik3
4. apr 2012

@pacica ma ovulka byt vzdy ak je zena v poriadku....ale ja nemam MS tak aj ovulka stagnuje :-/ ale mam lieky na to aby fungovalo vsetko ako ma...snad to vide...je tu vela zien co ma podobne problemy...

alenitka
4. apr 2012

@pacica ahoj. teraz som si spomenula na este jeden tehu priznak ktory som mala a odoznel hned s tehotenstvom. ja som strasny ranospac 🙂 cize by som najradsej v posteli vylihovala aj do obeda, keby sa dalo. proste mna ani tank nezobudi. a ked som bola tehu tak som o piatej - pol siestej bola hore, cerstva ako rybycka a pozerala do plafona.
a uz som si ista ze sa so mnou nieco deje .. kramy mam dostat az o 4 dni a uz mam riadne tlaky v maternici od vcera, ako keby sa uz uz mala spustit :( nechapem.. toto som este nikdy nemala .. nanajvys tak 2 dni pred mrchou trosku bolesti. ale toto?
a ty ako ? este si sa netestovala ?

jarka62
4. apr 2012

@alenitka ak nepríde tak ja 🙂 mala by prísť 7.4. a dúfam že si dá pohov 😀

alenitka
4. apr 2012

@jarka62 tak drzim nam obom palce aby neprisla ... a velkonocna nedela nech je nasim vykupenim 🙂)))

dominika1516
4. apr 2012

@alenitka no ved pozeram ze tu tehuliek pribuda kazdym dnom a tiez dufam ze sa k nim pridam lebo im kustik vecej zavidim ale zelam to kazdej jednej 🙂 a pevne verim ze aj ty sa coskoro nakazis tehulkovstvom 😀

alenitka
4. apr 2012

@dominika1516 ty si z vychodu ? pytam sa, lebo ja som, ale uz zijem na strednom slovensku ... ved jasne, to je ludske, ze je tam aj zavist, ale taka dobroprajna, alebo ako to napisat 🙂

magic08
4. apr 2012

@mirellka ved taketo pocity na mrchu, mierne bolesti na mrchu, ktore prichadzaju a potom odznievaju moze byt priznak tehu... jasom taketo bolesti mala asi az do 6. mesiaca... takze do nedele drzim palce, aby mrcha nerpisla...

dominika1516
4. apr 2012

@alenitka presne si to napisala ze dobroprajna zavist to je 😉 ... Ano ano z vychodu som blizko Kosic 😉 ... A ty si kde predtym byvala?..😉

alenitka
4. apr 2012

@dominika1516 ja som zo Starej Lubovne a okolia, a chodila som do Presova na strednu a do KE na vysku 🙂

pacica
Odpoveď bola odstránená
pacica
Odpoveď bola odstránená
pacica
Odpoveď bola odstránená
alenitka
4. apr 2012

@pacica tak vidim, ze my sme podobne.. ja tiez najprv testujem skoro a potom sa bojim tak cakam kym mrcha pride 🙂 a vzdy zatial prisla ... mam taky pocit ze tentoraz mi dokonca pride skor, co u mna fakt nikdy nehrozilo .dve hodiny som mala take bolesti ako pol hodinu pred mrchou. tak tentokrat asi sklamanie pride skor. aj ked BT mi este neklesa, prave dnes trosku zase stupla. citala som tu, ze toto mozu byt priznaky tehu, ale takto skoro a v takej sile ? asi nie ... ale bodaj by hej 🙂

monulik23
4. apr 2012

@mirellka Ahoj a kolko ti už mešká?

vejula
4. apr 2012

@magic08 kedy oslavujete narodky? My tuto nedelu 🙂
Mno inak podla grafiku to vyzera na anovulak 😖 hmmmm, žeby ešte stale to dojčenie robilo taku šarapatu

monulik23
4. apr 2012

Ahojte. Stalo sa Vám niekedy, že týždeň pred MS Vás bolia bradavky? Toto mám prvý krát a mám bolesti žalúdka. Môže to byť v pohode? Ďakujem za rady. A želám pekný slnečný deň. 🙂

magic08
4. apr 2012

@vejula hej, vyzera zeanovulak, ako tak sledujem, tak prvy cyklus od porodu s ovu, dalsi anovulak, potom zas ovu potvrdena aj ovutestom a teraz to vyzera na anovulak.... takze sa mi to asi bude streidat, takze dalsi cyklus po mrche ideme na to... 😀
oslavujeme asi az v pondelok, na velkonocny pondelok urobime taku mensiu rodinnu oslavu, upeciem drobcovi torticku, len sa este musim rozhodnut aku 🙂
aku darcek kupujete drobcovi? ja netusim co jej kupit, ked vsetkeho ma.... 😀 😀

vejula
4. apr 2012

@magic08 a kolkeho je mala narodena? my 9.4. No ani nevrav s tymi darčekmi tiež neviem čo. Fuuu a momentalne ani nemam prachy žiadne tak musim od mm vydrankať, ale kedže sme momentalne pohadaní tak neviem ako to vyriešim 😖

sandraaaaa
4. apr 2012

@magic08 dobre ak by niečo viem na koho sa obrátiť. My máme za sebou prvý nevydarený pokus teraz po mrche ide u nás druhé kolo tak uvidíme. Prve tehotenstvo bolo na prvý šup ani sme sa velmi nesnažili, ale teraz to asi take jednoduche nebude. Vtedy som mala o 9 rokov menej 🙄

janusa_
4. apr 2012

ahojte idem k vam len tak nakuknut, co nove? nejake tehule? 😉

dominika1516
4. apr 2012

@alenitka ja som konkretne z okresu Gelnica z takej mini obce a na vysku som tiez chcela ist do KE dokonca uz aj na zapis som mala ist ale vykaslala som sa na to nasla som si totiz pracu a som tam doteraz cize nelutujem nic uz mi k stastiu chyba len babo a svadba 🙂

magic08
4. apr 2012

@vejula mala je 6.4. No asi jej kúpim len nieconaoblecenie, upečiem tortičky a stačí. Veď ma ešte banky, čo ju zasobia hlúposťami 😀

@sandraaaaa no, nám sa tiež prvé hneď zadarilo, to bolo neplánovane no chceme, ale potratila som a potom o tri mesiace zase na prvýkrát, našťastie som šťastne donosila, boleráz to asi bude trošku komplikovanejšie ☹

alenitka
4. apr 2012

@dominika1516 dominika tak to mas stastie. ja som vystudovala a uz polroka sedim doma na riti .. ale vybavujem si uz zivnost. keby som sa mala zas rozhodnut uz na vysku nejdem a mala by som uz 5 rokov odrobene 🙂 ale zase tie bezstarostne roky na intraku stali zato🙂

silvuskaa
4. apr 2012

@mirellka ja byvam na dedine a veru tu to zije, stale sme vonku a aj vela ostatnych deti, tak je veselo... 🙂

@pacica ja sa podla brucha riadit nemozem, mam ho nafuknute cely mesiac, nielen pred mrchou 😀

mirellka
4. apr 2012

@magic08 už si zvykám že mi tak je,cez deň to moc necítim aspoň dnes ale tlak na maternici a k večeru opäť predmrchové stavy.Už asi 10 deň bieločíry výtok len taký jemnučký,nejak mám stále vlhko 😀 😀,prsia mi oťaželi,prestáva mi chutiť jesť a dirigujem všetkých dookola a v priebehu dňa chytím stav že som schopná zaspať po stojačky.Príznakov mám do aleluja,testovať budem až cez víkend ak mrcha nedojde ale si myslím že dojde až o 9 mesiacov 😀 😀 😀

mirellka
4. apr 2012

@monulik23 dnes som 45 DC takže 17 dní mešká ak dobre počítam.Testy negatívne a tehu príznaky mám asi všetky.Tak som veľmi zvedavá ako to dopadne,buď som si dokonale vsugerovala tehotenstvo alebo v mojom prípade sú tehu testy 100% nespoľahlivé 😀 😀