V roku 2012 začíname snažilkovať. Kto sa pridá?
Ahojte zenusky, najde sa tu nejaka, ktora ako ja planuje v roku 2012 pocat dietatko? Asi sa snazilky snazia uz teraz, ja mozem zacat az od decembra, lebo som pred mesiacom podstupila kyretaz. Tak som zvedava, ci sa niekto prida, budem sa tesim ak sa budem moct s niekym podporovat.
@mirellka vsetko je vzdy tak ako ma byt...hlavne, ze ty si v poriadku a nic ti nebrani v dalsom snazilkovani a uvidis, ze teraz aprilove bude uspesne... ;o)))niektore veci su lepsie ked sa stanu hned na zaciatku, boli to, ale menej ako ked sa to stane neskor a je nejaky problem.mojmu bratrancovi sa narodil chlapcek bez ruciciek a noziciek, ma len kyptiky, nevedeli o tom a kocka sa to dozvedela pri porode.takze sa pozitivne nalad, urob si radost nejakou malickostou a o par dni uz budes mysliet na svoj ciel.a ty ho mas, chces babo...a zdrave babo....drzim ti palce... a co boli to preboli...
Ahojte. Mám jeden problém. Doktor mi predpísal tabletky na úpravu MS a povedal mi, že mi príde presne. Dňa 10.4. mi mala prísť a už mi mešká tri dni. Už sa Vám to niekedy stalo? Chcela by som Vašu radu. Veľmi pekne ďakujem za odpovede.
@mirellka ahoj moja...tak ešte nič nedorazilo,som len 24dc 😀...takže to je ešte čas 🙂 ... iba meriam bt do grafu...toť vše 😀 ...ale dnes sa zvýšila,tak uvidíííím čo z toho... 😉 ...jasné veď keby nič,tak sa snažíme a pokračujem ďalej 😉 😵 Hlavne nech sme všetci zdraví 😵
@miminka327 o ou,tak len nech je pekne hore 😉 🙂 myslím že meranie Bt je najlepšie,po mrche tiež začnem, držim palec nech sa to dobre vyvíja 😉 a ten moj tehu prípad mal aspoň dáke pozitívum celkom pekne z toho prsia podrástli 😀 😀 😀
@mirellka 😀 😀 😀 😀 😀 aspoň má tvoj chlap radosť 😀 😀 😀 😀 , ale nejak zvláštne sa necítim...veď potom dám vedieť 😉 ... a čo vlastne ti dorazila mrcha ? či-čooooo ??? 😀 😀 som mimo nejak ... 😕
@miminka327 to máme obaja 😀 😀 😀 mrcha ešte včera večer začala a dnes sa celkom rozbehla ,zatiaľ len slabo ale je 🙂 tak dúfam že budeš o krok vpred aby sme si mali s kým porovnávať tehu pocity 😉 😀
pridavam sa, konecne naplno. mame doma uz jedneho nezbednika (20 mes.) a teraz sme vysadili tabletky, ze mu doprajeme surodenca. len neviem, ci sa moje telo zblaznilo, alebo co. snazili sme sa pred aj pocas plodnych dni, citila som aj ovu, no od 10 dc som skoro tyzden citila pichanie v podbrusku a na lavej strane. aj teraz este obcas. vcera aj dnes sa objavil husty biely vytok. dnes som 18 dc, este skoro na test. ale pochybujem, ze by to vyslo hned prvy mesiac. do toho mam nadchu, tak vazne super. a nalady tiez kadejake. uvidime do terminu ms, prejem nam vsetkym pevne nervy a coskoro //
@mirellka 😀 no budem sa snažiť 🙂))))))))
od 3 DC do 7 DC každé ráno jednu a na 9DC mám prísť na folikulku.Už vieme že pravý vaječník je ok ale ľavý pracuje len minimálne.Posl. ovu bola z ľavého,potom ten nekonečný cyklus tak som zvedavá ako to bude teraz. 😕
@mirellka isto nie... teploty dole
kuk graf... http://www.fertilityfriend.com/home/26f403

@miminka327 Ďakujem moc,nič to aj horšie sa stáva,hlavne že sme ok a môžeme sa snažiť opäť.10 kolo trénovania pred nami 😀 😀 😀 A ty ako? nejak som sestíhala riadne čítať ani písať cez sviatky ,včera zas šoky tak som teraz mimo obraz 🙂 čo je nové,mrcha dorazila?