icon

V roku 2012 začíname snažilkovať. Kto sa pridá?

crapula
5. okt 2011

Ahojte zenusky, najde sa tu nejaka, ktora ako ja planuje v roku 2012 pocat dietatko? Asi sa snazilky snazia uz teraz, ja mozem zacat az od decembra, lebo som pred mesiacom podstupila kyretaz. Tak som zvedava, ci sa niekto prida, budem sa tesim ak sa budem moct s niekym podporovat.

mirellka
12. apr 2012

@magic08 mne to tuším môj doki navrhol keď som za ním prišla s tým že sa snažíme o bábo že by som chcela aby ma pozrel či som ok tak mi toto navrhol no platím za to 10€

supi
12. apr 2012

Ahojte, nestiham citat tak docitam neskor...vcera som bola u Dr. tak mi od dalsieho cyklu predpise na 3 mesiace antikoncepciu...ze aby sme nastartovali hormony...?????? boze 3 mesiace mi pride ako sialena doba...

mirellka
12. apr 2012

@magic08 bástri že sa ti to chce ako pekne si meriaš ale aj ja sa už polepším,je to fajn mať prehľad no a tie teploty fakt sú nízke jedine že by dáky maly eskimak prekvapil 😀

monulik23
12. apr 2012

@mirellka Ďakujem veľmi pekne. Budem rada ked budú dve čiarky, ale vieš nechcem sa dopredu tešiť, lebo potom bude sklamanie a plač a to nechcem.

magic08
12. apr 2012

@mirellka aha, za kazde vysetrenie 10? drahe snazenie... 😒
u seba to vidim na navstevu dokiho, nech pichne vyvolavacku, a tak by som sa s nim mozno dohodla nejako ci by neodsledoval 1 cyklus, ze ako to u mna vyzera s ovu... ked ten moj gyndos ma tolko pacientok, ze nestiha, tak co ja viem, co mi na to povie... 😝

magic08
12. apr 2012

@mirellka mna to bavi to meranie, sa vytesujem riadne.... 😎 no ale ked je to taketo nezazivne ako tento nekonecny cyklus, tak mam chut sa uz aj na to vykaslat...

magic08
12. apr 2012

@supi antikoncepciou sa nastartuvavaju hormony? a co tak radsej urobit hormonalny profil a zistit, kde to hapruje...? pre mna by to boli 3 mesiace straty 😕

henca74
12. apr 2012

@magic08 ja som vymenila dr. hned mi urobila usg, cytologiu a vravela som, ze chceme babo, tak ide urobit vsetko preto aby som do konca roka bola tehu...to su jej slova.ked som bola na vyvolavacku mi robila znova usg a ani som nic neplatila.ked ma dr.utz, tak sa ty mozes dohodnut, ze ti urobi folikulometriu.stoji to okolo 10eur.

magic08
12. apr 2012

@henca74 mas super dr. ked ten moje nemal tolko zien na hlave, tak aj on sa pekne venoval kazdej, teraz uz nestiha, bo si nalozil, a tak aj tie jeho vysetrenia vyzeraju... no musim sa objednat na vysetrenie, nech mi pichne vyvolavacku a rovno sa pokusim s nim nejako dohodnut, ze sa snazime o druhe babo, nech sa na to pozrie lepsie...

mirellka
12. apr 2012

@magic08 nie každé. To by sme nemali čo do úst 🙂 .Keď 9 DC prídem dám 10 € a chodím kým to folik narastie tak veľký že mi povie že sa môžeme snažiť ze ovu by mala byť zajtra. To sú tak 3-4 návštevy u dokiho,je to také otravné ale zas podľa mňa najpresnejšie a ovu testy tiež dosť stoja.Ale vraj niekoré poisťovňe to preplácajú no moja nie som Dôvera 😒

silvuskaa
12. apr 2012

@mirellka hlavu hore hlavne ze mozete zacat od zaciatku a nebolo to mimomaternicove. My tiez zaciname odznova, jeden test uplne slabulilinka ciarka a na druhom pekne viditelna, no za 5minut zmizna....a poobede prisla mrcha, takeeee sklamanie to bolo ze som si veru aj poplakala, uplne som bola v tom ze sa nam podarilo otehotniet.....
ako viete ze je plodny mesiac??? 😀

magic08
12. apr 2012

@mirellka ja mam dokiho hned vedla budovy kde pracujem, takze by nebol problem si odbehnut... 😀 uz len sa dohodnut s nim, nejako rozumne...
a aky by mal byt folik velky aby praskol... viem, ze u kazdeho individualne, ale tak cca

zuzik1983
12. apr 2012

ahojte, tak za mesiac, mozno 2 mesiace sa aj my zacneme snazilkovat.nechce sa mi to citat dozadu.dajte nejake tipy, ako by to mohlo vyjst.beriete nejake vitaminy alebo nieco?kedy by bolo vhodne zacat? 🙂 a tak...

supi
12. apr 2012

@magic08 nooo mne sa tiez nechce tolko cakat, ale ja som neni Dr. neviem aké sú v tomto možnosti, a toto mi povedal...

zvolsiinylogin
12. apr 2012

ahojte,prisli mi vysledky z biochemky, tak vysledok je negativny, hcg je 0,5 v moci...je to vela alebo malo? Aky musi byt hcg,aby vysledok bol pozitivny? Dakujem.

silvuskaa
12. apr 2012

@zuzik1983 ahoj tak najlepsie je zacat vtedy kedy sa nesustredite na snazenie 😀 viem znie to hlupo, ale podla vlastnej skusenosti je to tak, my sa snazime a zatial nic, asi sa az moc snazime......inak ja beriem teraz femibion 800.

silvuska85
12. apr 2012

@zuzik1983 ahojky najlepšie je sa na to nesústrediť a užívať si to a mať orgazmus po mužovi aby sa spermie nasali 🙂 pozitívne myslieť že ti vyjde a prípadne vitamínky 🙂 držím palečky

janusa_
12. apr 2012

ahojte kocenky 🙂 ja len so mvas prisla pozdraivt, dufam ze sa vam dobre dari 🙂

janusa_
12. apr 2012

@zvolsiinylogin a kolko dni mas od ovulacie resp kolko ti meska?

zvolsiinylogin
12. apr 2012

@janusa_ ahoj,meskala mi dva tyzdne, ale dostala som od 24.3. - do 30.3. Az potom vysli "akoze" dve ciarky, aspon som si myslela...podla internetu by som mala byt 7tt az 8tt. Menila som dr. , mam teraz noveho a mam ist v utorok na sono a na vstupnu prehliadku...tak nic z toho nebude, ale zivot zatial nekonci..

mirellka
13. apr 2012

@silvuskaa tak tomu vôbec nechápem ako môže test ukázať // a potom zmizne / 😒 človek najskôr neverí od šťastia a potom zas od sklamania ☹ no čo už ideme,ďalej 😉 možno apríl bude ten úspešný 😀
Apríl je taký veselý mesiac,tak preto sme písali že by sa mohlo podariť ale plodný je každý jeden v roku pokiaľ je ovu 😀

magic08
13. apr 2012

@mirellka
@henca74 no baby dosla mi trpezlivost, idem si ja pekne za dokim... 😝

mirellka
13. apr 2012

@magic08 myslím že určite sa doodnete keď o to požiadaš...zrelý by mal byť okolo 20 mm no neviem to presne ja len mrknem očkom do karty keď čakám na vyšetrenie nie vždy mi povie akej veľkosti folik je

mirellka
13. apr 2012

@magic08 super rozhodnutie,držím palčeky daj vedieť pak... 🙂

magic08
13. apr 2012

@mirellka dam vediet jasne.

alenitka
13. apr 2012

@magic08 drzim palce nech sa to vyriesi uz a mozete dalej snazit 🙂

magic08
13. apr 2012

@alenitka
no tak pichol mi agolutin a ze do 10 dni pride mrcha... no bodaj by uz zajtra dosla... 😝
inak je vsetko v poriadku...
a @mirellka nedohodla som sa na nicom... ☹ lebo ze pokial kojim tak to nema vyznam, lebo tie cykly mozu byt anovulacne vsetky... 😝 no takze pride mrcha, nasadim si fytosoju a uvidime ako zareagujem... ak nezaberie ani to, tak zacnem pomaly odstavovat... aj ked uz som si kupila v lekarni homeopatika na zastavenie laktacie... takze zacnem malej znizovat dennu davku 😀 😀 😀
a inak dostala ma jdna vec, poslal ma lekar do lekarne vybrat Agolutin, na recepte 5x2ml ampulky... a si predstavte, ze sestricka mi pichla a zvysok si odlozila pekne do skrinky... to co ma byt toto??!?!?! a za vysetrenie si opytal 2 ecka, za co? ze ma pozrel? som normalne rozcarovana z dnesneho vysetrenia. Tak taky lekar by asi mal mat Agolutin na ambulancii, no nie? a nie posielat pacientky nech mu kupia do zasoby!!!!!! 😠 😠 😠 😠

miminka327
13. apr 2012

idem skúsiť pridať moj graf 😀 neviem,ale či pôjdeeee otvoriť 😀 😀 http://www.womenzone.cz/app/calendar/tempr.aspx ... mrknite 😉

supi
13. apr 2012

snazilky ahojte 🙂 mam otazku, mozem nemat ovulaciu/(dozretie a uvolnenie vajicka) aj napriek tomu ze mam bielkovy hlien a bolesti? Dnes som 14 DC a zacala som predsalen merat BT, ale to mi tento cyklus asi uz vela nepovie, ze? dnes som mala 36,5...da sa aj od dnes ked budem merat zistit ovulka?

magic08
13. apr 2012

@miminka327 ahoj, nejde otvorit... pyta prihlasovacie udaje...

@supi no pokial ovulka uz bola, tak meranim vela nezistis... aj ked je bielkovy hlien, este neznamena ze ovulka prebehla, folik musi prasknut aby sa uvolnilo vajko, vtedy ovu prebehla, pokial mas bolesti, tak podla mna su tie bolesti z toho, ze folik praskol a ze sa vajo uvolnilo... neviem ti v tomto zodpovdne poradit, lebo ja som nikdy v zivote ovulku necitila... 😝 takze neviem ake su to bolesti... 😀
no pokial ovu este nebola, tak to meranim este zistit vies...