icon

V roku 2012 začíname snažilkovať. Kto sa pridá?

crapula
5. okt 2011

Ahojte zenusky, najde sa tu nejaka, ktora ako ja planuje v roku 2012 pocat dietatko? Asi sa snazilky snazia uz teraz, ja mozem zacat az od decembra, lebo som pred mesiacom podstupila kyretaz. Tak som zvedava, ci sa niekto prida, budem sa tesim ak sa budem moct s niekym podporovat.

mirellka
14. apr 2012

@kemonka to bolo také záhadné tehu .52 DC dom začala mať žltohnedý výtok a riadne bolesti v podbrušku,zle mi bolo ...Na maternici nebolo vidno tak zhodnotil že tehu bolo mimomaternicové , tak mi spravil ešte krvné testy ..všetko je už ok,dnes mám 3tí deň mrchu , beriem clostil a tešíme sa na snažilkovanie a asi aj na prstíkovú metódu 😀

sagitta8
15. apr 2012

ahojte, tak ako sa mate? ja cakam, ci pride mrcha, cely mesiac sme sa snazili, tak verime, ze nie. meriam aj teplotku - tu je graf http://www.fertilityfriend.com/home/3bed0d tak som zvedava ako dopadneme

5759
15. apr 2012

Prstíková metóda na otehotnenie. Poznáte ju?

5759
15. apr 2012

Pozrite si na fóre-je tam o tom diskusia .

magic08
16. apr 2012

Ahojte baby, dobre ranko prajem a prijemny den... bleeeee pondelok.... 😝
aký ste mali víkend? ja som si uzivala malinku, kedze uz chodime do prace... aj pocasie nam celom prijalo... inak ziadna zmena...
nejake nove tehulky?

dada7701
16. apr 2012

Ahojte baby, dnes mám termín mrchy, ale zatiaľ nič....teda neviem presne, pretože snažilkovať sme sa začali vo februári.....v marci mi došla mrcha, ale týžden skôr...tak rátam od posledného termínu 20,03,že by mala dôjsť dnes, pretože môj cyklus bol doteraz 28 dni....stalo sa mi to prvykrát.....minulý týžden som mala bolesti ako pred mrchou....mierne ma bolelo brucho...tlaky...asi 3 dni...jemne špinenie aj to len cca hodinku...žiadne iné príznaky.....prsia ma pobolievaju, ale to vždy....začala som tento mesiac merať aj bazálnu teplotu....vyzerá,že ovulácia bola...aj ked s tým hlienom si nie som istá....teplota sa pohybovala 36,6- 36,8 potom stupla teplota na 37-37,1 a stále sa drží až do dnes na takejto hodnote....

miminka327
16. apr 2012

Ahojte baby , takže asi z tohooo nič nebude 😠 dnes mi klesla teplota na 36,8 😎 ... tak asi sa blíži mrchaaa ...

monulik23
16. apr 2012

Ahojte. Potrebovala by som jednu pomoc a rady od Vás. Dňa 10.4 mi mala prisť MS, ale neprišla. mešká mi to už 7 dní. Robila som si preistotu aj test ale bol negatívny. Mám počkať ešte pár dní? prosím o rady. Ďakujem.

magic08
16. apr 2012

@monulik23 pockaj este par dni, tyzden... ak nedojde mrcha skus test, ak bude zase negativny, tak pravdepodobne anovulak... a navstivila by som dokiho....
aj merias BT? mala si ovu tento cyklus?

magic08
16. apr 2012

@dada7701 ahoj, podla mna je to jasne tehu... svedci o tom aj ta teplota, ktora sa drzi hore a neklesa... nerobila si si dnes test? mala by si... podla mna budu //... 😀
drzim palce a cakame na fotecku, nech sa potesime aspon pohladom.... 😀

monulik23
16. apr 2012

@magic08 Ahoj teraz som si merala a mala som 37,3 môžem mať ovulku? Ale mám taký slabučký krvaví výtok a ešte stále sa mi nepustili. Ano tento cyklus som mala ovulku. Som nervózna a neviem, čo mám robiť.

monulik23
16. apr 2012

@magic08 ale už mám 34 deň cyklu čo to môže znamenať?

magic08
16. apr 2012

@monulik23 nema vyznam merat BT pocas dna... na nic to nepoukazuje... BT sa meni pocas dna neustale...
odmeraj rano, hned po zobudeni, pred tym ako vstanes y postele, ak bude zvysena, tak to moze poukazovat na tehu... slabucky krvavy vytok moze byt zacinajuca mrcha, ale tiez to moze byt krvacanie pocas tehu v case mrchy... odmeraj rano BT, ak bude zvysena, skus este raz test... vraj sa maju testy robit az ked mrcha meska 14 dni, podla nazorov gyndosov, tak skus to vydzat...
drzim palce...

magic08
16. apr 2012

@monulik23 kolko si dnes DPO?

januliatko1985
16. apr 2012

@magic08 no ahojky, co mas nove? ja takto: http://www.fertilityfriend.com/home/3ac8b0
A testik negativny...zacinam nad tym uvazovat, ze mohla ovu byt aj 21dc.

@miminka327 a ktory si dc? nemas grafik?

supi
16. apr 2012

baby dnes som 17 DC, bielok mam uz asi 4 dni a dnes mi klesla BT z 36,6 na 35,5...mozem to chapat ako ovulaciu???????

miminka327
16. apr 2012

@januliatko1985 ahoj mááám 🙂 http://www.womenzone.cz/uzivatelka/romoadam/gra... a som dnes 28dc 🙂 ...

supi
16. apr 2012

@januliatko1985 ja sa teda tie grafy zatial len ucim citat 😀 ale nemohla byt ovu skor ten 26 DC? lebo tam to potom uz islo hore a neklesalo??? ale neviem 😕

januliatko1985
16. apr 2012

@miminka327 no v tom womenzone sa nejako neviem vysomarit 😀 kde ti oznacilo ovulku na ktory dc?

januliatko1985
16. apr 2012

@supi ak ti zajtra vystupi teplotka a bude sa drzat hore , tak mozno bude dnes ovulka...meraj dalej.mas nejake priznaky ovu?

januliatko1985
16. apr 2012

@supi ja by som skor povedala, ze asi 21dc, lebo na 25dc som bola na sono a uz tam videl zlte teliesko, to znamena, ze ovu uz bola pred 26dc.

magic08
16. apr 2012

@januliatko1985 no, podla mna neviem ci by mohla byt ovu na 21 DC... a aj keby, tak by ti test uz mohol dnes ukazat, ci?
ja tak, ze som bola v piatok u gyndosa na vyvolavacku, uz ani nemeriam, len cakam na mrchu a potom zacnem novy cyklus s Alchemilkou, mozno aj tu soju si nasadim a opat merat... a sexikovat budeme kazdy druhy den pocas celeho mesiaca... tak snad to vyjde... 😝
http://www.fertilityfriend.com/home/26f403

supi
16. apr 2012

@januliatko1985 no uz 4 den mam bielkovy hlien a bolesti...12 DC som mala este male folikuly aj maternicu este nizku 6mm, tak snad je to teraz uz ovu...som z toho blba uz 😀 😀

magic08
16. apr 2012

@supi kde mas grafik... nemozes este raz pridat... 😔

januliatko1985
16. apr 2012

@magic08 skus nasadit tu soju, zevraj je to fakt dobre...mne ak tento cyklus nevyjde, tak tiez ju zacnem uzivat.
Mohol by mi uz dnes ukazat....niekomu ukaze az ked meska 14dni.som z toho uz blbaaa 😅

januliatko1985
16. apr 2012

@supi noo, tak potom sa to uz asi blizi 😉

supi
16. apr 2012

@miminka327 ovulka podla grafu bola kedy ? 17 DC? alebo to zle citam?

magic08
16. apr 2012

@januliatko1985 a neskusala si test este dnes? urob a priloz foto... teplotky sa drzia hore, tak si myslim, ze by tam mohlo nieco byt... drzim palce...
ja nad tou sojou uvazujem, len kojim, citala som dost negat. o soji... ale laktacna poradkyna sa mi k tomu vyjadrila tak, ze pokial dieta nie jealegricke, tak ze ju s kludom mozem... tak neviem.... 😨

januliatko1985
16. apr 2012

@magic08 praveze som testla a nic ☹ ale ta vysoka teplotka ma utesuje 😅

miminka327
16. apr 2012

@januliatko1985
@supi na 14dc...mi oznacilo ovu 😀