icon

V roku 2012 začíname snažilkovať. Kto sa pridá?

crapula
5. okt 2011

Ahojte zenusky, najde sa tu nejaka, ktora ako ja planuje v roku 2012 pocat dietatko? Asi sa snazilky snazia uz teraz, ja mozem zacat az od decembra, lebo som pred mesiacom podstupila kyretaz. Tak som zvedava, ci sa niekto prida, budem sa tesim ak sa budem moct s niekym podporovat.

januliatko1985
16. apr 2012

@miminka327 ja si myslim, ze si mala ovu na 19, alebo 21dc, takze ten pokles nemusi nic znamenat 😉

januliatko1985
16. apr 2012

@miminka327 heh, sak to je len program, po 14dc, boli este poklesy teplotky, takze 14asi nie, isto bola neskor.

miminka327
16. apr 2012

@januliatko1985 no veď hej nemusí nič znamenať....tam to tak nejak divne ukazuje...ale napisala som ti akoze kedy mi začala ovu...no len tiež si myslím,že bola nesôr...uvidííííme...kks,to je des keď sa človek dá na niečo takéto a ešte keď toto je aj môj prvý graf 😀

monulik23
16. apr 2012

@magic08 Ďakujem za radu. Skúsim to hneď ráno si odmerať, ak bude zvýšená tak ti hneď napíšem. A skúsim vydržať tých 14 dní aj keď budem nervózna, ale čo sa dá robiť. A to DPO, čo znamená?

magic08
16. apr 2012

@januliatko1985 hej, hej, ta teplota je pekna... tak len vydrzat... 🙂

magic08
16. apr 2012

@monulik23 DPO je den po ovulacii, zacinas to pocitas od dna ovu po mrchu... kedy si mala ovulaciu?kolky den cyklu (DC)

monulik23
16. apr 2012

@magic08 V 28 dni. Ale teraz som sklamaná, lebo mi prišla MS a ja som sa tešila, že budem Tehu. Bože chcem byť Tehu. Snažíme sa už 4 mesiace a nič. Beriem aj tabletky na to, vôbec na to nemyslím, nie som v strese som v pohode. Ja už neviem, čo mám robiť. ☹

magic08
16. apr 2012

@monulik23 na 28 den cyklu si mala ovulku? beries clostil?
nevadi, hlavu hore, aj my sa snazime aktívne 4 mesiace, cakam na mrchu, bola som aj na vyvolavacku, tak snad do bud. pondelka dorazi. Zacinam dalsi cyklus pit alchemilku, tak snad pomoze...
Viem ako sa citis, sme na tom v podstate rovnako, tiez velmi tuzim po // no 4 mesiace este nie je tak dlha doba... su baby co sa snazia roky a nedari sa, takze nevesaj hlavu... budeme sa navzajom podporovat, ved sme tu predsa aj od toho...

supi
16. apr 2012

baby ja riesim dilemu, ak to tento cyklus nevyjde, tak mi navrhol dr. brat na 3 mesiace antikoncepciu...pri prvom tehu som mesiac po vysadeni HAK otehotnela tak neviem...akurat 3 mesiace sa mi nechce cakat, ale zase ked to pri prvom tehu pomohlo...

monulik23
16. apr 2012

@magic08 Beriem kyselinu listovú a od zajtra budem piť Alchemilkový čaj. Ja viem, že 4 mesiace je ešte málo, ale pre mňa to pripadá, ako večnosť. skúšam na to nemyslieť, ale je to veľmi ťažké. ďakujem ti veľmi pekne za radu a aj Tebe želám, aby sa Vám to čo najrýchlajšie podarilo.

magic08
16. apr 2012

@supi mozno to bola len nahoda... mne osobne to pride ako blbost... co lekar - to nazor

@monulik23 hej, tiez mi to pride ako vecnost, no ja uz jedno dieta mam, tak sa snazim venovat mu co najviac casu, zvlast preto, ze uz chodim opat do prace a nie som s malou tolko ako na RD

magic08
16. apr 2012

@monulik23 inak, mozes si este davat vitamin E, ten je tiez prospesny a ten mozes aj muzickovi naordinovat... a pokial mavas ovulku az tak neskoro, tak by som skusila aj tu fytosoju...

alenitka
16. apr 2012

@magic08 ahoj.. no citam ze vyvolavacka :( ja som dnes 11 DC a pomaly zacinaju ovu priznaky... asi nejdem tento mesiac este testovat .,. stale si myslim ze si ovu poznam dobre. a uvidim tento mesiac podla teploty a buduci budem uz aj testovat .. ale bola by som rada, keby nebolo treba 🙂 tento mesiac snazilkujeme s takou chutou obaja a rozhodli sme sa ze teraz budeme aj kazdy den, nech to slak trafi 🙂 a ked som uz pocula tolke chvali na prstikovu metodu aj tu budeme praktizovat asi .. za skusku nic nedame 🙂
pomaly asi prestanem pit alchemilku aj grepovu stavu. inac taka cerstva stava z grepu to je mnaaam 🙂 az na tu kopu prace potom s odstavovacom cely ho rozobrat a umyvat a ble ble a na dalsi den zas. uz som mm dnes vravela ze sa asi uchylime len k dzusom ako tu pisu baby 🙂

magic08
16. apr 2012

@alenitka no ano, nakoniec som tam teda sla, nebolo na co cakat... ja dnes 42 DC tak do pondelka buduceho by mala prist, mrchana... no uz nech cim skor dorazi... nech mozme opat ist na to...
ja som pri prvom tehu ani pri druhom tehu nerobila ovu testy, len som merala teplotu a sledovala hlien a stacilo to... otehu som na prvy krat v oboch pripadoch, akurat o to prve babo sme prisli...
to ze snazilkujete s velkou chutou je super, na konci cyklu budete vysmiati obidvaja nad tehu testom s //
ja zacneme ked dojde mrcha s alchemilkou, a mozno dam aj tu fytosoju, uvidime... musim sa aj ja naladit tak dobre ako ty na snazenie, len niekedy sa ani nechce po celom hektickom dni, som suca akurat do postele, ale sama... 😝 😝

monulik23
16. apr 2012

@magic08 Ja mám tiež už jedno dieťa. ale snažíme sa o druhé, aby tam nebol veľký vekový rozdiel, lebo dcérka už má 5 rokov. Mám nepravidelnú MS a doktor mi predpísal aj tabletky na úpravu, ale presne 10.4 neprišli až dnes, tak som si myslela, že možno budem tehu, ale čo čert nechcel, tak mi prišli. Však sa budeme aj nadalej snažiť, nič sa nedá robiť.

magic08
16. apr 2012

@monulik23 no asi tak, aj tak nic ine neostava... takze hura do noveho cyklu... len ta moja mrcha nech konecne dorazi... 😝

alenitka
16. apr 2012

@magic08 no ja prave nemam teraz hekticke dni, lebo robim ako uctovnicka iba doma, a kedze marec a danove je fuc tak mam uplnu nudu a naladu na snazenie .. a mm ma stale ale teraz este viac .. tak to mame zladene. bola by som rada ak by to vyslo ale zase uz to beriem tak inac ako prve mesiace snazenia .. ked pride mrchana tak pride... uvidime sice ako to bude par dni pred ale zatial pohioda ... 🙂))) a som si povedala ze uz netestujem tehotenske testy. citam tu ze baby mali duchov a potom nic .. toho sa dozit nechcem to by len bolo sklamanie. ked som bola prvy krat tehu tak som testla az 2 dni po meskani, ale to som fakt vedela ze som tehu aj bez priznakov. to bol 6ty zmysel 🙂 a zial zmysel nesklamal ani pri predtuche ze nie je vsetko ok :(
a teraz aj lutujem ze sme sa nezacali snazit skor ako po 2 rokoch od potratu ...

magic08
16. apr 2012

@alenitka to ste 2 roky cielene cakali na snazenie? ja ked som prvykrat potratila, tak sme opat zacali snazit po 3 mesiacoch, aj ked mi doki odporucal cakat 1 rok, ja som si to nedokazala predstavit. Otehu som vtedy hned na prvykrat, nastastie som uspesne donosila, tiez zapracoval 6.zmysel, ist do toho...
musim si z teba zobrat priklad a tiez snazit s nadsenim... 😀

alenitka
16. apr 2012

@magic08 snazime sice s nadsenim ale aj tak stale nato myslim a to je zle .. ale neda sa to ovplyvnit.. teda zatial to neviem 🙂
a necakali sme cielene, ale mala som skolu, tak som chcela pockat s tehotenstvom az po nej, lebo som dost skuskovy stresman : ) a potom diplomovka, statnice... a potom neuspesne hladanie prace a zacatie snazenia ... a teraz sme tu, a cakame a snazime a dufame 🙂

monulik23
16. apr 2012

@magic08 No tak držím palce. A nech Nám dvom víde to po čom najviac túžime. Po bábätku. Tak pekné snažilkovanie. 🙂

magic08
16. apr 2012

@alenitka hej to poznam tie stresy zo statnic... 😀 drzim palce, nech ste cim skor tehu...

@monulik23 tiez drzim palce...

kocky odchadzam pre drobca... pekny den zelam... 🙂

dada7701
17. apr 2012

@magic08 ahoj, tak nič z toho, mrška dorazila....tak možno o mesiac 🙂))) prajem krásny (u nás na východe upršaný a chladný ) deň.

magic08
17. apr 2012

@dada7701 no tak to ma teda mrzi... ☹ ale hura do dalsieho cyklu... ved aj to snazenie ma nieco do seba... 😀 moja mrcha nie a nie dorazit... cakam kazdy den... 😝
veru, na vychode je hnusne pocasie... malej som riadne zimnu bundu dala rano do jasli...

miminka327
17. apr 2012

@mirellka Ahooooj moja 🙂 aký máš deň ? 😵

mirellka
17. apr 2012

@miminka327 ahojček,ale celkom fajn teraz mám trošku menej času lebo dcérka odmieta chodiť do družiny tak od 12tej sme spolu čomu sa aj teším ale ma to aj znepokojuje lebo vždy tam rada chodila.Teraz ma fázu že si bunker postavila,schováva sa do prádelníka s batekou a knižkou,zatvára sa aby bola sama - tvrdí že je všetko ok len niekedy nevie čo má robiť ,nič ju nebaví ani kamaráti ani škola ani hranie sa ani počítač ani nič..tak pátram čo sa deje . Včera večer že idem pozrieť čo ste popísali a môj drahý zapotil otázku že či existuje stránka ČIERNY TIGER kde by aj on čmáral o mužskej plodnosti 😀 😀 😀 😀 som sa pobavila 🙂 tak idem až teraz študovať čo ste rozoberali 😉 a ty ako ? dúfam že mrcha nedošla ?

miminka327
17. apr 2012

@mirellka ...no moja,tak aspoň sa doma nenudíš 😀 😀 ,môj malý 😀 (skoro tak vysoký ako ja 😀) mal tiež obdobie,že nechcel chodiť do družiny,ale trvalo to asi len 2-3mesiace a potom ho to prešlo...ale tiež som vtedy pátrala čo sa deje, a zistila som,že starší im robili zle a kedže oni boli prvaci tak ešte neboli ostrieľaní,teraz je to OK 😉 ...majú svoje obdobia-my tiež nemáme vždy náladu 🙂 No hej chlapi si robia srandičky 😀 😀 a tiež nestíham všetko čítať...to by som tu musela byť zavesená non STOP 😉 ! Mrcha ešte nedošla,ale ešte má aj čas ... uvidím...včera mi teplota klesla na 36,8,ale dnes bola zas 37 ...tak tažko súdiť 😀

mirellka
17. apr 2012

@miminka327 keď mala problémy s kamarátmi tak mi povedala,dúfam že je to len dočasný výkyv nálady.
Super že teplota je 37,juuj by bolo super keby si tehu už by sa zišlo aby bol niekto tehu nech nás to povzbudí 🙂 😉

zora256
17. apr 2012

Ahojte!
Mal niekto pri PCO,také že na 11 deň cyklu mal trošku krvi v hlienovom výtoku?A bolesti podbrušia ako na ms?Nuž ja som včera večer mala tak,a dnes akoby nič nebolo,nuž neviem mohla to byť ovulácia baby?My ešte teraz zato nechceme bábo,lebo ma unavý aj tento 9mesačný,až narok,ale chcem aby som mala vporiadku cyklus aby sa narok podarilo druhé bábo🙂

zelovocka
17. apr 2012

@zora256 ahojky, ja nemám PCO našťastie, ale mohla to byť ovulka 🙂 nabudúce, keď takéto budeš mať, sprav si ovu testík 😉 aj ste do toho snažilkovali? keď vravíš že nechcete ešte bábino druhé.

zora256
17. apr 2012

@zelovocka Ďakujem nesnažilkovali,práve preto,a ináč aj mm bol hrozne unavený,lebo drevo nosil domov,sme kúpili na kúrenie,ak až do úplnej tmy pracoval sním,našťastie,lebo chuť som mala,ale tak som sa držala na uzde😀A aj ja som na ten test myslela,že si ho zaobstarám a potom nabudúce,ak sa zopakuje,tak otestujem🙂