icon

V roku 2012 začíname snažilkovať. Kto sa pridá?

crapula
5. okt 2011

Ahojte zenusky, najde sa tu nejaka, ktora ako ja planuje v roku 2012 pocat dietatko? Asi sa snazilky snazia uz teraz, ja mozem zacat az od decembra, lebo som pred mesiacom podstupila kyretaz. Tak som zvedava, ci sa niekto prida, budem sa tesim ak sa budem moct s niekym podporovat.

henca74
19. apr 2012

@mirellka ahoj, ja som dnes mala ist k dr. pre duphaston, ten mesiac so snazenia nic, mame doma lazaret...chripka+zapal priedusiek, takze vsetci lezime v posteli s horuckami...tebe aj ostatnym babam drzim palceky aby vam to tento mesiac vyslo...a nech ako prva zakladas temu januarovky 2013 ;o)))

reiva
19. apr 2012

Ahojte. Začiatkom roka som sem prispievala ako snažilka 🙂 nám sa to už podarilo... chcela by som vás poprosiť o radu... moja švagriná má zdravotný problém, myom a doktor jej povedal, že ak neotehu do dvoch troch mesiacov, tak ho bud zmrazia, aby sa im bábo podarilo, alebo jej všetko vyberú ☹ neviete poradiť nejaké bylinky na posilnenie sliznice maternice? Niečo prírodné? Pred mesiacom bola tehu, ale po mesiaci aj dačo nastal samovoľný potrat, nakoľko tam šarapatil ten myom ☹ beriete niečo na prírodnej báze? ďakujem

januliatko1985
19. apr 2012

@reiva tak viem, ze na posilnenie sliznice je dobry alchemilkovy cajik 😉

reiva
19. apr 2012

@januliatko1985 Ďakujem, sondujem teraz aj na nete, čo by sa dalo ešte robiť... švagriná má už cez 35 rokov a má dva a pol ročného synčeka a chcela by ešte jedno bábätko k nemu a je nešťastná, že to takto dopadlo... chcela by som jej pomôcť... jej synček býva často chorý a nevedia zistiť čo mu je a dopriala by som jej ešte jedno zdravé bábätko 🙂

mirellka
19. apr 2012

@miminka327 si neodolala čoooo? 😀 ešte by som nerobila uzávery,treba počkať .Teplotku máš stále hore tak to je dobré.Dnes čiarka nebola zajtra môže byť duch 😉

mirellka
19. apr 2012

@henca74 jeeej Ďakujem ti moc za pekné prianie,či by som ju ja alebo niektorá z nás založila budem sa tešiť rovnako.Len nech sa šťastie na nás usmeje aby sme v tom roku všetky pekne o takomto čase kočíkovali naše vytúžené zdravé bábätka 😵 😵

mirellka
19. apr 2012

@henca74 a skore uzdravenie celej rodinke prajem 🙂

milacik3
19. apr 2012

@mirellka clostil ovulku neovplyvnuje,ze by bola skor alebo neskor...zavisi to kedy zacinas uzivat clostil...niektore zacinaju az 5 DC a tym sa to moze predlzit...ja napr. uzivam od 3DC (7 dni)

mirellka
19. apr 2012

@milacik3 rovnako ako ty som brala od 3 do 7 deň 1 tabl.rano.Dnes som 9DC ,už sa mi stalo že som mala ovu na 14 DC a to bez liekov tak som mala obavu či to aj ovu náhodou neurýchli,len aby sme neprepásli šancu 😀 Ako dlho už berieš clost..

vinifred
19. apr 2012

..prepáčte,ja sa nepridám..budem sa o to snažiť sama s mojím manželom..ale prosím čas a spôsoby si nechám pre seba.. 😀

milacik3
19. apr 2012

@mirellka no tak to ja som novacik 😀 len tento meisac som brala...len sa tu na stranke vzdelavam...ja som brala od 3DC -9DC 1tab. a ovulku som mala na 16DC (inokedy som ju nemala) nevedela som ani ci budem citit prasknutie ale mala som strasne bolesti cely den takze som vedela kedy sa to udeje....(ale kedze som to presne nevedela) a na folikumetrii som bola v 10DC a este boli folikuly male tak sme zacali cca 4dni pred ovulkou...a cez ovulku a este pre istotu aj vcera (takze 6 dni kazdy den) uz sa mi vcera ani nechcelo 😒 ☹

mirellka
19. apr 2012

@milacik3 no , kto si to kedy pomyslel že robiť deti je taká makačka 🙂 super je že sa podarilo vaječníky zobudiť a ovu je 🙂 keď ste boli takí usilovní tak snáď bude aj odmena // 😉 držím palce 🙂

milacik3
19. apr 2012

@mirellka no bola by som velmi rada...ale to sa ukaze az o par tt 😒 to mi hovor...niekto len sa ,,šuchne,, a uz je v tom ...a niektorí cele roky a nic...(my sa snazime len 4 mes.)

miminka327
19. apr 2012

@mirellka nóóó,ach...niekedy mám nervy ! Aj ty ??? 😀 .... lebo si myslím niekedy ( aj ked ovšem verím,že to raz príde),že tá moja štítka je šialenáááá ... 🙄 a ty čo , ako si na tom moja ?

henca74
19. apr 2012

@mirellka dakujeme pekne...

julinka88
19. apr 2012

Ahojte baby dlho som nepísala vidím že všetky poctivo snažilkujeme....chcela som sa spýtať máte niekto skúsenosť s calibrum babyplan???alebo ho užívate????

sandraaaaa
19. apr 2012

@julinka88 ahoj ja ho užívam a budem už 3. balanie, rozhodovala som sa aj pre femibion 800 ale nakoniec som sa rozhodla pre calibrum babyplan a dufam že dobre. Ale dosť beru ten femibion 800 vraj sa lepšie strebáva kys. listová ,ale v lekárni mi povedali že je to dosť silné a že stačí uplne calibrum. Niekto berie len samotnu kys. listovu. Potom napíš ako si sa rozhodla alebo už máš kupený Calibrum?

andyb25
20. apr 2012

@mirellka ahoj tak dnes hlásim 😀 7 DC 36,67 tak si myslím že tie prvé dva dni som zle merala 🤐 , uvidíme ako to bude pokračovať. Zatial stále čítam, a učím sa 🙂

vejula
20. apr 2012

ahojte kočky čo mate nove? nejaka nova tehulka?

magic08
20. apr 2012

@julinka88 ahoj ja uzivam len kyselinu listovu a vit. E, na zaciatom uplne staci... vitaminy zacnem az ked budem tehu a asi to zase bude femibion... ale co viem tak calibrum babyplan su dobre vitaminy, takze s kludom do nich... 😀

@vejula ahoj tehula, dobre sa mame... snazime sa dobehnut ta... 😀 ty ako sa mas? nevolnosti ziadne? a maly je stale cickos?

vejula
20. apr 2012

@magic08 hej hej maly stale cicka akurat že už nema čo mlieka mam už celkom minimum, maly už ani nepreglga len si tak dudluje. KEd si stalčim prsnik vôbec žiaden prudik nevystrekne, len na pradavke taka malinka kvapôčka celkom husteho mlieka. Takže on už asi ani nepije, len zvyk proste. Mam sa fajn nevraciam, ale mam strašnu kyselinu a občas mi je tak divne ked sa najem viac ako by som mala. ALe da sa to zvladnuť ani raz som negrcala ešte a už zrejme asi ani nebudem. Ty ako? Došla ti mrška po vyvolavačke?

miminka327
20. apr 2012

🙂 Čaute ženy .Počujte okolo mi zostupne teplota pred ms ? Že či napríklad do klesá postupne,alebo že hnedˇ na 36,5 napríklad ? Ďakovala ...prikladám aj graf 😉 http://www.womenzone.cz/uzivatelka/romoadam/gra...

magic08
20. apr 2012

@vejula no tak to je fajn, ze sa mas dobre, a ze tehu tak dobre zvladas... hlavne ze ti nie je zle, atiez myslim, ze uz nebude ved si 12 tt...
inak, tolko mliecka mam aj ja... ale u mna to asi bude sposobene tym, ze uz som v praci a mala je na cici len poobede ked prideme domov z jasli a potom vecer pred spanim... obcas v noci no nie vzdy... takze toho mliecka ubudlo... co je aj dobre, mozno sa konecne podari otehu...
mrcha dosla v stredu, takze dnes som 3 DC, vcera som nasadila soju, ale v malych davkach, pijem alchemilku a zacnem aj s B6, vraj znizuje prolaktin... tak pevne verim, ze sa to podari coskoro...

magic08
20. apr 2012

@miminka327 ahoj, no teplota moze klesnut naraz, ale moze aj postupne klesat... no podla mna nemas co riesit mrchu, teplotka je hore, ten maly pokles nic neznamena, takze este by som mrchu neriesila a skor by som urobila test, kolky si DPO, nevyznam sa v tych grafoch na womenzone... tipujem 14 DPO? nerobila si test?

miminka327
20. apr 2012

@magic08 no som 10DPO 😉 ... robila som si test,ale negativny bol 😀 ... čo viac dodať...už len čakám kedy mrcha dorazí 😉 , ešte aj hlaveň ma bolí,také príznaky malé .... 😠

magic08
20. apr 2012

@miminka327 este nie je nic stratene... pockaj par dni a skus urobit test neskor... teploty su pekne, drzia sa hore... 🙂

alenitka
20. apr 2012

@magic08 ahoj vcera som pisala len som ten nick zle oznacila .. no neva .. nechapem co sa deje som 15DC ... teplota stale nestupla uz 4ty den mam ovu priznaky.. bolesti pichanie a plodny hlien. dnes to uz ustupuje, tak dufam, ze teplota uz stupne. je to mozne, ze ovu citim tak dlho ? nikdy som si to tak neuvedomovala ... ked do pondelka nestupne budem nutena navstivit gyndu. nech so mnou nieco robi 😝

miminka327
20. apr 2012

@magic08 ved skúsim teda,keď povieš 🙂

magic08
20. apr 2012

@alenitka ... kazda sme inak senzibilna na pocity, ja napriklad som nikdy necitila ze ovu prebieha, ziadne bolesti nic... ovulacie - je to otazka niekolkych hodin - 1 dna, neprechladla si? uvidis ake budu zajtra teploty a podla toho uvidis...

magic08
20. apr 2012

@miminka327 skus, aku dlhu mas LF?