icon

V roku 2012 začíname snažilkovať. Kto sa pridá?

crapula
5. okt 2011

Ahojte zenusky, najde sa tu nejaka, ktora ako ja planuje v roku 2012 pocat dietatko? Asi sa snazilky snazia uz teraz, ja mozem zacat az od decembra, lebo som pred mesiacom podstupila kyretaz. Tak som zvedava, ci sa niekto prida, budem sa tesim ak sa budem moct s niekym podporovat.

osicka36
24. apr 2012

@miminka327 ahoj 🙂 ...aj ja som včera utekala na rodičko 😉 a večer sa mi už nechcelo na net. No neviem či viem, ale keď som bola na materskej tak som pre Andulku hačkovala 🙂

wolawka
24. apr 2012

@osicka36 ahoj,ako sa máš?🙂 všetko v poriadku?🙂

mirellka
24. apr 2012

@magic08 😀 😀 😀 no z rána do večera 😀 ale umňa je asi všetko možné 😀 😀 😀

osicka36
24. apr 2012

@wolawka ahoj 🙂 ....tak doki povedal, že hej...bábinko je na správnom mieste, vyzerá byť v poriadku...žiadne ťažkosti...kontrola o tri týždne 🙂
...a ty ako pokračuješ v snažilkovaní 😉

wolawka
24. apr 2012

@osicka36 Nechávam tomu volný priebeh...🙂 musím🙂

osicka36
24. apr 2012

@wolawka hej niekedy pomôže nesiliť to 🙂 .... no ale ja som už bola tlačená vekom, predsa už nie som najmladšia 😝 ..... a tebe moc držím palčeky.....ale najprv si uži dovolenky 😀

wolawka
24. apr 2012

@osicka36 tak tak,len ktohovie kedy tá bude,ešte nieje nič našetrené🙂 ...uvidíme.. Tebe prajem krásne tehulkovanie🙂

osicka36
24. apr 2012

@wolawka ďakujem pekne 😵

henca74
24. apr 2012

@mirellka a stitnu zlazu mas v poriadku?teda hormon FSH...ci nemas nizku hladinu.spinit mozes aj z ovu a ked ta boli aj hlava

mirellka
24. apr 2012

@henca74 ešte mi nerobil HP takže neviem.Keď som sa ho pýtala asi pred 2 mesiacmi či mi dá spraviť,povedal že to ešte netreba.Môžem si ho dať spraviť aj u obvodného či len na gynde sa to robí ?
Asi to bola ovu,dnes už ok ani hlava ani špinenie.Robila som aj ovu testy ,ešte dnes večer spravím a pak dám foto ..

lenn1101
24. apr 2012

Zdravím všetky snažilky....táááák konečne nám sa to po 4 mesiacoch konečne podarilo 🙂 🙂 (dúfam ) 😉 Mrcha mi mešká týždeň, 3 testíky pozitívne...aj keď nie veľmi výrazne čiaročky, ale boli tam 🙂 🙂 V piatok plánujem ísť ku gynek...dúfam, že všetko bude ok....
Držím pršteky všetkým snažilkám... Myslím, že pomohol aj vitamín E a kyselina listová 😉 😉

mirellka
24. apr 2012

@lenn1101 Ďakujeme pekne a želám krásne tehulkovanie.Super že sa vám tak rýchlo podarilo,júúj čo by som dala za to byť tehu ale aj na mňa sadne šťastie 😀 😀 😀 Držím vám palčeky a daj o sebe vedieť nech nás trošku povzbudíš 😉 🙂

julinka88
24. apr 2012

@sandraaaaa ahojky ano ja ho už mám tak tiež dúfam že dobre...som chcela vedieť či bude moc brať toto aj kyselinu listovú 🙂

henca74
24. apr 2012

@mirellka myslim, ze HP robia len na gynde a endokrinologii

mirellka
24. apr 2012

@henca74 uvidíme ako sa to bude ďalej vyvíjať,teraz sme sa nesnažili ak bude budúci cykl.opäť problém s folikmi tak skúsim sa znovu spýtať.Ďakujem za info 🙂

sandraaaaa
24. apr 2012

@julinka88 ahoj tak ja beriem len ten Calibrum a už kys. listovu nie, ja si myslím že stačí len v tom Calib. Ale rozmyšlam kým sa podari tehu brať len čistu listovku a potom ten Calib. ja som už využívala dve balenia. Ale neviem aku listovku je brať najlepšie určite je ich viac na výber, máš nejaký tip ??? 🙂

andyb25
25. apr 2012

@miminka327 @mirellka ahojte 🙂 ako sa máte ? ja som na tom takto http://www.womenzone.cz/uzivatelka/andyrobko25/... snáď by tá teplotka mohla už ísť aj hore. Mám už aj mierne pobolievanie brucha. Hlavne mi tam chýbajú hviezdičky xixixi 😀 a bez toho to nepôjde 😎

mirellka
25. apr 2012

@andyb25 ahoj,pozrela som , no už to vypadá lepšie že ti tak príšerne neklesla.Už by mala aj ovu byť 😕 A niekto vyjadril prečo môžu byť také výkyvy teplôt?
a my no čo ti poviem,snažili sme sa nesnažilkovať, júj strašný pocit,čakáš na ovu ako na spasenie a keď je tak nemôžeš ,vrr už mám na tvári samú VPZtku 😀 😀 😀 Ovu bola ukážková tento cyklus si myslím http://www.womenzone.cz/uzivatelka/mirellka/gra...

andyb25
25. apr 2012

@mirellka no uvidím chcela som si včera kúpiť iné testy, lebo tie čo mám sa mi nejak nezdajú, stále úplne bielo, ale chcem tie tyčinkové, čo sa len ocikajú, ale pri nás v lekárni majú len tie clerblu či ako sa volajú a 30 evri nedám 😖 Ty aké používaš? A prosím čo je to VPZ ? A nikto sa mi nevyjadril 😒 nevadí, ostanem tu s vami a držíme si palce 🙂

mirellka
25. apr 2012

@andyb25 tu v bazáre som si kúpila tie lacné od báb,prvý krát som si myslela že sú nespoľahlivé ale vtedy som mala fakt divný cyklus aj prvý krát som skúšala testy takže to bolo celé začarované.Pýtala som sa na názory spoľahlivosti týchto testov , názory boli rôzne ale prevažne pozitívne no aj sama tento cyklus môžem povedať že ukazujú dobre,sedí to s garfom....
VPZ - vizitka pohlavnej zdržanlivosti 😀 😀 😀 keď sa mi spraví púčik na tvári tomu tak hovorím 😀
no uvidíme možno máš len tento cyklus dáky zbláznený, budeme vidieť ako to pôjde ďalej...som rada že som sa dala na meranie BT bola som lenivá sa tomu venovať ale je super sledovať sa a spoznať sa aj takýmto štýlom 🙂

andyb25
25. apr 2012

@mirellka pekne povedané VZP 😀 no ved práve aj ja mám teraz tie lacné odtialto, pred tým som di kupovala v lekárni asi 2x zakaždým iné a tie mi aspoň niečo ukázali. No uvidím dnes spravím i test doobeda. Len v práci je to dosť nepraktické..... uvidím ako to bude, lebo minulý cyyklus som mala asi anovulák, neboli žiadne príznaky ovu a teraz už súúú 🙂.

lenn1101
25. apr 2012

@mirellka Ďakujem Ti krásne 🙂 🙂 🙂 ono to chce len na to nemyslieť, užívať si jeden druhého a príde to, uvidíš 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 a fakt odporúčam kyselinú listovú a vitamín E ....
Držím Vám všetkým pršteky...určite sa to podarí 😉

sandraaaaa
25. apr 2012

@lenn1101 ahoj prosím ťa aku kyselinu listovu si užívala? Ja som mala Calibrum babyplan a teraz by som chcela len čistu listovku 🙂

andyb25
25. apr 2012

@mirellka som robila test ovu a je tam už slabý dúšik tak testnem aj poobede 🙂

mirellka
25. apr 2012

@andyb25 ale si myslím že keď sa nerobí aj presne na hodinu tak sa odhadnúť dá...veď čo iné nám zostáva keď okolnosti nedovoľujú,držím palec nech príde čím skôr 😉

mirellka
25. apr 2012

@andyb25 ja som ich mala i tak bledé keď pozerám ovu testy iných báb,môžem vlastne považovať za ovu keď boli obe čiarky viditeľné no nie rovnako silné a na druhý deň žiadna ?

andyb25
25. apr 2012

@mirellka ďakujem, ako nemyslím že bude dnes ale skúsim to poistiť 😎 , ešte ich mám zopár tak budem testovať 2x za deň, len pre mňa je problém tie dve hoďky nepiť 😵 A Tebe prajem nech je tu rýchlo ďalší cyklus 🙂

andyb25
25. apr 2012

@mirellka to neviem ani ja som zatial nikdy nemala úplne silné čiarky, tak som zvedavá teraz. Vraj ovu je iba ked je testovacia rovnaká alebo silnejšia.....šak to máš naštudované 😀

supi
25. apr 2012

Ahojte babky 😀
opytam sa aj vas, co si myslite, kedy by som si mohla urobit test? Ak tam nieco je, ze kedy by mi to uz asi ukazalo?
http://www.womenzone.cz/uzivatelka/supi/grafy?c...

mirellka
25. apr 2012

@andyb25 konečne som našla debatu o tom ako to má byť až teraz sa dozvedám že má byť ešte silnejšia ako kontrolná ,hmhmhm 😕 no pekne ,pekne pekne tak ešte mám čo študovať 😀 😀 😀 pakný dníček ,musím frčať teraz... 🙂