icon

V roku 2012 začíname snažilkovať. Kto sa pridá?

crapula
5. okt 2011

Ahojte zenusky, najde sa tu nejaka, ktora ako ja planuje v roku 2012 pocat dietatko? Asi sa snazilky snazia uz teraz, ja mozem zacat az od decembra, lebo som pred mesiacom podstupila kyretaz. Tak som zvedava, ci sa niekto prida, budem sa tesim ak sa budem moct s niekym podporovat.

henca74
26. apr 2012

@mirellka ahoj, pozerala som tvoj graf, podla mna ovulka ani nebude ;o( ked ti nerastu foliky, tak ti ani nemaju ako prasknut a nebude ovulka...teplota ti sice klesla, a nasledne vystupila ale musi vyssie a dlhsiu dobu, aspon ja som to tak pochopila, co som citala prispevky.dvojfazova krivka.skus ist na fertilityfriend.com a tam si najdi grafy, ovulacne, teploty C, a pozri si.su tam aj anovulaky...a robila si nejake ovulacne testy?lebo aj ked mas pozitivny, tak to len je hladina LH, ze o 12-48 hodin folikula praskne ale neznamena to, ze folikul aj praskol.to vies len podla teploty.asi som ta sklamala;o((( prepac

magic08
26. apr 2012

@mirellka ahoj, no zatial podla mna ovu este len bude... dnes by som posnazila, mozno zajtra teplotka vystupi a uz sa bude drzat

zora256
26. apr 2012

@wolawka Ahoj!
Tak ten môj zas nielen financie zaujmajú ale všetko iné na dvore a vjeho dielničke kde má náradie,všetko možné robí a potom mi tvrdí,že je unavený,tak sa akosi aj milovanie skrátilo na 2 za mesiac čo mňa dosť trápi,lebo mne chýba☹ a on akosi od tehotenstva nechce veľmi a ani mu akosi nechýba,ja ho ako chlapa nechápem 😔 .Iný by nedbali,keby ich žienky ešte aj unavené by si vyžadovali.Tak bez milovania ani bábo nebude,ja len dúfam,že naozaj po 30-tke bude chcieť častejšie,ach jaj ešte 1rok a pol kým bude mať 30. 😒
Potom dám vedieť čo mi povedal gynekológ pondelok.

wolawka
26. apr 2012

@sandraaaaa ahoj🙂
noo ano,ale ako sa mám rozhodnut,ked súhlasiť s druhým bábom musíme obaja...

wolawka
26. apr 2012

@zora256 Počuj,nemáš ty náhodou doma môjho chlapa? 🙂))
Ved ten môj je presne taký istý🙂 nemá ani 30 aa ani sexovat sa mu nechce,len raz za mesiac a z toho veru bábo nebude.. aa tiež ho zaujíma všeličo iné,len nie milovanie so mnou,pritom vraj niesom na "zahodenie" čiže štíhla som aa mladá🙂 tak neviem..inak máme tuším vela spoločného)

sandraaaaa
26. apr 2012

@wolawka ano ja viem... prepáč, ale myslela som to tak či si ešte nespracovala drahého.

wolawka
26. apr 2012

@sandraaaaa niekedy sa dá spracovať ho...ale pak si to zase rozmyslí 🙂 on vraví takto...ked by sa pritrafilo druhé,tak by bolo fajn,ale najprv by rád šiel s nami na dovolenku🙂 táák teraz neviem,či kupit sexi prádielko a skočiť na neho v tu správnu chvilu..aaa pak by sa videlo..alebo to ozaj nechat tak na náhodu,bez sledovania samej seba🙂

mirellka
26. apr 2012

@sabaka ahoj,no myslela som že už bola ale asi ešte nie.robila som aj ovu testy ale ešte pred troma dňami bola aj druhá čiarka no posl 2 dni ani duch poriadne,no uvidíme čo bude zajtra.Je to môj prvý graf,konečne som sa donútila meriať a už je to aj zvyk 😀 😀 ďakujem ti za názor 😉 🙂 🙂 a máš pekný grafík,nech teplotky zostanú hore želám 🙂

mirellka
26. apr 2012

@supi no uvidíme,zase dáka záhada okolo mňa 😒 🙂

mirellka
26. apr 2012

@henca74 nie nesklamala,som vďačná za každý názor -príjmam pravdu aj keď sa mi nepáči ☹ ale môže to byť tak ako píšeš ... i tak doki povedal že tento cyklus nedoporúča snažiť sa bo ani sliznica nič moc tak by bolo lepšie počkať na ovu z pravého vaječníka ..ovu testy som robila pred 4 dnami 1 a 2 den boli // ale nebola tak tmavá ako kontrolná a na 3 den slabá a na 4 biedny duch,skúsim testnúť ešte dnes pak dám foto. Idem na zružko tak večer skúsim ten fertilityfriend.com len moc sa v ňom nevyznám :D Ďakujem za názor 😉 🙂

mirellka
26. apr 2012

@magic08 možno hej no uvidíme ale som šikovná lebo poctivo meriam a to vďaka TEBE 😉 😀 som fakt moc rada že som sa na to dala , si ma motivovala ... 🙂

mirellka
26. apr 2012

@zora256
@wolawka baby to je strašné, ja by som im nasypala dáke afrodiziakum ,sakra taký mladý chlapi 😠
ten môj chudák taktiež každý deň dorobený ako kôň ale snaží sa a vypytuje kedy budú plodné dníčky 😀 😀
baby robte s nimi niečo dáka pikantná večera ,pohár vínka ....držím palce 🙂

magic08
26. apr 2012

@mirellka joj moja zlata, dakujem, som rada, ze som ta namotivovala 🙂 tesim sa z toho... len tak dalej... 😉 😉 😉

henca74
26. apr 2012

@mirellka vraj po clostile je nizka sliznica, pisali to kocky pri fytosoji...

mirellka
26. apr 2012

@henca74 fasaaaaa,takže na niečo pomôže a na niečo uškodí , vrrr 😠

janusa_
26. apr 2012

ahojte, ako sa vam dari? nejake nove tehulky? nestiham vas nejako sledovat uz 😔

henca74
26. apr 2012

@mirellka a nepijes alchemilkovy cajik?z neho pekne rastie sliznica

mirellka
26. apr 2012

@henca74 nepila som ale už ho mám doma tak počkám na mrchu a začnem piť od 1 DC aspoň tak som sa dočítala že je to správne 😕

henca74
26. apr 2012

@mirellka hlavne aby ti prisla mrcha, lebo ked to bude anovulak, tak sa jej zase nedockas...a buduci cyklus sup na to, aby to bol cyklus s vitaznym grafom ;o))))

sabaka
26. apr 2012

@mirellka dakujem moja, aj ja ti zelam vsetko dobre, nech to klapne cim skor a tentokrat uspesne 🙂 je dobre ze merias bt, budes mat lepsi prehlad co a ako.

andyb25
27. apr 2012

čaute kočky 🙂 ja dnes zas takto, kedy príde ovulka?????? 😖 http://www.womenzone.cz/uzivatelka/andyrobko25/...

wolawka
27. apr 2012

@mirellka Ahoj🙂
noo idem sa pokusiť niečo s tým robiť,budem mu menej jedla dávať,lebo potom je prejedený a nič sa mu nechce 🙂) kúpim sexi prádlo a nejakú tú viagru ,uvidíme 🙂))) ale tak zviest by som ho vedela,ale aj ja chcem byť zvedená a to sa mi ešte poriadne nestalo🙂

mirellka
27. apr 2012

babule čítam Vás , no mám malo času písať,pekný víkendik želám.........
včera ovu test negatív i keď od včera večera príznaky sú a pretrvávajú ,hmm to moje telo je jedna záhada 😀
http://www.womenzone.cz/uzivatelka/mirellka/gra...

magic08
27. apr 2012

ahojte baby, dnes nejako mrtvo... 😀 kde ste vsetky, azda nesexujete... 😀 😀 😀

andyb25
27. apr 2012

@magic08 ahoj ja mám pocit že už dlhšie je tu mrtvo..... 😀 sexík bude až večer 😉 práve čakám kým bude 11 a idem testovať.... 😀

miminka327
27. apr 2012

@mirellka Ahojky moja...možno sa na to moc sústrediš...nie? Ja viem,že sa nedá nesústrediť,už len keď si tu bt meriameeee 😀 😀 😀 ...možno ešte vystúpi 😉 nechaj sa prekvapiť :-* !

miminka327
27. apr 2012

@magic08 alebo upratujemeeeeeeeeeeeeee 😀 😀 .-D ...baby aj vám býva tak divne aj pred ms a aj keď má končiť ? Ja si niekedy pripadám jak v prechode...moreeeee 😀 😀 😀 ,inak bola som na endokrinologii a výsledky mám v poriadku a môžem plodiť .... tak aspoň niečo fajn 🙂

supi
27. apr 2012

ahojte 🙂 tak ja som mala dnes slzave rano, tehu test negativny 😢 😢 😢

andyb25
27. apr 2012

@supi ahoj a teplota ?