V roku 2012 začíname snažilkovať. Kto sa pridá?
Ahojte zenusky, najde sa tu nejaka, ktora ako ja planuje v roku 2012 pocat dietatko? Asi sa snazilky snazia uz teraz, ja mozem zacat az od decembra, lebo som pred mesiacom podstupila kyretaz. Tak som zvedava, ci sa niekto prida, budem sa tesim ak sa budem moct s niekym podporovat.
@wolawka Ahoj!
Tak ten môj zas nielen financie zaujmajú ale všetko iné na dvore a vjeho dielničke kde má náradie,všetko možné robí a potom mi tvrdí,že je unavený,tak sa akosi aj milovanie skrátilo na 2 za mesiac čo mňa dosť trápi,lebo mne chýba☹ a on akosi od tehotenstva nechce veľmi a ani mu akosi nechýba,ja ho ako chlapa nechápem 😔 .Iný by nedbali,keby ich žienky ešte aj unavené by si vyžadovali.Tak bez milovania ani bábo nebude,ja len dúfam,že naozaj po 30-tke bude chcieť častejšie,ach jaj ešte 1rok a pol kým bude mať 30. 😒
Potom dám vedieť čo mi povedal gynekológ pondelok.
@sandraaaaa ahoj🙂
noo ano,ale ako sa mám rozhodnut,ked súhlasiť s druhým bábom musíme obaja...
@zora256 Počuj,nemáš ty náhodou doma môjho chlapa? 🙂))
Ved ten môj je presne taký istý🙂 nemá ani 30 aa ani sexovat sa mu nechce,len raz za mesiac a z toho veru bábo nebude.. aa tiež ho zaujíma všeličo iné,len nie milovanie so mnou,pritom vraj niesom na "zahodenie" čiže štíhla som aa mladá🙂 tak neviem..inak máme tuším vela spoločného)
@wolawka ano ja viem... prepáč, ale myslela som to tak či si ešte nespracovala drahého.
@sandraaaaa niekedy sa dá spracovať ho...ale pak si to zase rozmyslí 🙂 on vraví takto...ked by sa pritrafilo druhé,tak by bolo fajn,ale najprv by rád šiel s nami na dovolenku🙂 táák teraz neviem,či kupit sexi prádielko a skočiť na neho v tu správnu chvilu..aaa pak by sa videlo..alebo to ozaj nechat tak na náhodu,bez sledovania samej seba🙂
@sabaka ahoj,no myslela som že už bola ale asi ešte nie.robila som aj ovu testy ale ešte pred troma dňami bola aj druhá čiarka no posl 2 dni ani duch poriadne,no uvidíme čo bude zajtra.Je to môj prvý graf,konečne som sa donútila meriať a už je to aj zvyk 😀 😀 ďakujem ti za názor 😉 🙂 🙂 a máš pekný grafík,nech teplotky zostanú hore želám 🙂
@henca74 nie nesklamala,som vďačná za každý názor -príjmam pravdu aj keď sa mi nepáči ☹ ale môže to byť tak ako píšeš ... i tak doki povedal že tento cyklus nedoporúča snažiť sa bo ani sliznica nič moc tak by bolo lepšie počkať na ovu z pravého vaječníka ..ovu testy som robila pred 4 dnami 1 a 2 den boli // ale nebola tak tmavá ako kontrolná a na 3 den slabá a na 4 biedny duch,skúsim testnúť ešte dnes pak dám foto. Idem na zružko tak večer skúsim ten fertilityfriend.com len moc sa v ňom nevyznám :D Ďakujem za názor 😉 🙂
ahojte, ako sa vam dari? nejake nove tehulky? nestiham vas nejako sledovat uz 😔
čaute kočky 🙂 ja dnes zas takto, kedy príde ovulka?????? 😖 http://www.womenzone.cz/uzivatelka/andyrobko25/...
babule čítam Vás , no mám malo času písať,pekný víkendik želám.........
včera ovu test negatív i keď od včera večera príznaky sú a pretrvávajú ,hmm to moje telo je jedna záhada 😀
http://www.womenzone.cz/uzivatelka/mirellka/gra...
ahojte baby, dnes nejako mrtvo... 😀 kde ste vsetky, azda nesexujete... 😀 😀 😀
@mirellka Ahojky moja...možno sa na to moc sústrediš...nie? Ja viem,že sa nedá nesústrediť,už len keď si tu bt meriameeee 😀 😀 😀 ...možno ešte vystúpi 😉 nechaj sa prekvapiť :-* !
@magic08 alebo upratujemeeeeeeeeeeeeee 😀 😀 .-D ...baby aj vám býva tak divne aj pred ms a aj keď má končiť ? Ja si niekedy pripadám jak v prechode...moreeeee 😀 😀 😀 ,inak bola som na endokrinologii a výsledky mám v poriadku a môžem plodiť .... tak aspoň niečo fajn 🙂
ahojte 🙂 tak ja som mala dnes slzave rano, tehu test negativny 😢 😢 😢

@mirellka ahoj, pozerala som tvoj graf, podla mna ovulka ani nebude ;o( ked ti nerastu foliky, tak ti ani nemaju ako prasknut a nebude ovulka...teplota ti sice klesla, a nasledne vystupila ale musi vyssie a dlhsiu dobu, aspon ja som to tak pochopila, co som citala prispevky.dvojfazova krivka.skus ist na fertilityfriend.com a tam si najdi grafy, ovulacne, teploty C, a pozri si.su tam aj anovulaky...a robila si nejake ovulacne testy?lebo aj ked mas pozitivny, tak to len je hladina LH, ze o 12-48 hodin folikula praskne ale neznamena to, ze folikul aj praskol.to vies len podla teploty.asi som ta sklamala;o((( prepac