V roku 2012 začíname snažilkovať. Kto sa pridá?
Ahojte zenusky, najde sa tu nejaka, ktora ako ja planuje v roku 2012 pocat dietatko? Asi sa snazilky snazia uz teraz, ja mozem zacat az od decembra, lebo som pred mesiacom podstupila kyretaz. Tak som zvedava, ci sa niekto prida, budem sa tesim ak sa budem moct s niekym podporovat.
@miminka327 často baby píšu že alchemilka len do ovu sa má piť od 1 DC no ja som začala niekde po 13 DC piť a ovu ešte nebola takže si myslím že by to nemalo vadiť ,či 😕 😨 😀
@mirellka aj som zabudla podakovat, ze si googlila pre mna info....veeelka vdaka.ja si myslim, ze pit teraz mesiac vkuse alchemilku nie je dobre.ved uz pockaj na mrchu.niekde som citala, ze vitamin B6 by sa mal uzivat, vraj prispieva ku zvysenej hladine progesteronu.uzivas nejake vitaminy?
@misulka47 Ahoj!
Ja by som z vlastnej skúsenosti poradila,sexíkovať len vtedy keď naozaj túžite si ho užiť a pritom nemyslieť na bábo,ja som obakrát vtedy otehu aj napriek tomu,že môj lekár tvrdil,že nemám šancu spontáne otehotnieťnuž podarilo sa i napriek tomu,že som neráta stým že sa podarí😀Držkám palčky🙂
@mirellka @henca74 @miminka327 čaute baby 😉 tak dnes som opäť stúpla i keď len o kúsok 🙂 http://www.womenzone.cz/uzivatelka/andyrobko25/...
@henca74 nemáš za čo ďakovať,keďže pravdepodobne by sa duphason zišiel aj mne tak som sa mrkla a prečo sa nepodeliť s ifnormaciami 😉 🙂 Ovu u mňa v nedohľadne 😒 beriem komprex vitamínov je tam asi všetko čo treba aj B6,E,Zn,kys.listova...ehh no myslím že by sa mi zišiel spraviť HP...
@andyb25 len tak ďaleeeej 😉 😀 !!!!
@mirellka @miminka327 Ďakujem baby 😀 mirellka pozerala som, že si stúpla, tak uvidíš čo z toho bude 😉 a Ty miminka327 ako? Aj mi to už označilo na zeleno ovulku 😎 tak nech už je budúci piatok 😝 aby som vedela na čom som 😉
@andyb25 ja zatial nič...ja ešte len ovu čakáááám 🙂 ,tak tiež uvidím až potom 😎
@miminka327 tak držím palce nech príde. Aj robíš ovu testy?
@andyb25 nie nerobím a ni nebudem...meriam si bt a to stačí dostatočne 😉 😎
@mirellka Ahoj!
Nemysli nato,a zadarí sa.
Baby dnes som si spravila ďalší test s vysokou citlivosťou ktorá ukáže po 7 dňoch pred ms,nuž je negatívny,takže neviem čo si otom myslieť aj sa cítim na ms,tak uvidím,aj by som bola rada,keby došla,ešte by mi bolo skoro mať druhé,potom dám vedieť.Lekár tak povedal,ak príde ms tak mám ísť po skončení,a ak ie tak 14.5.na odbery.Vám sa ako darí?
uz nic, zle som si precitala prispevok :D
@mirellka
@miminka327
@andyb25
@henca74
ahojte baby, tak ako sa mate? co nove? nejaka nova tehulka?
ja som dlho nebola, mam chore dieta, od pondelka sa trapime s vysokymi horuckami, takze nestiham sem...
no si predstavte, ze u mna pravdepodobne bola ovu.... KONECNE... a ako na potvoru sme prave vtedy nesexovali, kedze uz bola mala v horuckach, tak to bolo posledne na co sme mysleli, a este aj mm, mal vtedy 24-ku.... no bol sexik 2 dni pred, tak snad si spermijky pockali na vajo... kuknite... ja sa tak tesim z toho grafu... snad sa to nezmeni a teploty neklesnu...
http://www.fertilityfriend.com/home/26f403
@misulka47 ahojky meranie teploty je normálne nie ako krajný postup ked už nevieš čo by ti pomohlo takže kludne si meraj len ti to pomože vedieť kedy máš ovu 🙂 a s tými nohami je to pravda lebo spermie sa takto rýchlejšie dostanú tam kam potrebujú a a odporúčajú to aj gynekologovia takže tiež skús 😀
@miminka327 no sme dve čakateľky 😀 😀

@mirellka no ja by som teraz nepila, aby telo nebolo zblbnute...a aj tak by si mala pit len 2 tyzdne a potom 2 tyzdne pauza.ako ti to potom vyjde?ja som sa dr.pytala ci nezablokuje od 11 dna ovu a ona, ze nie, ze to pomoze otehu.blbost.aj s tou mrchou, ked nepride, cakajte 3 tyzdne a mozno uz budete tehu.no bez ovu asi sotva...asi dnes nemala dobry den.zbavila sa ma na 3 mesiace.