icon

V roku 2012 začíname snažilkovať. Kto sa pridá?

crapula
5. okt 2011

Ahojte zenusky, najde sa tu nejaka, ktora ako ja planuje v roku 2012 pocat dietatko? Asi sa snazilky snazia uz teraz, ja mozem zacat az od decembra, lebo som pred mesiacom podstupila kyretaz. Tak som zvedava, ci sa niekto prida, budem sa tesim ak sa budem moct s niekym podporovat.

mirellka
4. máj 2012

@zora256 nemylela som 6 mesiacov ,povedali sme si že nebudeme to siliť a šak to príííde samo ale samo neprišiel tak teraz sa nedá nemyslieť ,myslím a túžim čím ďalej tým viaaaaaaaaac 😀 😀 😀 S.O.S. 😖

mirellka
4. máj 2012

@magic08 juuj a šak nikdy nevieš , možno si počkali 😉 🙂 držím palec, ja som momentálne čakatelka na ovu 😀

mirellka
4. máj 2012

@misulka47 ty si sa tu moc neohriala medzi nami 😅 , gratulujem k // a želám aby drobček pekne rástola krásne tehulkovanie 😉 🙂

henca74
4. máj 2012

@andyb25 no je to velmi nadejne... drzim vsetky palceky 😉

henca74
4. máj 2012

@mirellka cakatelka-optimistka? clovek si musi vzdy sam hladat info a byt uz pripraveny ked ide ku dokymu, lebo su nejaky bez zaujmu...hlavne nech tam clovek dlho chodi a oni maju vykony za pacientov...tak kym pojdes ku nemu, tak si nastuduj vsetko co ta zaujima... neviem preco nerobia hned HP

henca74
4. máj 2012

@mirellka a ako si sa rozhodla s cajikom?pijes?mne odporucila dr. a aj ja som citala na MK, ze vela bab uziva femibion 800, tak som si kupila.predtym som mala calibrum babyplan, ale cena uz tak stupla, ze som si kupila femibion, ze sa lepsie v tele zuzitkuje kyselina listova. mam aj vit.E a B6.a mam aj alchemilkovy cajik...

henca74
4. máj 2012

@zora256 ahoj, mam aj vitamin E 😉 😉 😉 pozerala som tvoj prispevok a dobre si si vypocitala TT? od 3.4. si uz 6 TT...teda ten gestacny....ci nie?

magic08
4. máj 2012

@mirellka ved uvidime, ci pockali... a...
kartarka mojej svokre povedala, ze otehu az na buduci rok, ze tento isto nie... takze som zvedava, ci sa trafila... 😀

mirellka
4. máj 2012

@henca74 HP si myslím že by malo byť prvé a preto som sa pri prvej návšteve dokyho na to spýtala a povedal že to máme čas robiť,ale keď vidí že tie moje babské veci blbnú tak sa mohol na to najskôr pozrieť z hormonálnej stránky a potom nasadiť lieky ak treba ale to je názor obyčajného smrteľníka 😒 čajík od dnes nepijem,určite mám už dosť vysokú sliznicu aj pre 2 bábätka 😀 😀 😀 už len nech ovu príde a ide sa na to 😀 😀

mirellka
4. máj 2012

@magic08 kartárky toho narozprávajú.. 😵 mne povedala že bábo sme už dávno mohli mať ale že podarí sa aj druhé a rodiť budem budúci rok v lete , no ja som sa rozhodla že rodiť budem ešte v zime 😀 😀 😀 Tie dobré veci čo mi povie väčšinou sa aj tak stanu a tie čo sa mi nepáčia beriem tak že spravím všetko pre to aby bolo tak ako ja chcem a aj to sa dobre darííí 😀 všetko je v nás len musíme tomu veriť aj keď sem tam príde obdobie že človek padá do beznádejí ale čo nás nezabije to nás posilnííííí 🙂

mirellka
4. máj 2012

Babule veľa zdaru pri víkendovom snažení,všetkým testovateľkám krásne čiarky želám a skvelý víkendík.Idem sa ja venovať rodinke mojej ,večer vás čítam a pondelok koníkujem 😀 😀 😀 páááá

magic08
4. máj 2012

@mirellka To mas pravdu, no nejak to neriesim, co povedala... pride, ked ma prist... je jedno ci to bude tento rok, alebo buduci... hlavne nech pride...
inak vies mi povedat, ake su ovu bolesti.. trosku ma pobolievalo na lavej strane, taka tupa bolest a tiez trosku podbrusko, no graf takyto http://www.fertilityfriend.com/home/26f403 zeby ovu este len ma byt?

mirellka
4. máj 2012

@magic08 no ja ich raz mám riadne silné inokedy zas žiadne...ale keď sú tak ma bolí vaječník niekedy taká tupá bolesť alebo tlak? aj podbruško mám v tom čase ako pred mrchou a pak niekedy zo mňa trošku akoby vody vytečie 😀 ale na grafe ti vyznačilo že už ovu bola ??? ale ty mávaš tuším dlhšie cykli či ??

magic08
4. máj 2012

@mirellka hej, vyznacilo, ze ovu bola, aj teplotky pekne stupli a drzia sa... nezvyknem mat dlhe cykly, ked je ovu, tak max. 34 dnovy cyklus.. ked je anovulak tak sa to taha..
no presne take pocity mam ako si opisala, aj hlienik zredol o dost

mirellka
4. máj 2012

@magic08 no myslím že človek by mal načúvať vlastnému telu , možno že ovu ešte bude keď aj hlienik aj pocity , by som to poistila dneska 😉 skús sa spýtať na graf u báb s BT ja sa tiež radšej ich pýtam bo nevyznám sa ten tak laicky...

magic08
4. máj 2012

@mirellka no, bolo by dobre dnes vyskocit na manzelka, bo zajtra ide na 24-ku... len som tak unavena z malej a tych teplot, ze neviem ci neodpadnem s nou o chvilku... idem do nej dostat antibiotika a dat ju spat...
uvidime ake budu teplotky zajtra...

andyb25
4. máj 2012

@magic08 @mirellka @miminka327 @henca74 Pekný večer baby, ďakujem za priania aj ja vám samozrejme držím palce, nech sa darí. Ha dnes som bola v lekárni si vybrať svoje lieky, dúfam že zbytočne, lebo ked budem tehu musím ich vysadiť, ale tehu testu som........... odolala 😝 , no ruky ma svrbeli 😀 . Musím vydržať aspoň do stredy, teda ak sa budú držať teploty. Takže pekný víkend, snáď sa trošku to počasie umúdri 😉

mirellka
4. máj 2012

@magic08 prekonaj sa,možno je to šanca na bábo 😉 pekný večer želám a maličkej skoré uzdravenie 🙂

mirellka
4. máj 2012

@andyb25 už som zvedavá,dúfam že nás potešíš peknými kolajničkami 😉 pekný víkendík 🙂

magic08
4. máj 2012

@mirellka hej, asi pozbieram zvysne sily... 😀

henca74
4. máj 2012

@magic08 ahoj, aj my sme boli cela rodinka chori, teda ja a maly este stale sme, akosi sa nas to drzi, mali sme faaaajnu chripku s horuckami plus priedusky, tie sa tahaju uz 3 tyzden, maly dnes zase dostal antibiotika, tak dufam, ze uz mu to pomoze.prajeme skore uzdravenie malej... a pekny vikendik

henca74
4. máj 2012

@mirellka a keby si zasla na endokrinologiu?neviem ktora z bab chodi, ze by si sa popytala co a ako.ja si myslim, ze ked niekomu zacne haprovat cyklus, tak by to malo byt prve co zistia, a to su hormony.a nie hned tabletky a ani nevies ci nie zbytocne, lebo problem je mozno inde.biznis je biznis...

zora256
4. máj 2012

@mirellka Ahoj!
Veľmi dobre ťa chápem,lenže sa tým môže aj vzťah pokaziť ak muža tlačíš tiež do toho a hneváš ho s túžbou po dieťatku,my sme sa takmer rozviedli kvôli tomu,kým som si uvedomila,že keď to nejde prirodzene,tak si adoptujeme a vtedy sa nám malý podaril to už bolo na 4 rok snaženia.Treba sa na seba tešiť a nie sa dotláčať k plodeniu:-/.Prajem vám viac vášne,tou sa iste podarí🙂

zora256
4. máj 2012

@henca74 Ahoj!
Ja si myslím,že nie som tehu,vôbec,necítim sa naň,a dnešný test je negatívny a ten u lekára bol sotva vidieť,takže dám hore až ke´d budem mať sono fotku že ňou naozaj som,lebo moc som si istá,že nie som tehotná,je mi super občas ma bolí brucho ako na ms,ale ináč ok🙂 a ms mi má prísť až 8.5.vieš lekár sa ma ani nespítal na dĺžku môjho cyklu on automaticky ráta na 28dňový,takže vôbec nevychádza podľa toho ako on ráta,mne aj pri prvom až na mesiac meškania ukázal pekné čiarky,takže to mám moc ďaleko a vraj o 2-3 týždne mám ísť na odbery ak neprídu,ale on ajtak zabúda,na to čo komu povedal,mne povedal na preventívnej v septembri že nemám šancu s PCO otehotnieť spontánne,tak nechápem,prečo mi tvrí na taký tehu test že ňou som,keď človek ne ten test musí zaostriť zrak aby vôbec videl tú čiarku,tak si ja počkám kým obyčajný test neukáže dve čiarky a až potom pôjdem na odbery,hoc vrím,že nebude treba a príde ms 8.5.

mirellka
5. máj 2012

@zora256 no našťastie sme na tom s túžbou rovnako takže ho tlačiť nemusím,skôr on bol ten v koho hlave sa ten nápad zrodil,mne sa nejak moc nechcelo bo aj kvoli robote a teraz malá je už samostatná a máme sa dobre.. no i tak sme začali pomaly skúšať a pak som prišla o robotu a dlho mi je doma tak by som bola šťastná keby sa mám o koho starať kým tie moje dve radosti sú preč,pred rokom sme malej psíka kúpili tak to bolo také spestrenie no máme ho vyslovenie ako také bábo 😀 😀 je to taký náš maznák 😀 No ďalší člen našej rodiny by bol šťastím pre nás všetkých , bo veľmi po ňom túžime a aj toto obdobie má svoje čaro kým sa nám tento sen splní 😉 🙂

mirellka
5. máj 2012

@henca74 aj biznis lebo keď si vezmeš že každá folikulka 10€ zaplatím a kukne ma 2krát ale chodím na ňu od Januára a sú to peniažky bokom,žiaden prijmový doklad ale čert to ber len asi je to ozaj tak že človek si musí určité vyšetrenia pýtať aby si doky rozhýbal ...Ten môj nieje zlý ale kým niečo spraví ťahá sa ako mucha z omáčky 😀
Skúsim sa popýtať u obvoďáka či sa dá cez neho spraviť HP alebo mi dá aspoň odporúčenie na endokrinologiu.. 😕 a myslím že užívanie clostilu u mňa moc efekt nemalo 😀 😀 😀

mirellka
5. máj 2012

@andyb25 @magic08 @miminka327 @henca74 baby frčíme na dzedzinu mrknúť svokrušu , záhradku tak pekný víkendík ...pozdravujem vás 🙂 🙂 🙂

monulik23
5. máj 2012

@henca74 joj to mi je lúto, že ti to nejde. dakujem za správu, už ani nemyslím na bábo a celkom dobre to ide zabávam sa a vôbec na to nemyslím, uvidíme či príde tento mesiac MS alebo nie, ale bola by som rada keby nie, a ty ako sa máš? 🙂

magic08
5. máj 2012

@mirellka
@monulik23
@henca74 no tak sa kuknite na to... myslim, ze intuicia ma vcera nesklamala tak kuknite graf... len pevne verim, ze to nie zas anovulak znaci.... 😕 😕 😕
http://www.fertilityfriend.com/home/26f403

vejula
5. máj 2012

@magic08 😖 no divne je to