icon

V roku 2012 začíname snažilkovať. Kto sa pridá?

crapula
5. okt 2011

Ahojte zenusky, najde sa tu nejaka, ktora ako ja planuje v roku 2012 pocat dietatko? Asi sa snazilky snazia uz teraz, ja mozem zacat az od decembra, lebo som pred mesiacom podstupila kyretaz. Tak som zvedava, ci sa niekto prida, budem sa tesim ak sa budem moct s niekym podporovat.

magic08
5. máj 2012

@vejula no mi hovor, taky pokles... 😝

zora256
5. máj 2012

@mirellka Ahoj!Tak už máte dcérku celkom veľkú slečnu,tak by aj pomáhala s drobcom,tak iste jej je samej smutno:-/.Určite by vám bolo lepšie mať ským sa zabávať,ja som dlho bola bez práce a just vtedy to prišlo keď som si 2 mesiace už odrobila aj robota bola celkom fajn,nuž a kvôli pn-ke ma vyhodili ani mesiac neprešiel čo som bola doma na rizikovom a aj v nemocnici som vtom čase bola☹Ale zato som mala krásne tehu vylihovanie a staranie o kvietky bola som na sociálnom do pôrodu,a ztoho som vedela aspoň malému kúpiť veci ako kočík,postieľku atď.neviem čo by som bola vedela bez tých troška peňazí robiť.Nuž ja dúfam,že do budúceho roka sa mi podarí otehotnieť a bude po probléme,nak čímskôr odrastú a potom si budeme môcť užívať rodinné výlety ja ich zbožňujem😀

henca74
5. máj 2012

@zora256 a nevidel ani zlte teliesko? to len tak povedal, ze si tehu?co ti nevzal krv?

henca74
5. máj 2012

@magic08 no tak uvidis najblizsie 3 dni ci budes stupat...drzim palceky.uz je malej lepsie?

henca74
5. máj 2012

@mirellka zajtra ocakavam mrchu, tak duuuufam, ze dojde. tak si oodychni a nacerpaj energiu 😉

henca74
5. máj 2012

@mirellka @andyb25@magic08 @miminka327 @monulik23 @zora256 aj vam baby pekny vikendik a oddychnite si 🙂 🙂 🙂

magic08
5. máj 2012

@henca74 hej, uvidime ake budu teplotky dalsie dni...
malinka mala rano 39,4 a odvtedy uz nie... tak dufam, ze to uz bola rozluckova teplotka... manzel na 24-ke, takze sme same v noci zase... 😢

henca74
5. máj 2012

@magic08 a co jej davas na teplotku?

magic08
5. máj 2012

striedam nurofenove cipky s panadalovymi... no berieme antibiotika... 😢 😢 😢

henca74
5. máj 2012

@magic08 cipky su ale najlepsie pre deticky, nezatazuju zaludok... a hlavne nech vela pije aby sa mohla poriadne vypotit. po 3 dnoch uz by mali ant. zabrat. a nedavas malej aj fenistil kvapky?

magic08
5. máj 2012

@henca74 ano, cipky su najlepsie, my mame vobec problem zobrat akykolvek liek, moze byt sladky, nevezme... takze je to boj u nas... teploty ma od pondelka noci, do stvrtka sme bojovali s atb, ked ich konecne zacala brat, tak ich zakazdym do polhodiny vyzvracala, takze az vo stvrtok ich brala tak, ze ich v sebe udrzala, takze dnes 3. den... snad uz noc bude pokojna a zajtra bude tiez dobre... v stredu mame ist na kontrolu bo nasa doki ma dovolenku v pondelok

henca74
5. máj 2012

@magic08 to poznam, aj my mame problem s liekmi, maly ich tiez zvracia...teraz mu vymyslela pani doktorka sirupcek s jahodovou prichutou a ten chce. nikdy nechcel ale zo striekacky, z lyzicky hej.ked mas fenistil, tak jej daj aby nedostala krce...

magic08
5. máj 2012

@henca74 davam aj fenistil, predpisala nam doki na sopliky... aj probiotika davam, vdaka nim mi antibiotika znasa, chvalabohu...

henca74
5. máj 2012

@magic08 a spinka teraz s tebou na posteli?maly ked ma teplotky, tak si ho vzdy vezmem ku sebe a jemu sa ulavi, akoby som mu ju zobrala na seba.u nas to ozaj funguje, ja som potom 2-3 dni dobita akoby ma presiel parny valec a on lieta po byte ;o) aj vela tulenia s drobcom pomaha ;o)))) tak vam prajeme dobru nocku a hlavne nech uz malej je lepsie a je bez teplotky.od pondelka ked ma horucky, tak to je zataz pre telicko ;o( a na mojho ked ide choroba, tak je taaaaaky zarevany, to uz viem, ze je zle, nemusi mat este ani sopliky, kasel, teplotu...

magic08
5. máj 2012

@henca74 ona so mnou spinka v posteli od 10 mesiacov, takze aj ked je chora, tak to automaticky... 😀

miminka327
5. máj 2012

@henca74
@magic08 mirellka @andyb25 ...baby moje zajtra si vááás v kľude prečítam 😀 ...dnes som off :* pozdravujem vaaaaas

mirellka
6. máj 2012

@zora256 to tak býva,zákon schvánosti funguje aj u nás na 100% ale nakoniec je v tom vždy aj niečo pozitívne 😀
po narodení dcérky som pár mesiacov na to s ňou zostala sama bolo to ťažké ale som Bohu Vďačná za to.Živorila som a čakala na tú úbohu almužnu na účte ale prežili sme i keď dnes nechápem ako 😀 Ale vždy sa dá,len človek sa musí prikrývať takou perinou na akú má ... Teraz si chcem konečne vychutnať tehu aj príchod bábätka a všetko od prvého dňa zistenia že k nám príde 😵 😵 😵
Uvidíš že k nám naše vytúžené detičky prídu , musíme veriť 😉 držím ti palčeky a zo srdiečka prajem aby to bolo čoskoro a aby si prežila krásne tehu aj každý dníček s malým drobčekom 😵 😵

mirellka
6. máj 2012

@henca74 no mrchu očakávam aj ja totálne sa na ňu cítim takže budem rada ak dorazí,pak ideme do víťazného kola 😀 ak bude ovu 😖 😀

mirellka
6. máj 2012

@magic08 ale veď ešte môže ísť hore,nezúfaj ešte 🙂 pak mrkni môj graf,no katastrooofa 😀

mirellka
6. máj 2012

Baby ja že až v pondelok budem konikovať 🙂 no už som totálna závisláčka,musím aspoň kuknúť čo píšete ako sa máte a hned musím aj počmárať niečo 😀 ešte prikladám niečo na pobavenie,môj graf 😖
http://www.womenzone.cz/uzivatelka/mirellka/gra... 😀 😀 😀 noo comment
paaa 🙂

magic08
6. máj 2012

@mirellka no tak kuk...
@henca74
@miminka327
http://www.fertilityfriend.com/home/26f403
este dnes musime poistit... a ovu zeby vcera? boli aj bolesti na lavej strane celyyyy den, sa stupnovali a v noci ustali... takze myslim, ze ovu bola vcera...

magic08
6. máj 2012

@mirellka moja, to vyzera na anovulak 😠 😠 😠

mirellka
6. máj 2012

@magic08 podľa mňa to bola ovu,superko 🙂 😀 🙂
no ja si tiež myslím že anovulák,mrcha sa blíži ,cítim ju a čakám nech príde ,možno sa jej podarí na 28 dc presne 😀 😀 😀

julinka88
6. máj 2012

@misulka47 jééééj gratulujem teda 🙂

magic08
6. máj 2012

@mirellka tak nech mrcha cim skor dojde, nech mozes zacat dalsi cyklus...

henca74
6. máj 2012

@mirellka a vysivas na grafe nieco konkretne??, 😀 😀 😀 😀 tu baby vravia, ze pred mrchou teplota klesne, mne praveze vystupila z 36,9 na 37,4... a na druhy den dosla mrcha.tak uvidim teraz ako to bude.ja som dnes 28DC, aj sa citim na mrchu, no ale pri tom mojom dlhom cykle som mala pocit 2 mesiace 😀 😀 😀 😀 a nic..

henca74
6. máj 2012

@magic08 vyzera to na ovu, ty si teraz uzivala fytosoju, nie?od ktoreho cyklu si ju brala?mozno ti dopomohla k ovu...drzim palce 😉 😉 😉 este pekne stupaj dalej.... aku ste mali s malou noc?

chcememimi
6. máj 2012

ahojte začínali jsme se o druhé miminko tepve snažit minulý měsíc....a nejak jsem zatím vše nějak nehlídala....i když informativně mě to vše zajímalo, teď jsme začala měřit pořádně BT a zapisovat do grafu...tak uvidíme, zda mi holka proběhne...jinak tu všem moc držím pěstičky, ať se vše povede...🙂

henca74
6. máj 2012

@chcememimi ahoj, aj tebe drzim palce aby sa vam to podarilo cim skor... uzivas nejake vitaminky?

chcememimi
6. máj 2012

@henca74 vit.E, kys. listovou, kontryhel a femigard na zpevnění dělohy po revizi....a ty? 🙂