V roku 2012 začíname snažilkovať. Kto sa pridá?
Ahojte zenusky, najde sa tu nejaka, ktora ako ja planuje v roku 2012 pocat dietatko? Asi sa snazilky snazia uz teraz, ja mozem zacat az od decembra, lebo som pred mesiacom podstupila kyretaz. Tak som zvedava, ci sa niekto prida, budem sa tesim ak sa budem moct s niekym podporovat.
@chcememimi tak drzim palce aby bola ovu 😉
@miminka327 a ma aj ten tekuty puder?
@henca74 děkuji 🙂
@mirellka Ahoj!
Mne malý nebol chorý,len na imunitu berie probiotiká a tá je ešte vo vývine,tak tú zrejme budeme podporovať kým nebude chodiť do škôlky možno i vtedy aby nebpl chorý.-)ja ani neviem ako to s mojím tehu je prsia a bradavky si dosť cítim,a občas aj podbruško ale tak beriem Duphaston a femibion 800 a uvidím občas si dám aj magnézium ak ma bolí podbruško to všetko som brávala aj pri malom🙂A ešte do ms 2 dni tak som moc zvedavá 10.5. si spravím testík ak mm nezabudne kúpiť😀,ak by neprišla ms.
@henca74 ma nejakú masť,zarábali mu to v lekárni,som to voňala a vonia mi to ako na kiahne :D ...ale dnes mu to niečim natreli a má si to až zajtra previazať 🙂 ,tak uvidím ako mu to aj vyzerááá 🙂 dám echo potom
@miminka327 ok... skore uzdravenie 😉
@miminka327 tak manželovi skoré uzdravenie, moja segra to mala ako malá tak si to moc nepamätám, ale je to hrozná choroba. Ja v zime mávam taký obyč herpes asi každé dva týždne na pere a pod nosom. A niekedy aj to stačí, neviem si predstaviť mať ho pomaly cez pol tela.... ☹ S teplotou sa držím zatial hore, tak uvidím 😝 neviem sa necítim nejak inak 😀 Zajtra pridám grafík 😉
@andyb25 Ďakujeme moja! No daj...som zvedavá,nemúsíš sa cítiť inak na to aby si bola tehu 😉 !!! Kurňajs...človek čaká mesiac na ovu 😀 a my totok teraz 😀 ...ale nech sa len vylieči a je ok...inak to dobe znáša,nebolí iba trochu svrbí,práve idem prevezovať 😀 ...pekný večer moja 🙂 Pa
@henca74@mirellka@miminka327pekný deň babule 😉 tak neviem asi z toho nič nebude ☹ http://www.womenzone.cz/uzivatelka/andyrobko25/... ale zas nádej umiera posledná, že by uhniezďovanie až teraz? Ma pobolievalo včera na pravej strane podbruško 😖
@andyb25 ahoj graf vyzera v pohodičke 😉 !
@miminka327 ďakujem 🙂 ved hej 😉 ale predsa, no v téme grafyBT, tam jedna kočka tiež ide teplotkou dole a na 10 DPO má test pozitívny...... ale ja stále odolávam kúpe testu tak uvidím 😎 do kedy to vydržím 😝 ale chcela by som do soboty-nedele 😵
@mirellka ahojky 🙂 ,tak ako to vyzerá uteba ? koľký si dc ?
@andyb25 a kedy máš dostať ?Či už meškáááá 😀 ?
@miminka327 dnes som 26DC tak v piatok - sobotu , ale príde mi to strááášne ďaleko. 😒
@andyb25 mávaš asi dlhší cyklus,však ? Ja mám dlhý 33-35 dní a to je večnosť.... 😎
@miminka327 práveže normál cca 28 DC 😉
@miminka327 ahojček 2DC 😀 😀 som rada že som nemusela čakať na mrchu že prišla tak skoro ,superko 🙂 začína to dobre 😀 😀 😀 čítala som o tvojom manželovi,škoda že vám vhuplo do snažilkovania takéto ochorenie,vrr aj moj to mal ale už dosť dávno a na mieste kde sa mu spravil mu zostala pamiatka do dnes...skoré uzdravenie želáme 🙂
@mirellka Ďakujemeee 🙂 no pekne,ja že mi napíšeš ,že moooožno už budeš aj tehu :-P , ale asičakáš na mna 😀 😀
@andyb25 no tak vydrž ešte s tým testovaníííím 😉 ! Aspoň do nedele 😵 !
@miminka327 no chcela som počkať ale myslím že ťa treba viac inšpirovať tak ťa kúsok obehnem 😀 😀 😀
@mirellka oukeeej 😀 ja mám dnes ovu 😀 😀 😀 , no ale nič z toho 😀,ale tak pohodaaaa 😎 😎 😎
@miminka327 no mňa porážalo keď doky doporučil nesnažiť sa a sledovať aby sme si nevrzli zrovna cez ovu no tá pre istotu ani nebola 😀 😀 😀
@mirellka mi sme tiež nie keď bola ovu,ale pred...a 2dni po nej 😀 😀 ...a prečo nie cez ovu ?
baby naordinovala som si takúto medicínu : denne papám jedla so sójovími kockami,šalátiky a zalievam alchemilkou 😀 ešte skúsim ten clostil a uvidíme či sa dopracujem k ovu a možno aj tehu 😲

@henca74 no zbohooom 😀 si ma teda potešilaaaa !!! Nemám prezliecť aj periny ? 😀 ....ach na nervy !