icon

V roku 2012 začíname snažilkovať. Kto sa pridá?

crapula
5. okt 2011

Ahojte zenusky, najde sa tu nejaka, ktora ako ja planuje v roku 2012 pocat dietatko? Asi sa snazilky snazia uz teraz, ja mozem zacat az od decembra, lebo som pred mesiacom podstupila kyretaz. Tak som zvedava, ci sa niekto prida, budem sa tesim ak sa budem moct s niekym podporovat.

mirellka
9. máj 2012

@miminka327 no bo tie moje foliky boli dosť biedne a ak by sa aj stalo že by ovu bola tak nebola sliznica dosť vysoká ak by sa tehu aj podarili tak by sa mohlo zas skončiť skôr než by začalo...aspoň tak nejak som to pochopila ..

henca74
9. máj 2012

@andyb25 ked ta pobolievalo tak moze byt az teraz uhniezdovanie...ved uvidis zajtra...

miminka327
9. máj 2012

@mirellka ahaaaaaaaaaa 🙂 no,ale aspoň ,že ti to povedal...

mirellka
9. máj 2012

@andyb25 nie nie,najradšej by som ťa naviedla že skús spraviť lebo som tak srašne zvedavá 😀 😀 😀 ale vydrž radšej ...koľký deň si po ovulke?

henca74
9. máj 2012

@mirellka tak si ma predbehla ;o) ale ja som dnes dostala mrchu, huraaaaa....takze som tesne za tebou.s tou sojou by som opatrnejsie, mas clostil a soju nemozes jest cely mesiac lebo ma potom opacny ucinok, sposobuje neplodnost.tento mesiac by si uz mala vidiet ci ti clostil zabral, vraj aj fytosoja zabera az druhy cyklus.po mrche chod ku dokymu zistit aku mas sliznicu a ci ti neda duphaston.a cajik pekne pi 2x denne, spolu pol litra, teply, neosladeny...

mirellka
9. máj 2012

@miminka327 vtedy keď sa tehu podarilo mi povedal že že z toho nič nebude bo foliky nerastú a keď som bola 32 Dc že mi je zle bolesti som mala vo vaječníku tak ma kukol a povedal že ovu bola 😀 ani doky nevie všetko,príroda si to riadi sama no sem tam je dobré jej pomôcť 😀 😀 😀

andyb25
9. máj 2012

@mirellka joj ani mi nehovor, som asi 10-11 DPO neviem presne ako sa to počíta 😉 joj no uvidím 😎

mirellka
9. máj 2012

@henca74 ešte nepredbehla,uvidíme či a kedy ovu bude 🙂 no minulý cylkus clostil moc nepomohol aspoň teda nie tak ako by mal tak reku pomôžem si aj s tou sojou trošku začala som víkendom jeno jedlo denne a samozrejme že do večera som si z nej dzobla 😕 ,ale obmedzím ,čajík pijem ako píšeš ..ďakujem za info 🙂

andyb25
9. máj 2012

@henca74 ahoj, tak šup do nového cyklu 😉 a myslíš že by to mohlo byť až teraz uhniezďovanie? Ja sa stále uisťujem a snažím sa v tom hladať stále niečo pozitívne 😉

mirellka
9. máj 2012

baby inač neviem či je to tou alchemilkou alebo čím väčšinou mávam bolesti pri mrche ale teraz som mala len 3 dni PMS a inač úplna pohoda ,mrcha je dáka slabá ale je...môže to byť tým čajíkom ?

andyb25
9. máj 2012

@mirellka tak v tomto sa absolútne nevyznám 😕 skús aj v téme grafy BT...... tak sú zbehlé baby 😉

henca74
9. máj 2012

@mirellka len aby sa ti tou sojou neznasobil ucinok clostilu a nemala si potom vela dominantnych folikul a doky ti potom povie stop v snazeni...

henca74
9. máj 2012

@andyb25 a dobre si spala v noci?pricinou poklesu moze byt vela faktorov...zbytocne budeme spekulovat, uvidis zajtra.drziiiim vsetky palceky.idem na rehabku, tak sa zatial majte...papa

andyb25
9. máj 2012

@henca74 myslím že v pohode som spala . No uvidím zajtra 😉 papa 😉 😉 😉

henca74
9. máj 2012

@andyb25 pekne si ty pockaj do nedele, ked ti nepride mrcha, tak bude prekvapko ;o)))skor netestuj, mozno by ti teraz vysiel este negativny a bola by si sklamana...a skoda prachov, ked mas este pred mrchou...aj sa to rymuje hahaha;o)

andyb25
9. máj 2012

@henca74 no ak nepôjdem okolo lekárne......... 😎 😎 😎

henca74
9. máj 2012

@andyb25 tak sa jej vyhybaj hahaha...ved dnes uz mas stredu, tak to nie je take strasne...a kup si mamatest 10 , ten je najlepsi ;o)

monulik23
9. máj 2012

@henca74 Ahoj. Ďakujem za správu, ktorú si mi poslala. Chcem sa Ťa len opýtať, či to je lekársky predpis, alebo si to môžem voľne kúpiť aj v lekárni. No chcem doužiť tu kyselinu listovú a potom asi pôjdem na ten femibion 800, ako si mi odporučila. Ešte raz veľmi pekne ďakujem. 🙂

henca74
9. máj 2012

@monulik23 nemas za co... to si volne kupis v lekarni, je to drahsie, stoji to okolo 14 eur, no ale co by sme do seba a babätka nezainvestovali, no nie? 😉

andyb25
10. máj 2012

@henca74, @mirellka @miminka327 pekné ráno, nedá sa mi prihlásiť na womenzone 😠 , ale teplota klesá
😢 a mám už všetky príznaky, že tá škaredá teta prichádza......tak som zvedavá kedy zazvoní 😀 . Takže asi o deň dva sa k vám opäť pridávam 😝 . Takže rýchlo sem z radami čo papkať od 1DC 😖

henca74
10. máj 2012

@andyb25 dobre ranko, to fakt????

andyb25
10. máj 2012

@henca74 ahoj, no mám taký pocit, aj ma včera chvílu nohy boleli ako som písala už všetky príznaky, ale zatial ten červený nie 😀 ale ten príde čoskoro 😖 . A ty ako? 2DC že?

henca74
10. máj 2012

@andyb25 aj mna zvyknu boliet nohy pred mrchou...pozrela som graf ;o((( no co uz, este nadej mas, kym nemas mrchu...uzivas nejake vitaminy?mozno si aj pisala, prepac nepamätam...

henca74
10. máj 2012

@andyb25 mne sa mrcha rozbieha, vcera ma neskutocne bolel na pravej strane vajecnik, dala som si vecer cajik a dnes je to lepsie.zacnem s fytosojou, ale na 3den az takej poriadnej mrchy, zatial som len spinila a light...

andyb25
10. máj 2012

@henca74 som s tým nejako zmierená, ale jasné že tajne dúfam..... Nepísala 😎 užívam iba kys.listovú ale tú občas musím kvôli krvy(teraz berem keď nezabudnem, keďže baby písali, že je dobré ju brať), tak rozmýšlam či si nezvýšim dávku. ale nič iné.

henca74
10. máj 2012

@andyb25 kup si ten femibion 800, lepsie sa vstrebava kyselina listova a vitamin E 400 to moze brat aj tvoja polovicka, no a cajik-to uz vies.ovulku si mala, tak to mas suuuuper...ty beres acidum folikum?

andyb25
10. máj 2012

@henca74 hej acidum folicum na predpis. A ak budem brať ten Femibion, on obsahuje aj kys.list., že či mám brať aj tú... vieš ešte počkaám asi jeden cyklus a medzi tým navštívim aj hematologičku, lebo aby som mala istotu čo môžem a nemôžem aby som si na druhej strane nepoškodila viac 😖 . Ten čaj z alchemiky to je čistá alchemika a pije sa od 1 DC do ovulky, že? A grepový džús tiež do ovulky ale len tuším pár dní pred ovu.

henca74
10. máj 2012

@andyb25 uz potom neberies kyselinu listovu...mne bolo zle z acida, hlava sa mi tocila...a femibion znasam ok.popytaj sa dr. uvidis co ti povie.aj ten grepovy sa pije 5 dni pred ovulkou az do ovu.a 2 dni po ovu bromelain, na dobre uhniezdenie...

henca74
10. máj 2012

@andyb25 ty beries acidum na riedenie krvi?