V roku 2012 začíname snažilkovať. Kto sa pridá?
Ahojte zenusky, najde sa tu nejaka, ktora ako ja planuje v roku 2012 pocat dietatko? Asi sa snazilky snazia uz teraz, ja mozem zacat az od decembra, lebo som pred mesiacom podstupila kyretaz. Tak som zvedava, ci sa niekto prida, budem sa tesim ak sa budem moct s niekym podporovat.
@mirellka ahaaaaaaaaaa 🙂 no,ale aspoň ,že ti to povedal...
@mirellka tak si ma predbehla ;o) ale ja som dnes dostala mrchu, huraaaaa....takze som tesne za tebou.s tou sojou by som opatrnejsie, mas clostil a soju nemozes jest cely mesiac lebo ma potom opacny ucinok, sposobuje neplodnost.tento mesiac by si uz mala vidiet ci ti clostil zabral, vraj aj fytosoja zabera az druhy cyklus.po mrche chod ku dokymu zistit aku mas sliznicu a ci ti neda duphaston.a cajik pekne pi 2x denne, spolu pol litra, teply, neosladeny...
@miminka327 vtedy keď sa tehu podarilo mi povedal že že z toho nič nebude bo foliky nerastú a keď som bola 32 Dc že mi je zle bolesti som mala vo vaječníku tak ma kukol a povedal že ovu bola 😀 ani doky nevie všetko,príroda si to riadi sama no sem tam je dobré jej pomôcť 😀 😀 😀
@henca74 ešte nepredbehla,uvidíme či a kedy ovu bude 🙂 no minulý cylkus clostil moc nepomohol aspoň teda nie tak ako by mal tak reku pomôžem si aj s tou sojou trošku začala som víkendom jeno jedlo denne a samozrejme že do večera som si z nej dzobla 😕 ,ale obmedzím ,čajík pijem ako píšeš ..ďakujem za info 🙂
baby inač neviem či je to tou alchemilkou alebo čím väčšinou mávam bolesti pri mrche ale teraz som mala len 3 dni PMS a inač úplna pohoda ,mrcha je dáka slabá ale je...môže to byť tým čajíkom ?
@henca74 Ahoj. Ďakujem za správu, ktorú si mi poslala. Chcem sa Ťa len opýtať, či to je lekársky predpis, alebo si to môžem voľne kúpiť aj v lekárni. No chcem doužiť tu kyselinu listovú a potom asi pôjdem na ten femibion 800, ako si mi odporučila. Ešte raz veľmi pekne ďakujem. 🙂
@henca74, @mirellka @miminka327 pekné ráno, nedá sa mi prihlásiť na womenzone 😠 , ale teplota klesá
😢 a mám už všetky príznaky, že tá škaredá teta prichádza......tak som zvedavá kedy zazvoní 😀 . Takže asi o deň dva sa k vám opäť pridávam 😝 . Takže rýchlo sem z radami čo papkať od 1DC 😖
@henca74, @mirellka @miminka327 tak už sa podarilo graf... http://www.womenzone.cz/uzivatelka/andyrobko25/...
@henca74 hej acidum folicum na predpis. A ak budem brať ten Femibion, on obsahuje aj kys.list., že či mám brať aj tú... vieš ešte počkaám asi jeden cyklus a medzi tým navštívim aj hematologičku, lebo aby som mala istotu čo môžem a nemôžem aby som si na druhej strane nepoškodila viac 😖 . Ten čaj z alchemiky to je čistá alchemika a pije sa od 1 DC do ovulky, že? A grepový džús tiež do ovulky ale len tuším pár dní pred ovu.

@miminka327 no bo tie moje foliky boli dosť biedne a ak by sa aj stalo že by ovu bola tak nebola sliznica dosť vysoká ak by sa tehu aj podarili tak by sa mohlo zas skončiť skôr než by začalo...aspoň tak nejak som to pochopila ..