icon

V roku 2012 začíname snažilkovať. Kto sa pridá?

crapula
5. okt 2011

Ahojte zenusky, najde sa tu nejaka, ktora ako ja planuje v roku 2012 pocat dietatko? Asi sa snazilky snazia uz teraz, ja mozem zacat az od decembra, lebo som pred mesiacom podstupila kyretaz. Tak som zvedava, ci sa niekto prida, budem sa tesim ak sa budem moct s niekym podporovat.

andyb25
10. máj 2012

@henca74 ufff to asi nie, na to mám iný liek ale mávam jej málo v krvi tak preto. A zas sa mi začali viac robiť modrinky tak aj tak budem musieť ísť na hemato.....no len zvihnúť telefón a objednať sa xixixixixi

andyb25
10. máj 2012

@henca74 a ešte bude sranda lebo moja hematologička nie je moc zástanca výživových doplnkov, som sa jej raz na nejaký pýtala a ten výraz tváre stál zato 😀 , ale nevadí ona to rozdýcha.

mirellka
10. máj 2012

@henca74 ou,to som nevedela,už ju radšej nebudem 😨 tak len vitamínky,čajík a clostil...možno prisám aj ten grep.džús ak to bude vypadať na ovu 🙂 Poznáš viž.doplnok sarapis? Vraj veľa ženám sa po ňom upravil cyklus a aj tehu sa podarilo tak mám také umysli že ak by ten doky zas nič so mnou neriešil by som to skúsila ..

henca74
10. máj 2012

@andyb25 tak len pekne chod, aj na gyndu a hematologiu, nech ti porobia vysetrenia...ty si nebudes musiet pichat do bruska injekcie?

mirellka
10. máj 2012

@andyb25 juj to ma mrzí že ide dolu 😠 vrr,no veď uvidíš či príde možno si to ešte rozmyslí 😉

henca74
10. máj 2012

@mirellka ten grepovy je na plodny hlienik, dopredu nevies ci bude ovu...takze len risknut...ja som brala kvapky gynex a teraz estrozin...

andyb25
10. máj 2012

@henca74 budem teda mm, keď ideme na dlhu cestu tak si tiež preventívne musím, ale sama to nezvládam 😀 ale s tým som zmierená 😉 a celé tehu......

andyb25
10. máj 2012

@mirellka ahoj, no uvidím to by bolo milé prekvapko, ale čo narobím..... hlavne že je ovu. Pri prvom som ani netušila o nejakej ovu a podobne 😵 a podarilo sa až po 8 mesiacoch.............

henca74
10. máj 2012

@andyb25 ved to, aj jedna znama si musela pichat, najprv ale 3x potratila, doktor to neriesil, prestahovala sa do ba, nasla nejakeho doktora, ten jej robil vselijake testy, dala sice za to vtedy este 10 000 sk, ale zistil jej problem so zrazanlivostou krvi...teraz ma uz 3 deticky ;o))) cele tehu si musela pichat, ale vraj to nemusis len do bruska.

miminka327
10. máj 2012

@andyb25 nič nie je stratené 😉 !!!

andyb25
10. máj 2012

@miminka327 veď hej nádej zomiera poslednáááááá 😉

monulik23
10. máj 2012

@henca74 No to máš pravdu. A ty to tiež berieš? Ak ano pomohlo ti to? A baby rýchlejšie otehotneli. No skúsim dobrať tu kyselinu listovu a potom si kúpim to femibio 800.

henca74
10. máj 2012

@monulik23 to mas tam cely komplex vitaminov + kyselinu listovu, to mas pripravu pred otehotnenim... z toho sa rychlejsie neotehotnie, aspon neviem o tom...a meras teplotu?ja beriem femibion... 😉

andyb25
11. máj 2012

@henca74 @mirellka @miminka327 tak nádej umrela 😠 Ideme odznova, 1 DC 😉 😉 😉 nevadí 😉 😉 😉

magic08
11. máj 2012

@andyb25
@henca74
@monulik23
@mirellka ahojte koceny, ako sa mate? co nove? nejako nestiham citat vas...
prikladam grafik, akysi vystup bol dnes, torsku tomu nerozumiem, no dufam, ze sa to udrzi hore co najdlhsie...
vy ako?
http://www.fertilityfriend.com/home/26f403

andyb25
11. máj 2012

@magic08 ahoj, pekný výstup, že by po uhniezdení? 😉 Ja ako som napísala vyššie 1 DC 😠 a tak dobre to vypadalo 😝 http://www.womenzone.cz/uzivatelka/andyrobko25/...

magic08
11. máj 2012

@andyb25 no pekny bol grafik az na tie posledne 2 teploty... skoda ze to nevyslo...
vystup pekny, ale pochybujem, ze na 4 DPO by mohlo byt uhniezdenie... vajko sa dostane do maternice tak za 7 dni plus-minus den.... takze pochybujem... skor ten poklesovplyvnený tym, ze som merala o 1,5 hod skor a malo som spala...

mirellka
11. máj 2012

@andyb25 ou tak to ma mrzí ☹ poznáme ten pocit všetky veľmi dobre ale s mrchou prichádza nová nádej tak ideme do toho ,raz sa to podarí 😉

mirellka
11. máj 2012

@magic08 ahojček,graf peknučký držím palec nech sa drží hore 😉 🙂 dnes som som 4DC a modlím sa aby ovu bola 😀 😀 😀 😀

andyb25
11. máj 2012

@mirellka jasné 😀 nejak som to celkom dobre zvládla 😀 určite sa to podarí 😉

andyb25
11. máj 2012

@magic08 jo,jo tie posledné dve teploty to pokašlali. 🙂 no dobre 😉 ja sa v tom ešte tak moc nevyznám 😀 tak hlavne nech sa drží hore 😉 😉 😉

andyb25
11. máj 2012

@mirellka neboj bude 😀

magic08
11. máj 2012

@mirellka
@andyb25 dakujem baby, budem vas informovat...
ides brat tu fytosoju?

mirellka
11. máj 2012

@magic08 nie terz ešte nie, papala som pár dní trošku viac soje v potravinovej forme a dnes som začala s clostilom síce som mala začať včera ale zabudla som 😀 😀
Ak by bol tento cyklus o ničom tak by som asi až ďalší skúsila fyto soju ale premýšľam aj nad SARAPISOM..poznáš niekoho so skúsenosťami? je na to dosť veľa dobrého popísané tak trošku uvažujem že za pokus by to stálo...

andyb25
11. máj 2012

@mirellka @magic08 baby ak mám ovu aj pravidelný cyklus tak mi stačí brať iba ten Femibion, že? A grepový džúsik. 😉

mirellka
11. máj 2012

@andyb25 ja si myslím že ak máš ovu aj cyklus v poriadku tam netreba moc vymýšlať.Len vitamínky možno alchemilku a gepová šťava stačí ...si myslím 😕 🙂

andyb25
11. máj 2012

@mirellka aha tu alchemiku a 😅 to sa ako pije? A musí byť čistá? Viem že grep.šťava 5 dní pred ovu takže asi od 10 DC mi to vychádza a tak 0,3-0,5 l denne, že?

mirellka
11. máj 2012

@andyb25 ano a sú dva druhy alchemilky ta dobra je alchemilka žltozelená a to O,5l denne bez cukru citronu,ten džusik je tak odhadom ak vieš že ovu je vtedy určite tak tak ako si písala 🙂 😉

andyb25
11. máj 2012

@mirellka ďakujem, a to sa pije už od 1DC až do ovu ?

mirellka
11. máj 2012

babulky frčím od vás,zajtra ideme na birmovku nemám čo na seba 😀 😀 aj farára ideme mrknúť že by nás očistil od hriechov tak hádam aj to zaberie aby sme konečne tehulkovali 😀 😀 😀 ahojte 😉