V roku 2012 začíname snažilkovať. Kto sa pridá?
Ahojte zenusky, najde sa tu nejaka, ktora ako ja planuje v roku 2012 pocat dietatko? Asi sa snazilky snazia uz teraz, ja mozem zacat az od decembra, lebo som pred mesiacom podstupila kyretaz. Tak som zvedava, ci sa niekto prida, budem sa tesim ak sa budem moct s niekym podporovat.
@miminka327 no ved prave preto ju chcem este tyzden nechat doma... dnes - zajtra doberie atb a hned v pondelok ju nemozem dat do jasli... takze min. tyzden jej chcem dat nech sa trosku telicko spamata s atb... no len som zvedava aka vytocena budem ja, ked ju zas dam do jasli... caka nas narocny tyzden, vymysliet co s malou, lebo ja najneskor v utorok musim do prace uz... mm ma v pondelok sluzbu 24-ku... takzev utorok-stredu vie byt s nou on... no vo stvrtok zas sluzi, tak asi ostane so svokorou, no to budem cely den v strese... bo to ona niekedy hrrr do vsetkeho, takze to budem vkuse na telefone.... no a v piatok manzel doma, tak ten jeden den stresu este zvladnem... 😀
@wolawka ahoj tak ako snažíte sa 😅 , my tento mesiac áno teraz som 16DC tak uvidíme ako to dopadne 😉
@sandraaaaa ahoj🙂 ale nie nesnažíme,akosi ho prešla chuť do sexu,človek aby ho prehováral a mna to už nebaví :-// a Tebe držím palčeky🙂 často sa snažíte??
Ahojte 🙂 tak som tu zase :D :D dlho som to bez vas nevydrzala 😀 😀 ...z HAk som prestala po 8 dnoch...totalne som napuchla ako som zadrziavala vodu a priserne ma bolievala hlava tak som s tym sekla...takze po 8 dnoch co som to brala mam po vysadeni opat mrchu....teraz som 3DC a akurat si idem dnes niekde zohnat tu fytosoju a od zajtra zacnem...takze baby, tento mesiac je vitazny.....som sa rozhodla 😀 😀 😀
Ahojte 🙂 rozhodli sme sa že od augusta 2012 sa začneme snažiť, ale v apríli sme si povedali, že začneme skúšať a uvidíme .... no a už sme videli dve čiarky na teste, zajtra spravím ešte jeden pre istotu 🙂 a potom šup k doktorovi 🙂 no čo Vám poviem nečakali sme takú rýchlosť ... a bolo by to prvé tehotenstvo takže strach, obava, trošku zmätok, ale pri tom neskutočné veľkéééé šťastie ... 🙂 🙂 🙂
a ešte aby som nezabudla z celého srdca prajem každej takú rýchlosť 🙂
@katarina121 gratulujem a prajem krásne tehulkovanie a potom krásne zdravé dieťatko 🙂 Ja dufam velmi že tento mesiac sa podarí aj nám 🙂
@wolawka dakujem dufam že tento mesiac áno dufam že áno 🙂 No a u vás bude asi skôr ta dovolenka 🙂 , ale aj to treba a nemáš ešte vela rokov máš ešte nejaký ten čas, ale neviem či som ti písala že mi chceme ešte dve detičky tak mám naponáhlo 😉
@sandraaaaa ďakujem a držím palce aby sa Vám to podarilo 🙂 🙂
@sandraaaaa ahojček🙂 tak to veru máš naponáhlo 🙂) ale prajem Ti samozrejme🙂 mne by už len jedno stačilo, vždy som túžila mať dve deti a dufam,že to druhé bude chlapček🙂 ale ak by nie,nevadí,hlavne aby bolo zdravé🙂 nuž ale kiež by sa to niekedy podarilo pri tom mojom lenivom chlapovi🙂 včera som ho konečne nejak zviedla ale vôbec neviem či mám ovulku alebo nie,troška som vaječníky včera cítila aa aj slabý ťahavý výtok som mala..nuž ktohovie..nechávam tomu volný priebeh...aj tej dovolenke sa poteším na buduci rok🙂)
@katarina121 ahoj 🙂 wau,takú rýchlost som ja zažila pri prvom otehotnení a to nebolo vôbec plánované🙂 ja si myslím,že ozaj netreba nič plánovať,síliť,inak sa to nebude dať 🙂 prajem Ti krásne tehulkovanie🙂 je to nádherný pocit 🙂
@wolawka ďakujem veľmi pekne 🙂 už sa teším ako budem hrdo ukazovať bruško 😉 a snáď všetko bude dobré a zvládneme to 🙂
@wolawka ano naponahlo odkladali sme a teraz 😝 Keby sa dalo vybrať tak my dievčatko , ale ako píšeš hlavne až to je zdravé... a tiež by mi vôbec nevadilo keby to bol chlapec 🙂 Ktorý den si cyklu? No možno sa vám včera zadarilo 😉 to čakanie je dlhé či príde mrcha alebo nie že?
@katarina121
no pozeram, ze sa to da aj hned🙂ň my sme sa zacali snazit tento mesiac, tak uvidime ci sa zadari🙂) keby to bolo tak rychlo ako u vas, ani by som sa nebranila. I ked ako pises aj ty, bude to prve, takze pocity su zatial zmiesane, aj ked to bude rozhodne chcene babo, ked sa zadari🙂)
@katarina121 ahoj🙂
ale ano,zvládneš to,uvidíš🙂 teším sa spolu s Tebou 🙂
@sandraaaaa heh,pochybujem,že sa nám zadarilo🙂 ale ak by hej,velmi by som šťastná bola🙂 radšej ani myslieť na to nebudem,nech ma to samo prekvapí 🙂 den cyklu ktorý som? 🙂 musím pozrieť do kalendára,počkáááj 🙂 tuším 22 DC,ale ja mám cykly okolo 35 dnové,takže ovulku ak mám,tak len sem tam čo ju cítim riadnu,nie každý mesiac je to tak... aj som začala teplotu merať a aj som to nechala tak🙂 keby čosi,nechám sa radšej prekvapiť, ešte je čas,pak keby to nešlo na náhodu,tak tomu skúsim dopomôcť nejako🙂 Tebe želám to dievčatko samozrejme,nuž ale ako sa hovorí,je to v rukách božích 🙂
@ostenka prajem teda aj Vám takú rýchlosť 🙂 sa daj vedieť či sa podarilo 🙂
Babule ahojte ,celý víkend som nestíhala čítať tak večer to snáď dobehnem, už som začala merať ...dnes 7 DC A už tretí deň mám rovnakú teplotu 36,7 vraj je to ok kvoli clostilu mám zvýšenú ale už pekne cítim vaječníky že niečo sa deje tak som rada nádej sa prebúdza 😀 robím aj ovu testíky včera také pekné koľajničky čo som ešte do teraz nemala večer spravím ešte jaden zajtra vám šupnem foto ,takže zatiaľ je to nádejné 😀 😀 😀
@wolawka tak to máš dlhe cykly, ja mám tak 25-28 dnové. Teplotu som tiež merala a nechala som to tak ale ked sa dlhšie nebude dariť tak potom tiež skusim nejako k tomu dopomôcť napr. aj meraním BT. Máš pravdu je to v rukách božích. Potom daj vedieť či sa podarilo ja ti dám tiež vedieť 🙂
@mirellka ahoj , to máš tak skoro ovu? Teda bodaj by, prajem Ti to moc 😉 A silnooooo držím palčeky ved máj lásky čas ešte to stíhame 😀 😀 😀 Ja som ešte nekúpila tú alchemiku 😠 ak by som ju kúpila dnes má to ešte zmysel začať piť? Beriem kys. listovú, ale som ešte zabudla mám otočenú maternicu dozadu, tak snáď to nebude velky problém, lebo som čítala že je to trošku problém....Totiž neviem od kedy, lebo až teraz asi štyri roky čo chodím k novej dr. tak mi to ona povedala, ale neviem či som ju mala aj pri malom..... vraj sa s tým väčšinou narodíš.....ale aj nie 😕
@andyb25 uf moja tak s tou maternicou v tom sa nevyznám ale sa mi zdá že v téme BT elbe písala o tom že mala nejak posunutú maternicu a bola u nejakeho liečiteľa a ten jej ju napravil.Skús sa s ňou podebatovať je to zlatá osôbka.Alchemilku kľudne môžeš začať , čím skôr tým lepšie ale len do ovu .
Trošku ma to metie že testík je skoro celkom pozitívny a to som len 7 DC idem ešte dakde vysnoriť či to mám brať ako ovu alebo to môže byť spôsobené clostilom,len sila je že aj minulý cyklus som brala cls.a teplotky neboli tak vysoko aj testy o ničom...asi to bude tým májom 😀 😀 😀

ahojte žienky,nejaké nové tehulky tu máme? 🙂)