icon

V roku 2012 začíname snažilkovať. Kto sa pridá?

crapula
5. okt 2011

Ahojte zenusky, najde sa tu nejaka, ktora ako ja planuje v roku 2012 pocat dietatko? Asi sa snazilky snazia uz teraz, ja mozem zacat az od decembra, lebo som pred mesiacom podstupila kyretaz. Tak som zvedava, ci sa niekto prida, budem sa tesim ak sa budem moct s niekym podporovat.

henca74
14. máj 2012

@mirellka tak to sa teees, nevadi, ze ovu bude skoro, hlavne nech bude....este pred mrchou budes moct testit ;o)

mirellka
14. máj 2012

@henca74 nie úplne silné ako som tu videla že baby mávajú ale na tomto teste aj kontrolná je slabšej farby a tým pádom sú tak rovnako silné by som povedala.Spravím ešte večer ešte jeden aby bolo s čím porovnať a šupsnem foto.alebo spravím aj teraz ? možem porovnávať ranný ovu test so včerajším večerným,pila som len kávu zatial asi pred hodinou

henca74
14. máj 2012

@andyb25 hmmmm, skus si o tej maternici nieco vygooglit...mne sa zda, ze som raz niekde citala, ze na otehotnenie je potrebna ina poloha pri snazilkovani...

henca74
14. máj 2012

@mirellka testuje sa az od 10-tej....tak este vydrz, ale kludne mozes porovnat, nemusis ovu testovat vzdy len v rovnaku hodinu...mozes aj 2x do dna aby si ju nepresvihla.moze sa stat, ze vecer uz bude slabsia...

mirellka
14. máj 2012

@henca74 bodaj by ideme do toho s veľkou nádejou už sa mi predvčerom snívalo o bábätku,ráno ako som robila raňajky rozprávam drahému že sa mi snivalo že som mala v kočíku bábo nevedela som či dievčatko či chlapec,že sme boli totálne prekvapený že máme bábo lebo sme to nečakali a nemali sme ni nakúpené tak hneď že rýchlo ideme plienky kupovať,fľašky,dudle že sme boli strašne šťastní ale aj prekvapení 😀 😀po tom ako som mu to dohovorila mm vraví že práve som ti chcel povedať že reklamujú plienky zlacnené v tescu či nekúpime do predu a ty mi tu rozprávaš ako sme vo sne plienky nakupovali 😀 😀 😀 a reku čo už švihá mi z tej túžby ale sen to bol krásny aspoň sen poteší zatiaľ 😉 😀

mirellka
14. máj 2012

@henca74 ok tak skúsim poobede a pak zas večer,teraz frčím do tej zimy vrrrrr,pekný deň babule a ďakujem za info 😉 🙂

henca74
14. máj 2012

@mirellka lebo babo mas v hlave, myslis na neho, tak sa ti snivalo...neskusala si pozriet v snari co to znamena?myslim, ze na plienky mate este cas, alebo mate velky byt ;o))))to je tak, ako som sa divila, ze ta stara z farmy co bola tehotna, tak uz v 3-tom mesiaci isla nakupovat vybavicku a nakoniec za 2 tyzdna potratila...:o(((

andyb25
14. máj 2012

@henca74 ja som už pozerala aj tu je téma, síce krátka a staršia, ale vraj neni problém len poloha odzadu 😀 takže dnes musím kúpiť konečne tú alchemiku, lebo ma porazííííííí 😖

mirellka
14. máj 2012

@henca74 nie nekupovala by som skôr ako ako by som si bola istá že všetko je ok som aj troch poverčivá , aj keď už toľko krásnych dupačiek som držala a ruka ma svrbela ale vraj by sa to nemalo moc dopredu kupovať.Myslím že sny s deťmi sú starosti nepozerala som radšej do snára a ni radšej nebudem ak by to bolo niečo blbé..teraz prijímam len samé pozitívne správy 😀 😀 😀

mirellka
14. máj 2012

@andyb25 neni na škodu ju piť zoženieš aj DM drogerke, a s dokym si sa neradila za to?

henca74
14. máj 2012

@andyb25 ja ju prave popijam;o)

andyb25
14. máj 2012

@mirellka dnes určite kúpim. No keď som bola vo febr. na preventívke tak som jej spomenula že snažíme a nič nepovedala, len že tak sa vidíme ked budete tehotná 🙂

andyb25
14. máj 2012

@henca74 nech Ti padne na úžitok, ja ju dnes kúpim aj keby čo bolo...... 😀

henca74
14. máj 2012

@andyb25 oblubena fraza dr.uvidime sa az ked budete tehotna...ale staraj sa sama co by ti v tom mohlo pomoct...

henca74
14. máj 2012

@mirellka vies co znamena detsky kociarik vo sne???? len dobre ;o)))) budes mat stastne manzelstvo a veeeela deti...zeby male clostilcatka???dve???tri???

henca74
14. máj 2012

@andyb25 dakujeeeem...tebe ako znaci v grafe ked na zaciatku mrchy len spinis?berie ti to ako 1DC?citala si co som pisala o mojej mrche pred 5 rokmi?

mirellka
14. máj 2012

@andyb25 no ktovie či si ju tak mala aj pri prvom bábu ,možno to až taký problém nieje,možno to môže byť len sa mi zdalo že ta baba písala že ju mala tak posunutú že sa spermie nemohli dostať do maternice a ďalej tak preto sa im tehu nedarilo keďže šli mimo.Neviem moja by som sa určite radila s gynekologom a ked tvoj nebude mať záujem ti vysvetliť a povedať všetko čo by si mala vedieť by som ho menila.Aj ten môj je tlk ale ja som sa moc nepýtala no teraz mám plno otázok pripravených a ak nebude ochotný mi vysvetliť veci a postup liečby tak ho vymením...

mirellka
14. máj 2012

@henca74 😀 😀 😀 jeee to vážne,no kočík bol jasný zelený ten si dobre pamätám 😀 😀 nebránila by som sa keby ich bolo viac,vždy to bol môj sen,dom ,záhrada a plný dvor detí ...tak že by sme začali od tých detí 😀 😀
Ďakujem ti moja si ma potešila,už by som mala ísť fakt off ale sa mi nechcéééééééé no nič realita volááá,tak páááá po druhé 🙂

andyb25
14. máj 2012

@henca74 hej čítala ja som tiež pred 8rokmi v máji zistila že som tehu.......a bodaj by to bolo tak aj teraz u nás všetkých 🙂 @mirellka veď to neviem, lebo som čítala, že to vela krát doktori ani nespomenú......, nevadí tento cyklus tomu nechám ešte "volný" priebeh......to o tej babe som tuším čítala. ale ja ju mám otočenú. uvidíme. budúci mesiac tam aj tak idem kvôli sono prs, tak popýtam čo a ako. Neviem nechcem to siliť, 😎

andyb25
14. máj 2012

@henca74 Som to skúsila a tiež mi to špinenie nedá ako prvý deň cyklu ale posledný .....len ja som vo štvrtok až večer mala trochu krvy a v piatok už normálnu mrchu. Dnes už takmer nič tak od zajtra meriam.

henca74
14. máj 2012

@andyb25 aj ja idem...mam rehabku, tak zatial pekny den...hoci u nas strasne studeny a ufuuuukany...

henca74
14. máj 2012

@mirellka rada som potesila ;o)

magic08
14. máj 2012

@mirellka hej, trosku stupla, ta uvidime co bude zajtra...

miminka327
14. máj 2012

@mirellka hej deti vo všeobecnosti sú starosti,ale zas keď sa sníva o babatku,tak to znamená,že túžba-očakávanie-splnenie-nádej....čítala som takú knihu-snár,ale nie obyčajný snár 😉 !

wolawka
14. máj 2012

@magic08 ahoj🙂 peknučký grafík,som zvedavá na Tvoje dalšie dni🙂

wolawka
14. máj 2012

@sandraaaaa ahojček🙂 určite dám vedieť keby čosi🙂 hned by som tu to vykričala 🙂

magic08
14. máj 2012

@wolawka hej, ja tiez... neviem, ci je to mozne, ale akosi mi je dnes cudne... slabo ma napina a pobolieva ma podbrusko... 😕 😕 😕 dufam, ze si to len nenahovaram

wolawka
14. máj 2012

@magic08 inak tichučko,žiadne nahováranie 🙂 ja tiež mávam také pocity všelijaké a potom ked príde mrcha,tak je všetko pasé :-/ každopádne Ti tááááááááákto silno držím palčeky,aby Ti to vyšlo 🙂))

magic08
14. máj 2012

@wolawka hej, snazim sa na to vobec nemysliet... a daakujeeeeem.... a ty ako?

mirkapb
14. máj 2012

@mirellka ahoj, tak ty už máš pozitívny ovu test, supeeeeeeer, určite sa tento mesiac ovulky dočkáš. Ja som dnes 5 DC, od zajtra sa chystám merať teplotku, už som chcela začať aj dnes, ale si musím kúpiť baterky do teplomera, lebo už som si naposledy namerala teplotu asi na tretíkrát, čo sa stále vypínal a dneska som nakoniec aj zaspala, tak začnem až od zajtra. Normálne mi to meranie chýbalo 😀 . Ovu testíky začnem robiť ale asi až od budúceho týždňa, alebo od víkendu, cca od 10 DC, ovulku čakám až za vyše týždňa. Teraz pijem čaj Gynastan a každý deň si dám do jogurtu lyžičku mletých ľanových semienok.