V roku 2012 začíname snažilkovať. Kto sa pridá?
Ahojte zenusky, najde sa tu nejaka, ktora ako ja planuje v roku 2012 pocat dietatko? Asi sa snazilky snazia uz teraz, ja mozem zacat az od decembra, lebo som pred mesiacom podstupila kyretaz. Tak som zvedava, ci sa niekto prida, budem sa tesim ak sa budem moct s niekym podporovat.
@henca74 nie úplne silné ako som tu videla že baby mávajú ale na tomto teste aj kontrolná je slabšej farby a tým pádom sú tak rovnako silné by som povedala.Spravím ešte večer ešte jeden aby bolo s čím porovnať a šupsnem foto.alebo spravím aj teraz ? možem porovnávať ranný ovu test so včerajším večerným,pila som len kávu zatial asi pred hodinou
@henca74 bodaj by ideme do toho s veľkou nádejou už sa mi predvčerom snívalo o bábätku,ráno ako som robila raňajky rozprávam drahému že sa mi snivalo že som mala v kočíku bábo nevedela som či dievčatko či chlapec,že sme boli totálne prekvapený že máme bábo lebo sme to nečakali a nemali sme ni nakúpené tak hneď že rýchlo ideme plienky kupovať,fľašky,dudle že sme boli strašne šťastní ale aj prekvapení 😀 😀po tom ako som mu to dohovorila mm vraví že práve som ti chcel povedať že reklamujú plienky zlacnené v tescu či nekúpime do predu a ty mi tu rozprávaš ako sme vo sne plienky nakupovali 😀 😀 😀 a reku čo už švihá mi z tej túžby ale sen to bol krásny aspoň sen poteší zatiaľ 😉 😀
@mirellka lebo babo mas v hlave, myslis na neho, tak sa ti snivalo...neskusala si pozriet v snari co to znamena?myslim, ze na plienky mate este cas, alebo mate velky byt ;o))))to je tak, ako som sa divila, ze ta stara z farmy co bola tehotna, tak uz v 3-tom mesiaci isla nakupovat vybavicku a nakoniec za 2 tyzdna potratila...:o(((
@henca74 nie nekupovala by som skôr ako ako by som si bola istá že všetko je ok som aj troch poverčivá , aj keď už toľko krásnych dupačiek som držala a ruka ma svrbela ale vraj by sa to nemalo moc dopredu kupovať.Myslím že sny s deťmi sú starosti nepozerala som radšej do snára a ni radšej nebudem ak by to bolo niečo blbé..teraz prijímam len samé pozitívne správy 😀 😀 😀
@andyb25 no ktovie či si ju tak mala aj pri prvom bábu ,možno to až taký problém nieje,možno to môže byť len sa mi zdalo že ta baba písala že ju mala tak posunutú že sa spermie nemohli dostať do maternice a ďalej tak preto sa im tehu nedarilo keďže šli mimo.Neviem moja by som sa určite radila s gynekologom a ked tvoj nebude mať záujem ti vysvetliť a povedať všetko čo by si mala vedieť by som ho menila.Aj ten môj je tlk ale ja som sa moc nepýtala no teraz mám plno otázok pripravených a ak nebude ochotný mi vysvetliť veci a postup liečby tak ho vymením...
@henca74 😀 😀 😀 jeee to vážne,no kočík bol jasný zelený ten si dobre pamätám 😀 😀 nebránila by som sa keby ich bolo viac,vždy to bol môj sen,dom ,záhrada a plný dvor detí ...tak že by sme začali od tých detí 😀 😀
Ďakujem ti moja si ma potešila,už by som mala ísť fakt off ale sa mi nechcéééééééé no nič realita volááá,tak páááá po druhé 🙂
@henca74 hej čítala ja som tiež pred 8rokmi v máji zistila že som tehu.......a bodaj by to bolo tak aj teraz u nás všetkých 🙂 @mirellka veď to neviem, lebo som čítala, že to vela krát doktori ani nespomenú......, nevadí tento cyklus tomu nechám ešte "volný" priebeh......to o tej babe som tuším čítala. ale ja ju mám otočenú. uvidíme. budúci mesiac tam aj tak idem kvôli sono prs, tak popýtam čo a ako. Neviem nechcem to siliť, 😎
@mirellka hej deti vo všeobecnosti sú starosti,ale zas keď sa sníva o babatku,tak to znamená,že túžba-očakávanie-splnenie-nádej....čítala som takú knihu-snár,ale nie obyčajný snár 😉 !
@sandraaaaa ahojček🙂 určite dám vedieť keby čosi🙂 hned by som tu to vykričala 🙂
@mirellka ahoj, tak ty už máš pozitívny ovu test, supeeeeeeer, určite sa tento mesiac ovulky dočkáš. Ja som dnes 5 DC, od zajtra sa chystám merať teplotku, už som chcela začať aj dnes, ale si musím kúpiť baterky do teplomera, lebo už som si naposledy namerala teplotu asi na tretíkrát, čo sa stále vypínal a dneska som nakoniec aj zaspala, tak začnem až od zajtra. Normálne mi to meranie chýbalo 😀 . Ovu testíky začnem robiť ale asi až od budúceho týždňa, alebo od víkendu, cca od 10 DC, ovulku čakám až za vyše týždňa. Teraz pijem čaj Gynastan a každý deň si dám do jogurtu lyžičku mletých ľanových semienok.

@mirellka tak to sa teees, nevadi, ze ovu bude skoro, hlavne nech bude....este pred mrchou budes moct testit ;o)