icon

V roku 2012 začíname snažilkovať. Kto sa pridá?

crapula
5. okt 2011

Ahojte zenusky, najde sa tu nejaka, ktora ako ja planuje v roku 2012 pocat dietatko? Asi sa snazilky snazia uz teraz, ja mozem zacat az od decembra, lebo som pred mesiacom podstupila kyretaz. Tak som zvedava, ci sa niekto prida, budem sa tesim ak sa budem moct s niekym podporovat.

mirellka
15. máj 2012

@miminka327 no jasné v piatok mi prišli ale testla som až v nedeľu ,reku mám ich dosť tak skúsim len tak z prče a tam čiarka jasná , som nechápala lebo na 6 Dc skoro sa mi zdalo ale potešilo ma hlavne že je ovu 😀 včera som ďalšie 2 spravila a dnes chcem tiež 2 spraviť,uvidíme ako bude ďalej.Ak by tento cyklus tehu nevyšlo tak budem testovať ďalší hneď od konca mrchy aj BT merať lebo som nevedela že tak skoro mám ovu ,možno je to teraz len výnimka no pre istotu radšej testnem ako prepásť šancu 😀 😀 Ale už robím aj také že hmatám krčok,po kesíku je zo mňa netopier a skúsila som včera aj prstíkovú metodu 😀 😀 😀 no čo ti poviem,čo sa mi zdalo na začiatku čítania tohto fora že čo všetko baby stvárajú tak robím to isté 😀 😀 😀 No momentálne som strašne happy že ovu je 😉 už len trochu šťastia k k otehu a asi prasknem radosťou 🙂

mirellka
15. máj 2012

@mirkapb ešte včera som cítila pravý vaječník ale dnes už nič,a hlienik taký pravý ovu hlienik nebol ,len taký mliečny riedky a viac 😒 tak nviem uvidíme 🙂

miminka327
15. máj 2012

@mirellka sa smejem 😀 😀 .-D ...,ty si blázon 😀 ,ale v dobrom samozrejme !!!! Netopiera asi každý robí na začiatkoch 😎 ! Držím palce moja milá !!!! 😉 😀 😵 😵 😵

mirellka
15. máj 2012

@henca74 si zlatá ďakujem za info, myslíš že by som skočila ?? uff neviem ,tak či tak poistíme dnes aj zajtra ešte a už bude ako bude moc sa mi k nemu nechce 😒

mirellka
15. máj 2012

@miminka327 ďakujem moc! keby nám to teraz vyjde tak by to bolo presne do roka a do dňa 😀 😀 😀

miminka327
15. máj 2012

@mirellka akože čo sa snažíte ???

henca74
15. máj 2012

@mirellka prepac, nechcem ti skazit tvoje nadsenie, ale pozitivny test este neznamena ovu... test ti len zachyti zvysenu hladinu lh v moci, ked mas pozitivny test, tak ovu BY MALA prist do 12-48 hodin.mala by, ale nemusi, lebo ked ti nepraskne folikula, tak sa neuvolni vajicko....tak sup na folikulku

mirellka
15. máj 2012

@miminka327 no od vtedy sme si povedli že keď sa bábo pritrafí budeme len radi ale som ešte nejak nepočítala plodné dni ani nič som neriešila nejak vážne...nejak v auguste som začala trošku snoriť na nete ako si pomôcť otehu v oktobri sme dali pauzu bo som musela na RTG ,mala som trošku zdrav problémy ale od decemra sa venujem že intenzívne.Také echt snaženie je od decembra ale v máji sme sa rozhodli že sa brániť nebudeme 😀

mirellka
15. máj 2012

@henca74 jááj žena ty ma zničíš ale v dobrom,máš pravdu ja viem no tak dobre teda idem 😀 😀 istota je guloment 😎

miminka327
15. máj 2012

@mirellka aháááá 😀!Super 😉 ! No tak nám ešte pár mesiac chýba do roka 😀 😀 .-D ...som pozadu od teba 😀

henca74
15. máj 2012

@mirellka no budes vediet na com si...nie si zvedava ako ti zabral clostil???kolko malych clostilcatiek bude???nebud leniva.ked chces, mam doma bromelain, tak ti poslem 10 tabletiek...zajtra ich mozes mat...

henca74
15. máj 2012

@andyb25 ako ti chuti cajik???mne teda vobec ;o(( ale nejako sa prekonam...pisala som mirellke o nahrade bromelainu, tvrdy stred z ananasu...

supi
15. máj 2012

@henca74 si pisala mirellke ze to ked je ovu test pozitivny este neznamena ze folikul praskne...a ako je to pri BT? ked podla BT je jasna ovulacia tak ta teplota sa odvija od toho prasknutia folikulu? teda ci sa da na BT spolahnut ze naozaj ovu prebehla ked na testy neda? 😕 😕

andyb25
15. máj 2012

@henca74 ahoj ale docela chutí, ja nemám problém s čajíkmi, pokial nie je uplne bléééééé 😀 Ty ako kedy cca mávaš ovu?A čítala som to o tom ananase, ale zrovna ten tvrdý stred ma neláka 😖 . Uvidím šak kúpim asi ten bromelain 😉 . miminka327 mi dala tip že lepší je sypaný čaj tak ho dnes kúpim, uvidím či nebude horší 😎 . @mirellka bež nech vieš na čom si a samozrejme aj my chceme vedieť, 😉 ešte nech príde hlienik, lebo u mňa minulý mesiac asi nebol, som ho nepostrehla. I keď som čítala že niekedy je rýchly a vypadne skôr ako ho zaregistruješ..... 😵

mirkapb
15. máj 2012

@mirellka kedysi som čítala v grafoch BT, že pred ovu môže byť aj vodový výtok namiesto bielkového a že je ešte lepší 🙂 . Tak bežkaj k dr. všetky sme zvedavé na nové správy.

henca74
15. máj 2012

@supi jedine meranim zistis ci ovu bola, ale vzdy az po nej...po poklese, ked ti teplotka stupne a drzi sa hore minimalne myslim 3 dni, tak ovu prebehla.takze najlepsie je robit test a merat teplotku ;o))) testom zistis, ze ma prist ovu, tak sa snazis a meranim si to potvrdis, ze ozaj prebehla...

mirkapb
15. máj 2012

@henca74 a z toho ananásu musím zjesť len ten tvrdý stred, alebo môžem aj to ostatné? Ten stred nie je bohviečo, ale ak môže byť aj ten zbytok, dá sa to zniesť. 😉

mirkapb
15. máj 2012

@henca74 aj ja to presne takto robím, robím aj ovu testy, aj meriam BT, zatiaľ som merala dva cykly a ovulku som mala, jeden deň mi vyšiel pozitívny ovu test a za 1-2 dni mi začala stúpať teplota. 🙂

henca74
15. máj 2012

@andyb25 hlienik ani navonok nemusis zaregistrovat, dolezity je vo vnutri...ja som minuly mesiac citila vajecniky na nejaky 11 den, ale mala som horucky, tak som nemerala a hlienu som mala po fytosoji straaaaasne vela...tak uvidime.teraz som si skusala ovu test, tak len slabuliiiinky dusik, tak mam cas....

henca74
15. máj 2012

@mirkapb baby pisali len o tom strede 1-2 dni po ovulke a 5 dni....mne je jednoduchsie si dat 2 tabletky ;o)tak ty aspon vies, ze mas ovu, to je super...ja budem skakat 2 metre ked bude ovu ;o)))

mirellka
15. máj 2012

@miminka327
@henca74
@mirkapb
dobré babule idem poslušná budem veď chceme bábo , ďakujem že ste ma postrčili 🙂 😉
spravila som ešte testík kým som sa sprchla 😀 😀 😀 😀
v skutočnosti sa mi čiarka zdá rovnako silná ako kontrolná

palencarova
15. máj 2012

Ahojte kočky
Ani si neviete predstaviť aká som rada,že som našla túto tému 😀 .Máme 3-ročnú dcérku Viktorku a momentálne sa snažíme o súrodenca.No vlastne sme sa snažili od 8 mája do 13 mája.Už si vôbec nepamätám ako to bolo,keď sme splodili malú,či som mala hneď nejaké príznaky 😒 No od včera pociťujem tlaky a trošku ma to aj pobolieva vo vaječníkoch,ako pri MZ,ale MZ mám dostať až 29-tého
Zase stresujem,ako pri malej,neviem sa dočkať výsledku.Pri malej nám to trvalo pol roka,ale verím,že to vyšlo hneď 🙂 Alebo si zase len niečo namýšľam.S manželom sme sa dohodli,že to nebudeme zatiaľ nikomu rozprávať,tak sa teším,že ste tu vy 😅

henca74
15. máj 2012

@mirellka drzim palce na same pozitivne spravy a opytaj sa aj na ten duphaston...mohol by ti dat...tak utekaj

zora256
15. máj 2012

@palencarova Ahoj!Krásne dievčatko ako anjelik🙂
Držkám palčeky aby sa vám podarilo druhé bábo🙂

Tak baby aj ja sa začínam ďalej snažiť🙂Som zvedavá,aký bude tento mesiac keďže mm akosi nemá takú chuť ako ja😀,,,a tak doteraz od pôrodu mávame sexík,max 7x a najmenej 3-4x za mesiac 🙄 .Tak uvidíme,kedy sa podarí,a aj cyklus sa mi posunul o 2 dni,tentokrát došiel na 35 deň,ale tak duphaston udem brať už tento cyklus od 11 dňa do 25 dňa cyklu🙂
Snažilkám držkám palčeky a tehulkám gratulujem🙂

supi
15. máj 2012

@henca74 cize ked podla BT mam ovulku tak si mozem byt ista ze mi ten folikul praskol a sa aj uvolnil?

henca74
15. máj 2012

@supi preeesne tak ;o))

supi
15. máj 2012

@henca74 dakujem 😵

henca74
15. máj 2012

@zora256 a kedy zvyknes mat ovu?

henca74
15. máj 2012

@supi rado sa stalo ;o)

mirkapb
15. máj 2012

@henca74 ja som doteraz nemala nejaké problémy otehotnieť, o staršieho synčeka Adamka sme sa snažili síce asi pol roka, ale snažili sme sa len tak,že sme mali nechránený sex, ale vôbec som nemala páru, či mám ovulku alebo tak. Miško sa podaril na druhý krát, narodil sa však s vrodenou vývojovou vadou, 6,5 mesiaca bojoval, viackrát ho operovali, ale nakoniec to nezvládol a nakoniec nám v januári zomrel 😢 . Bolo to najhoršie obdobie v mojom živote. Teraz by som chcela čo najskôr otehotnieť, preto meriam BT a ovu testy, pomáha mi to prekonať toto ťažké obdobie a dúfam, že nám náš anjeliček skoro pošle súrodenca.