V roku 2012 začíname snažilkovať. Kto sa pridá?
Ahojte zenusky, najde sa tu nejaka, ktora ako ja planuje v roku 2012 pocat dietatko? Asi sa snazilky snazia uz teraz, ja mozem zacat az od decembra, lebo som pred mesiacom podstupila kyretaz. Tak som zvedava, ci sa niekto prida, budem sa tesim ak sa budem moct s niekym podporovat.
@magic08 waaaau 😀 , blahoželám.Veľmi ti to prajem a teším sa s tebou
@magic08 jeeej a to si 10 DPO wau,..tak to aj ja urobím cez víkend a pre istotu s ranným močom.Vieš mi odfotiť obal toho testu? 😅
@palencarova http://www.docsimon.sk/tovar/gs-mamatest-10-teh...
no ved som kukala na ten test jak puk, ze to co, do minuty boli ciarky tam... nechapem... popravde, som cakala pri najlepsom ducha alebo nic...
@palencarova daj si do google mamatest10 , najde ti ako vyzera ;o)
@henca74 neviem preco neberie krv... nikdy som sa na to nezameriavala, no co viem od inych bab, vraj to pre neho nie je rozhodujuci udaj... mna vzy pozrel UTZ a skonstatoval, ze to vyzera na tehu, ale isty si budeme o 2 tt, a ked som dosla potom uz bolo srdiecko, dostala som hned knizku a az vtedy bral krv, ale nie na hcg, ale tu co sa berie pocas tehu
@sandraaaaa Náš Adamko je júlový, ale dovtedy čakať nechcem, aby aj dalšie bolo júlové. Ja som pri obidvoch tehotenstvách mala termín pôrodu 25.7. Všetci sa nám smiali, že vieme robiť deti len na tento deň. Ale teraz sa dúfam zadarí skôr, musííííí. 🙂
@mirkapb clovek je raz hore a raz dole... vy ste uz dole boli, takze teraz bude len doooooobre, uvidis... zasluzite si to... ale ty si tak nejak pozitivne naladeny clovek, aspon sa mi to tak zda cez tie pismenka, ze hoci ti nie je lahko ale veris, ze bude lepsie... a to je super, klobuk dole pred tebou 😉 😉 😉
@henca74 Mám ďakujem,dúfam že ho budú mať u nás v lekárni.A máš nejaké príznaky 😅 ?Ako sa cítič?
@palencarova to si chcela pisat magic08, nie? 😀 😀 😀
@henca74 jasné,...som v šoku,najradšej by som bežala do lekárne 😀
@magic08 Mám ďakujem,dúfam že ho budú mať u nás v lekárni.A máš nejaké príznaky 😅 ?Ako sa cítiš?

@monulik23 nie si v tom sama ..sme s tebou .. neboj raz nam to musi vyjst ... a snazenie predsa nie je nic neprijemneee. tak hlavu hore a pozitivne myslenie 🙂